Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Στοιχεία από το exit poll της Κάπα Research: Η Ελλάδα που θέλει να παράγει και να ορθοποδήσει έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Χρυσή Αυγή!

Στοιχεία από το exit poll της Κάπα Research: Η Ελλάδα που θέλει να παράγει και να ορθοποδήσει έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην Χρυσή Αυγή!Η εταιρεία δημοσκοπήσεων Κάπα Research, που παραδοσιακά συνεργάζεται με τον ΔΟΛ, έδωσε στην δημοσιότητα ποιοτικά στοιχεία από το exit poll, που διεξήγαγε την Κυριακή των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα πρόκειται για την ψήφο σύμφωνα με την ηλικία και το επάγγελμα των εκλογέων.

Κοιτώντας κανείς τα ποιοτικά στοιχεία του συγκεκριμένου exit poll βρίσκει την πλήρη δικαιολόγηση του τίτλου του παρόντος άρθρου, αφού η Ελλάδα που επιθυμεί να παράγει και να μεγαλουργήσει έχει δώσει υψηλά ποσοστά στην Χρυσή Αυγή.
Στις νεαρές ηλικίες, η Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστά πολύ πάνω από τον πανελλήνιο μέσο όρο της, δείχνοντας ότι η Νέα Γενιά δίνει διαταγή για μια Ισχυρή Χρυσή Αυγή.
Συγκεκριμένα στις ηλικίες 18 – 24 η Χρυσή Αυγή έλαβε ποσοστό 8,5%. Στις ηλικίες 24 – 29 έλαβε 7,2%, ενώ στις ηλικίες 30 – 35 το ποσοστό της Χρυσής Αυγής ανήλθε στο 9,6%. Κοινώς, οι νέοι άνθρωποι που επιθυμούν να αποκτήσουν προοπτική να χτίσουν το μέλλον τους στην Ελλάδα ψήφισαν Χρυσή Αυγή.
Εξετάζοντας το ζήτημα από σκοπιάς επαγγέλματος, βλέπουμε και πάλι την Ελλάδα της παραγωγικότητας να ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Οι άνεργοι, άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να παράγουν, αλλά τους κόβεται η όποια ελπίδα από τα μνημόνια και την λαθρομετανάστευση, ψήφισαν σε ποσοστό 11% το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Οι αγρότες σε ποσοστό 11,5% εμπιστεύτηκαν την Χρυσή Αυγή για να τους βγάλει από τη μέγγενη των μνημονίων, που τους απειλεί με αφανισμό. Τέλος οι επιχειρηματίες (προφανώς εκτός από τους διαπλεκόμενους μεγαλοκαρχαρίες, που διαθέτουν αφειδώς τηλεοπτικό χρόνο για να καθυβρίζεται η Χρυσή Αυγή) ψήφισαν σε ποσοστό 10,6% Χρυσή Αυγή αντιλαμβανόμενοι ότι το οικονομικό πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής είναι η μόνη διέξοδος από τα μνημόνια, την υποταγή και τον μονόδρομο του... λουκέτου.
Τα στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα τη διαστρωμάτωση της Ελληνικής Κοινωνίας. Υπάρχει μία Ελλάδα που ψηφίζει οπαδικά και γι’ αυτό δεν ενδιαφέρεται αν ο Τσίπρας έκανε κωλοτούμπα, ψηφίζοντας μνημόνιο, παρότι τον εξέλεξαν για να «σκίσει» τα μνημόνια. Υπάρχει μία Ελλάδα που βολεύεται με την καταστροφή της χώρας, την φτωχοποίηση του Λαού και το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας. Υπάρχει μία Ελλάδα που φοβάται μη τυχόν και χάσει αυτά που της έχουν απομείνει.
Και τέλος υπάρχει μία Ελλάδα που μάχεται! Αυτή την Ελλάδα πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή και συνεχώς γιγαντώνεται παρά τις διώξεις, την πολεμική και την λάσπη των διαπλεκόμενων.
Κώστας Αλεξανδράκης


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kapa-research-h-ellada-pou-thelei-na-paragei-kai-na-orthopodhsei-edwse-pshf#ixzz3mxe0vFUY