Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Η πολυφωνία που ευαγγελίζονται οι αναρχικοί - "Απέσυρε το βιβλίο αλλιώς θα σας κάψουμε"

Σε κεντρικό σημείο της Πάτρας, λειτουργεί έκθεση διαφόρων βιβλίων όπου μεταξύ άλλων βρίσκεται και το έργο του συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη "Ποιος σκότωσε τον Νίκο Τεμπονέρα; Αναφορά στην υπόθεση Γιάννη Καλαμπόκα". Οι υπεύθυνοι της εκθέσεως μας ενημέρωσαν ότι δέχθηκαν απειλές από αναρχοάπλυτους μισέλληνες πως θα τους καταστρέψουν τον χώρο εάν δεν αποσύρουν το βιβλίο. Φαίνεται πως η αλήθεια ενοχλεί τους ενορχηστρωτές του διαχρονικού ψεύδους και τους εκπροσώπους της υποτιθέμενης πολυφωνίας.

Από την μια μας κατηγορούν ότι χρησιμοποιούμε βίαιες πρακτικές και από την άλλη αγράμματους. Την ίδια ώρα όμως απαιτούν την φίμωση των ιδεών με βίαιες συμπεριφορές.  Εάν αυτό δεν είναι αυταρχισμός τι είναι; Σε αυτό τον αυταρχισμό λοιπόν  απαντάμε με αέναο εθνικό αγώνα, για να ανήκει η Ελλάδα επιτέλους στους Έλληνες.

Ακολουθεί δήλωση
του συναγωνιστή Μιχάλη Αρβανίτη:


Το σχέδιο τους είναι να αφανίσουν οτιδήποτε εθνικό, το εν λόγω έργο μιλάει την γλώσσα της αληθείας, γι'αυτό και η θλιβερή αυτή μειοψηφία εναντιώνεται σε αυτή. Τέτοιου είδους πρακτικές αντιμετωπίζονται μόνο από την δικαιοσύνη, η οποία θα τσακίσει τους πολέμιους της.