Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Πάτρα: Παρέμβαση ενάντια στο ΛΑ.Ο.Σ. σε εκδήλωση του ΚΕΑ

Τη Δευτέρα 14 Μαρτίου, έλαβε χώρα στην πόλη μας εκδήλωση που διοργάνωνε το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης (Κύπρος) με θέμα «Εθνοκτονία των Ελλήνων σε εξέλιξη – Αντισταθείτε». Στους καλεσμένους ομιλητές ήταν ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ κ. Α. Χρυσανθακόπουλος και ο κ. Χ. Γούδης «Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού» του ίδιου κόμματος και παράλληλα υποψήφιός του. Θεωρήσαμε οξύμωρη την παρουσία των δύο σε εκδήλωση που πραγματευόταν το συγκεκριμένο ζήτημα, οπότε και αποφασίσαμε να παρέμβουμε.

Έτσι μοιράσαμε σχεδόν στο σύνολο των παρευρισκομένων το κείμενο που ακολουθεί, εξηγώντας τους λόγους της ένστασής μας για τους εν λόγω κύριους.



Στο κοινό, φάνηκε να άρεσαν πολύ τα όσα γράφαμε διότι «τάραξαν» κυριολεκτικά τον κ. Χρυσανθακόπουλο ειδικά, στις ερωτήσεις περί ΔΝΤ και λαθρομετανάστευση (άσχετες με το περιεχόμενο της ομιλίας του), τόσο που νευρίασε σε τέτοιο βαθμό ώστε να φτάσει να χαρακτηρίζει όσους του κάνουν «δύσκολες» ερωτήσεις… Χρυσαυγίτες!
Έτσι υπήρξε παρέμβαση δική μας, όπου εκτός άλλων του θέσαμε και άλλη μια «δύσκολη» ερώτηση, σχετική αυτή τη φορά με τα όσα είπε νωρίτερα, την οποία τελικά δεν απάντησε ουσιαστικά.
Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.