Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Δραστηριότητες της Τ.Ο. Δυτικής Αχαϊας



Το Σάββατο 20/10/2012 ο βουλευτής Αχαΐας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής κ. Μιχαήλ Αρβανίτης, επισκέφθηκε την Κάτω Αχαΐα και είχε ενημερωτική συνάντηση με τα τοπικά στελέχη και μέλη του συνδέσμου στα γραφεία του κινήματος. Ο κ. Αρβανίτης αφού ενημέρωσε όλα τα μέλη, που ασφυκτικά είχαν γεμίσει τα γραφεία, για τις τρέχοντες εξελίξεις αλλά και για τις εντυπώσεις του για την θητεία του ως βουλευτής κατέληξε λέγοντας: «Είναι τρομακτικό να διαπιστώνεις πόσους προδότες, κλέφτες και ανίκανους έχει στείλει ο Ελληνικός Λαός στο Κοινοβούλιο». 
Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους για δύο ολόκληρες ώρες, η οποία περιστράφηκε γύρω από την γενικότερη οικονομική κατάσταση αλλά και σε τοπικού ενδιαφέροντος θέματα. Με κυριότερο το Νέο αλλά Τούρκα Χαράτσι που επέβαλε ο Σουλτάνος Δήμαρχος κ. Ανδρέας  Παναγιωτόπουλος, με πονηρό και αναίσχυντο τρόπο μέσο της Δ.Ε.Η.σε κάθε τετραγωνικό ιδιοκτησίας κρυπτόμενο πίσω από τους δεκάδες άλλους φόρους που καλούμαστε να πληρώσουμε, έχουμε δεν έχουμε. Για να συνεχίζουν να ταΐζουν άρτο και θεάματα ένα εξαθλιωμένο στην κυριολεξία Λαό και μέσο αυτής της τακτικής να τσεπώνουν, χιλιάδες ευρώ οι Αγάδες - Πασάδες παρά του Σουλτάνου. ( Σημείωση. το χαράτσι μέσο της Δ.Ε.Η που πληρώσαμε πέρυσι ήταν 3 ευρώ ανά τετραγωνικό δομημένης επιφάνειας. Ενώ φέτος μας ήρθε 4 ευρώ ανά τετραγωνικό σε πολλές περιοχές του Δήμου μας διότι φρόντισαν πονηρά σκεπτόμενοι οι Αγάδες και αύξησαν τις αντικειμενικές αξίες, για να καρπωθούν το Τ.Α.Π. Μπαίνει δε σε 5 δόσεις για να το χωνέψουμε καλύτερα). 
Επί τη ευκαιρία της συγκομιδής της ελιάς, καλούμε όλους όσους συνδημότες μας θέλουν να απασχολήσουν εργάτες, να απευθυνθούν στα γραφεία μας κάθε Τετάρτη και Σάββατο 19:00 έως 21:00 το απόγευμα ώστε να τους φέρουμε σε επαφή με ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΆΤΕΣ  ΓΗΣ και επιτέλους μέσα από την παραπάνω διαδικασία να διασφαλίσουμε δουλειά για Έλληνες από Έλληνες, ώστε τα χρήματά μας να ξαναεπιστρέψουν στην τοπική κοινωνία με ότι αυτό συνεπάγεται.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

Τ.Ο. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ