Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στην Τοπική Οργάνωση Πάτρας (Θα ακολουθήσει φωτογραφικό υλικό)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας  στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας. Πλήθος συναγωνιστών και φίλων του κινήματος μας, έδωσαν δυναμικό παρών  και αφού έκοψαν την παραδοσιακή πίτα, συζήτησαν για τις επόμενες ενημερωτικές δράσεις και συναντήσεις με αγροτικούς φορείς, που ως σκοπό θα έχουν την διάδοση των θέσεων του κινήματος μας. 

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ερώτηση Μπαρμπαρούση για την παραμονή στην θέση του ιατρού άτομο με προφανές ψυχολογικό πρόβλημα στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Πάτρας


ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ: «Ιατρός με προφανές ψυχολογικό πρόβλημα παραμένει στη θέση του σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα της Πάτρας»
Σύμφωνα με όσα αναφέρει άρθρο της έγκριτης πατρινής εφημερίδας «Πελοπόννησος» η διοίκηση Νοσηλευτικού Ιδρύματος της Πάτρας, το επιστημονικό συμβούλιο του νοσοκομείου, αλλά και η 6η Υγειονομική Περιφέρεια γνωρίζουν το πρόβλημα ιατρού που εμφανίζει διαταραχές και εμμονές και παρά ταύτα, παρέχει τις υπηρεσίες του σε ασθενείς. Αναφορές τόσο συγγενών ασθενών, όσο και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων, δυστυχώς έχουν περάσει απαρατήρητες.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας

Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης συγκέντρωσης των συναγωνιστών, στα γραφεία της Τ.Ο. Πάτρας, πραγματοποιήθηκε ομιλία - αφιέρωμα στο συμμαχικό βομβαρδισμό του Πειραιά , 1944 και τις "παράπλευρες" απώλειες αυτού.
 Την ομιλία παρακολούθησαν με ενδιαφέρον πολλοί συναγωνιστές, στη συνέχεια έγινε μια σύντομη αναφορά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.  Στο τέλος της συνάντησης οι συναγωνιστές έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Μιχάλης Αρβανίτης: Εθνικό έγκλημα στα Ιεροσόλυμα

Το γεγονός, ότι ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ συμπορεύονται και συλλειτουργούν, αιμοδοτούντες αλλήλους, εν στενή και εν ευρεία εννοία, είναι απολύτως αδιαμφισβήτητον, δι’ εκείνους που γνωρίζουν την Ελληνική ιστορία και όχι βεβαίως δι’ εκείνους που επιχειρούν να την παραμορφώσουν με το δηλητήριο του διεστραμμένου «πνεύματος» τους, του απεργαζομένου την καταστροφή του Έθνους και του Γένους των Ελλήνων.Ό,τι να επιχειρούν και ό,τι να επιχειρήσουν ακόμη αυτά τα ελληνόφωνα απόβλητα της φυλής μας, ΕΝΑ να γνωρίζουν:

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Οι τούρκοι παρατάσσουν τον πολεμικό στόλο τους στο Αιγαίο - Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση από τους Τσιπροκαμμένους! Αποκαλυπτικοί χάρτες

Έκλεισε ολόκληρο το Αιγαίο για στρατιωτικές ασκήσεις η τουρκική ηγεσία σε μία ένδειξη πρωτοφανούς προκλητικότητας και απαξίας προς το ελλαδικό προτεκτοράτο των Τσιπροκαμμένων. Συγκεκριμένα με τις ΝΟΤΑΜ Α5885/15, Α5884/15 και Α5881/15 και τις αντίστοιχες NAVTEX (σε ότι αφορά την δέσμευση των θαλασσίων περιοχών) δεσμεύει τρεις μεγάλες περιοχές στο βόρειο, κεντρικό και νότιο Αιγαίο.