Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Επισκοπώντας το εκλογικό αποτέλεσμα του Λαϊκού Συνδέσμου στην Αχαΐα

Μόνο λύπη δεν πρέπει να μας προκαλεί το εκλογικό αποτέλεσμα στον Νομό Αχαΐας. Τα αυξημένα ποσοστά σε όλες τις δημοτικές ενότητες προκαλούν τρόμο στους διεφθαρμένους μπολσεβίκους και τους φιλελεύθερους πατριδοκάπηλους που λυμαίνονται τόσα χρόνια την δημόσια ζωή.


Το  ότι δεν εξελέγη ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης μπορεί να είναι  ένα δυσάρεστο γεγονός, αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι, αυτό το ίδιο δυσάρεστο γεγονός στις ερχόμενες εκλογές “όποτε κι αν γίνουν” θα μετατραπεί σε έναν ορμώμενο προς την Δικαίωση του εθνικιστικού κινήματος καταρράκτη, που θα πνίξει τον ντόπιο πολιτικαντισμό.

Ας δούμε λοιπόν το «δημοκρατικό» αποτέλεσμα στην Αχαΐα: Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με 41,46 και 66.435 ψήφους, δεύτερη η ΝΔ με 22.37 και 35.838, τρίτο το ΠΑΣΟΚ με 7.63 και 12.232, τέταρτο το ΚΚΕ με 5.82 και 9.932, Πέμπτη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με 5.60 και 8.908, έκτοι οι ΑΝΕΛ με 4.30 και 7.089 έβδομη η ΛΑΕ με 3.48 και 5.575 και όγδοο το ΠΟΤΑΜΙ με 3.37 και 5.401

Η Χρυσή Αυγή που ψηφίσθηκε από 8.908 Έλληνες πολίτες, χάνει την έδρα από το Ποτάμι που ψηφίσθηκε από 5.401 και από τους Ανελ που ψηφίσθηκαν από 7.089. Αυτό από μόνο του μας καταδεικνύει το μεγαλείο του «δημοκρατικού» εκλογικού νόμου.

Οι 8.903 συνειδητοποιημένοι Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες ύψωσαν περήφανα την σημαία του λαϊκού  εθνικισμού σε κάθε γειτονιά, σε κάθε Χωριό και σε κάθε Πόλη. Τόλμησαν να εμπλακούν  σε μια συζήτηση υπέρ της Χρυσής Αυγής, μιλώντας την γλώσσα της αληθείας. Μίλησαν κατά του μνημονίου, κατά της αθρόας λαθρομετανάστευσης, κατά των ρουσφετιών, υπέρ της πρωτογενούς παραγωγής και κατάφεραν να πετύχουν την σύνταξη περισσοτέρων αγωνιστών στις τάξεις μας.

Σε όλους αυτούς αξίζει ένα μεγάλο εύγε! Διότι κάλλιστα στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε, θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί το ταληράκι που τους πρόσφερε το κλεφτοπασοκ όπως είδαμε σε ένα ψηφοδέλτιο στην Αχαΐα.

Αγωνίσθηκαν ανιδιοτελώς  αλλά είχαν και την ικανότητα να κλείσουν τα αυτιά τους, στα  πορνοκάναλα των οκτώ. Έκλεισαν τα αυτιά τους και δεν θέλησαν να αναπαράγουν τα λεγόμενα αυτών των άτιμων δίχως ήθος ανθρώπων. Κι αν κάποιος Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, απλέ αναγνώστη, διάλεξε το δρόμο του σχολιασμού και της έριδας, τον δρόμο του «γιατί; Μα πως;» Το έκανε ώστε να εξαπατήσει τον ίδιο του τον εαυτό, δηλαδή να δικαιολογήσει την δική του ανυπαρξία.


Όλους αυτούς τους απαξιώνουμε και προχωράμε Εμπρός για την αναγέννηση της Μεγάλης Ελλάδας, της Ελλάδας του κοινωνικού εθνικισμού, της Ελλάδας της Χρυσής Αυγής.