Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Υπέρ των παρανόμων αντισυγκεντρώσεων ο πασόκος υπουργός Τόσκας του Σύριζα - Βαριές καταγγελίες του Ιωάννη Λαγού BINTEO

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός εξέθεσε με την επίκαιρη ερώτηση του τον αρμόδιο υπουργό Τόσκα για το καθεστώς χάους και ανομίας που επικρατεί στην χώρα.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στα καθημερινά φαινόμενα εγκληματικότητας στο "άβατο" των Εξαρχείων, το χάος με τις συμπλοκές και τους βιασμούς στα κέντρα των λαθρομεταναστών, αλλά και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας, τις οποίες δεν καταδικάζει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου!
Ο αρμόδιος υπουργός Τόσκας δεν απάντησε στα ερωτήματα της Χρυσής Αυγής, αλλά αρκέστηκε σε γενικόλογες αισιόδοξες (!) αναφορές για την ασφάλεια στην χώρα.
Ακόμη, δεν ανακάλεσε τις αναφορές του για εμπλοκή βουλευτών της Χρυσής Αυγής στον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου, φανερώνοντας έτσι την εμπάθεια του.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε χαρακτηριστικά στον ανεκδιήγητο υπουργό: "Αυτό που αποκαλείτε εσείς "έννομη τάξη", είναι Φαρ Ουέστ!"