Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Μαζική συμμετοχή στα εγκαίνια του αγροκτηνοτροφικού σωματείου της Χρυσής Αυγής στην Αχαΐα - Φωτορεπορτάζ

Κατάμεστη από αγροτικό κόσμο, ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου "Δύμη" στην Κάτω Αχαΐα, όπου, έπειτα από πρόσκληση των κατοίκων της αχαϊκής περιφέρειας, οι Συναγωνιστές Γιάννης Λαγός και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, βουλευτές Β' Πειραιά και Αιτωλοακαρνανίας αντίστοιχα, ανέπτυξαν τις θέσεις του Κινήματός μας για την ανάταξη της πρωτογενούς παραγωγής και την ανάδειξή της σε βασικό πυλώνα της εθνικής αναγέννησης.  

Τόνισαν την ανάγκη και την σημασία της ίδρυσης του αγροτοκτηνοτροφικού σωματείου Αχαΐας, τόσο για την περιοχή, όσο και για τη χώρα, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γραμματέας της Τ.Ο. Πάτρας, Διονύσης Αλικανιώτης.
Η γη είναι το μέλλον του τόπου μας αλλά και το δικό μας, με την παρουσία της στην εκδήλωση η Χρυσή Αυγή, αποδεικνύει εμπράκτως πως βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες αγρότες και στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους.
Περισσότερες Φωτογραφίες: 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/mazikh-summetochh-sta-egkainia-tou-agrokthnotrofikou-swmateiou-ths-chrushs#ixzz48ubMbaQT