Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Μιχάλης Αρβανίτης: Έκκληση προς δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς

                               
Στις 25/9/2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 17.40 μ.μ. ανηρτήθη στην ηλεκτρονική εφημερίδα "BEST" , που εδρεύει στη Πάτρα επί της οδού Αγ. Ανδρέου αριθ. 9 άρθρο κάποιας με το ονοματεπώνυμο Γιώτα Κοντογεωργοπούλου με τίτλο " Οι "φωλιές" της Χρυσής Αυγής στην Αχαΐα" και με ένθετη φωτογραφία της προσόψεως του επί της οδού Μαιζώνος αριθ. 130, όπισθεν του Δικαστικού μεγάρου γραφείου μου, μέρος του οποίου έχω παραχωρήσει προς χρήσιν στο τοπικό Συμβούλιο του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η εν λόγω "δημοσιογράφος", εμφορούμενη από οχλοκρατικές αντιλήψεις, αναφέρει στο "άρθρο" της, συνεργούντος του ιδιοκτήτη της ως άνω ηλεκτρονικής εφημερίδας, κατά παράβαση των άρθρων 183 και 184 Π.Κ. (ΔΙΕΓΕΡΣΗ), μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα επί λέξει¨:

 "Η Χρυσή Αυγή δεν έφαγε το χαστούκι που θα έπρεπε ούτε στην Αχαία. Η δε παρουσία της άρχισε να γίνεται κάτι σαν συνήθεια καθώς στα νέα της γραφεία στην οδό Μαιζώνος μεταξύ Κανάρη και Μιαούλη (φωτό) δεν έχουν εκδηλωθεί ακόμη αντιδράσεις, όπως π.χ. αυτές στην Παντανάσσης όπου μια ολόκληρη γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι."
    
Λίγες ώρες μετά την αυτεπάγγελτα διωκόμενη εγκληματική πράξη των άνω καταγγελομένων δραστών, συμμορία αναρχικών κατέστρεψε (για δεύτερη φορά) την κεντρική πόρτα εισόδου προς το γραφείο μου, κάτωθι του οποίου (πρωτος 1ος όροφος) στεγάζεται οικογένεια με μικρά παιδιά, η οποία για δεύτερη φορά κατατρομοκρατείται απο τη δράση των διεγερθέντων συμμοριτών.

Αστυνομικοί δεν επενέβησαν, διότι αν επενέβαιναν, την επόμενη μέρα θα ετίθεντο σε διαθεσιμότητα με το αιτιολογικό, ότι παρεμπόδισαν την ελεύθερη "έκφραση" των "δημοκρατικών" αισθημάτων της αναρχικής αλητείας.

κ.κ. Δικαστικοί λειτουργοί και Εισαγγελείς ΕΣΕΙΣ είσθε η τελευταία ελπίδα του Λαού και του έθνους για την αποτροπή της επαπειλουμένης κοινωνικής αποσύνθεσης και του χάους.

Με όπλα και ασπίδα τις Συνταγματικές και ποινικές διατάξεις και τον όρκο που δώσατε να υπηρετείτε με πίστη και αυταπάρνηση το ιδεώδες της Δικαιοσύνης, ασκήσατε τη Συνταγματικά διακεκριμένη και ανεξάρτητη ΕΞΟΥΣΙΑ Σας, φοβούμενοι μόνο το Θεό και τη συνείδησή Σας.



Μιχάλης Αρβανίτης