Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Συνέντευξη Τύπου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το λαθρομεταναστευτικό

Συνέντευξη Τύπου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για το λαθρομεταναστευτικό
Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή παραχώρησε σήμερα συνέντευξη Τύπου στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το κρίσιμο ζήτημα του λαθρομεταναστευτικού.Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος, αφού ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής, επεσήμανε πως οι μόνοι νόμιμοι μετανάστες στην χώρα είναι οι Έλληνες νέοι επιστήμονες που φεύγουν στο εξωτερικό.




Τόνισε πως ο όρος "λαθρομετανάστευση" δεν εμπεριέχει καμμία ρατσιστική χροιά και χρησιμοποιείται επίσημα στα έγγραφα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής αναρωτήθηκε γιατί οι λαθρομετανάστες δεν πηγαίνουν στην Βουλγαρία και γιατί η κυβέρνηση δεν δίνει στον ελληνικό λαό μέσω δημοψηφίσματος το δικαίωμα να πει την γνώμη του για το κρίσιμο αυτό ζήτημα.
Τόνισε πως τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ κάθε βράδυ εξαπολύουν "αντιρατσιστική προπαγάνδα", επιχειρώντας να αμβλύνουν το αίσθημα επιβίωσης του ελληνικού λαού.
Επιπλέον, δήλωσε πως όλα τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" είναι ευθυγραμμισμένα με την καταστροφική πολιτική του Τσίπρα, επισημαίνοντας πως ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να έχει ήδη χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του "βέτο" για να προστατεύσει την Πατρίδα μας.
Τέλος, για την σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για το ζήτημα και τον αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής τόνισε πως πρόκειται για μια συνεδρία των συνενόχων.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/sunenteujh-tupou-n.-g.-michaloliakou-gia-to-lathrometanasteutiko#ixzz41fvuv8Jy