Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Ο Γιώργος Γερμενής στο Ράδιο Γάμμα για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις - ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Γιώργος Γερμενής, μίλησε στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη στο Ράδιο Γάμμα όπου σχολίασε τις τρέχουσες εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Γερμενής κατήγγειλε την κυβέρνηση και τα ψέματα με τα οποία υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων όπως και την εθνικά επικίνδυνη πολιτική τους στο λαθρομετανατευτικό. Αναφέρθηκε στην μεγάλη κωλοτούμπα του Σύριζα, που μετέτρεψε το περήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων στο δημοψήφισμα σε ΝΑΙ, σημειώνοντας πως τα κόμματα που κυβερνούν θα πρέπει να εφαρμόζουν τα προγράμματά με τα οποία εκλέχθηκαν, ειδάλλως να φεύγουν.
Οι συριζαίοι που έλεγαν τόσα χρόνια «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», «έξω το ΝΑΤΟ» είναι οι ίδιοι που τους έφεραν να κάνουν περιπολίες στο Αιγαίο, είπε μεταξύ άλλων. Σχετικά με την εκλογολογία και τα wikileaks είπε πως πρόκειται για ένα παιχνίδι της ΝΔ και του Σύριζα για να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους. Κλείνοντας μίλησε για τις συνέπειες που απορρέουν από τις μνημονιακές πολιτικές για τους Έλληνες και την Εθνική οικονομία.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-giwrgos-germenhs-sto-radia-gamma-gia-tis-trechouses-politikes-ejelijeis-h#ixzz45LWu84nf