Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ο Ηλίας Παναγιώταρος στο Patras TV για το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών και τις τρέχουσες εξελίξεις - ΒΙΝΤΕΟ

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Αθηνών μίλησε στο PatrasTV όπου σχολίασε όλες τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Αρχικά αναφέρθηκε στις αμερικανικές εκλογές και την στήριξη της Χρυσής Αυγής στις πολιτικές του Ντόλαντ Τραμπ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις ανθελληνικές θέσεις της οικογένειας Κλίντον. Η νίκη του Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ είναι ένα δυνατό χτύπημα στην παγκοσμιοποίηση, ανέφερε μεταξύ άλλων.
Κατήγγειλε τις εταιρίες δημοσκοπήσεων τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, σημειώνοντας πως εσκεμμένα προσπαθούν επηρεάσουν την κοινή γνώμη, παρουσιάζοντας έρευνες που πέφτουν εντελώς έξω από το τελικό αποτέλεσμα.
Σχετικά με τον ανασχηματισμό είπε πως πρόκειται για ανακύκλωση των ίδιων προσώπων και ο Τσίπρας απλά πρόσθεσε στο κυβερνητικό σχήμα άλλα τόσα ανεπάγγελτα κομματικά στελέχη.  
Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις της εκτελεστικής εξουσίας στην Δικαιοσύνη, φέρνοντας ως παράδειγμα την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση της ΝΔ, κάτι που έχει αποδειχθεί δημόσια με αδιάσειστα ντοκουμέντα.
Κλείνοντας, ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία, το δημόσιο χρέος, την εξωτερική πολιτική και το λαθρομεταναστευτικό


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-hlias-panagiwtaros-sto-patrastv-gia-to-apotelesma-twn-amerikanikwn-eklogw#ixzz4Pdi0LGBH