Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Ξέσπασε ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος κατά Φίλη και Ένωσης Αθέων για την κατάργηση των θρησκευτικών και την προσβολή της Ορθόδοξης Πίστης - ΒΙΝΤΕΟ

«Να σαπίσει το χέρι του Φίλη αν υπογράψει τέτοια διατάγματα αθεΐας όπως η κατάργηση των θρησκευτικών»
Ο εθνικός Ιεράρχης Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος μέσα από το κήρυγμα του, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στον Φίλη που σκοπεύει να καταργήσει τα Θρησκευτικά από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Μιχάλης Αρβανίτης: Ο γόρδιος δεσμός δεν λύνεται... Κόβεται!

«Χαλεπόν αρχεσθαι υπό χείρονος», μας λέγει ο Δημόκριτος…
Εάν ζούσε σήμερα ο μέγιστος αυτός διανοητής και κορυφαίος Έλλην φιλόσοφος, βλέποντας το κατάντημα του λαού των Ελλήνων, και την επιχειρούμενη καταστροφή από τους μηδίσαντες «άρχοντές» του, κάπως έτσι πιστεύω ότι θα διατύπωνε αποφθεγματικά το αλάθητο συμπέρασμά του: «Ολέθριον άρχεσθαι υπό χειρίστων»!!! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ και όχι απλώς επαχθές!

Γιάννης Λαγός στο Ράδιο Max Πάτρας: Μόνο με την Χρυσή Αυγή στην εξουσία μπορεί να ανακάμψει η Ελλάδα! ΗΧΗΤΙΚΟ

Στο Ράδιο Max Πάτρας μίλησε ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός όπου σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. 
Αρχικά, αναφέρθηκε στις δημοσκοπήσεις σημειώνοντας πως, παρά την αναξιοπιστία τους, παραδέχονται ότι η Χρυσή Αυγή είναι σταθερά η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας με αυξητικές τάσεις.

Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ: Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες πιστεύουν στην ιδέα του Λαϊκού Εθνικισμού

Καινούργιοι συναγωνιστές, έρχονται όλο και περισσότερο στην Τ.Ο. Πατρών. Η  φίμωση και παραπληροφόρηση από τα συστημικά  ΜΜΕ δεν πτοούν τους Έλληνες Εθνικιστές που όλο και πιο πολύ αγκαλιάζουν το  μεγάλο  Εθνικιστικό Κίνημα, ξέροντας  πως  είναι η μόνη ελπίδα σ΄ένα  καιρό  αντεθνικό  και αντιλαϊκό. Στην συζήτηση που ακολούθησε, αναλύθηκε εκτός  των  άλλων, το ύπουλο σχέδιο  του  συστήματος, να "συστήσει" εκ νέου κόμμα που υποτίθεται, ότι είναι εθνικό, πατριωτικό, δεξιό, προκειμένου να "κόψει" ψήφους από  την Χρυσή Αυγή. Εμείς στην Χρυσή  Αυγή, ουδέποτε πιστέψαμε  σε  δεξιά  κι  αριστερά, ξέροντας  πως  είναι  το  ίδιο  νόμισμα από τις δυο όψεις. Τα πολιτικά δρώμενα στην Πατρίδα, μας βγάζουν αληθινούς. Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες πιστεύουν στην ιδέα του  Λαϊκού Εθνικισμού. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

                                       

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Αλλαγή ημέρα λειτουργίας της Τ.Ο. Πάτρας

Η ημέρα λειτουργίας της Τ.Ο. Πάτρας αλλάζει από αυτή την εβδομάδα και από τούδε και στο εξής καθιερωμένη ημέρα θα είναι η Τετάρτη με ώρα έναρξης 19.30μμ και ώρα λήξης 21.00μμ.

Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ: Ομιλία για την σφαγή της Χίου


Στα γραφεία της 
Τ.Ο. Πατρών πραγματοποιήθηκε ομιλία ιστορικού περιεχομένου με θέμα την σφαγή της Χίου από τους τούρκους και στην συνέχεια αναλύθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα μας.


Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Παρούσα η Χρυσή Αυγή σε όλους τους εθνικούς Αγώνες - ΒΙΝΤΕΟ

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής στον δημοσιογράφο Μάνθο Ευαγγελίου για το PLP TV.
O Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην συζήτηση στην Βουλή για την διαφθορά, τονίζοντας πως τo  αίτημα για δικαιοσύνη παραμένει  ισχυρό. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί πλήρης διαφάνεια και θωράκιση της Δικαιοσύνης διότι πέσαμε θύματα μιας πολιτικής σκευωρίας, η οποία έγινε και με την συνδρομή κάποιων δικαστικών.

Ο Γιώργος Γερμενής στο Ράδιο Γάμμα για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις - ΗΧΗΤΙΚΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών Γιώργος Γερμενής, μίλησε στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη στο Ράδιο Γάμμα όπου σχολίασε τις τρέχουσες εξελίξεις.