Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στην Τοπική Οργάνωση Πάτρας (Θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας  στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας. Πλήθος συναγωνιστών και φίλων του κινήματος μας, έδωσαν δυναμικό παρών  και αφού έκοψαν την παραδοσιακή πίτα, συζήτησαν για τις επόμενες ενημερωτικές δράσεις και συναντήσεις με αγροτικούς φορείς, που ως σκοπό θα έχουν την διάδοση των θέσεων του κινήματος μας. 

Το κλίμα τρομοκρατίας που είχε καλλιεργηθεί πριν την έναρξη από τριάντα υπαλληλίσκους του συριζα, οι οποίοι σε αγαστή συνεργασία με την αστυνομία περικύκλωσαν την περιοχή δεν στάθηκε εμπόδιο μας. Οι αριστεριστές μη μπορώντας (διότι οι μάσκες έπεσαν)  να βρεθούν σε κανένα λαϊκό ξεσηκωμό όπως τα αγροτικά μπλόκα, ώστε να "διαμαρτυρηθούν" για τα μέτρα που επιβάλει το καθεστώς, αποφάσισαν  να συγκεντρωθούν ως μια θλιβερή μειοψηφία άρον, άρον ενάντια σε μια προγραμματισμένη κλειστή εκδήλωση μας. Αυτό από μόνο του, μας τιμά. Διότι  όσο μας πολεμούν τα ανδρείκελα του συστήματος, σημαίνει πως βαδίζουμε στον ορθό τραχύ δρόμο της δικαίωσης.

Ο αγώνας συναγωνιστές και συναγωνίστριες συνεχίζεται αμείωτα, πιο δυναμικά, δίπλα στο πλευρό του Έλληνα εργάτη, στο πλευρό του Έλληνα αγρότη. Ότι κι αν σκαρφιστούν οι δολοπλόκοι του Έθνους μας, δεν μας αποσπούν από τον  σκοπό μας και από τον στόχο μας, να ανατείλει επιτέλους η καθάρια μέρα,  η μέρα της Χρυσής Αυγής, η οποία δεν αργεί.

 ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ
- 2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΗΣ, 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΑ!-