Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Μιχάλης Αρβανίτης: Εθνικό έγκλημα στα Ιεροσόλυμα

Το γεγονός, ότι ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ συμπορεύονται και συλλειτουργούν, αιμοδοτούντες αλλήλους, εν στενή και εν ευρεία εννοία, είναι απολύτως αδιαμφισβήτητον, δι’ εκείνους που γνωρίζουν την Ελληνική ιστορία και όχι βεβαίως δι’ εκείνους που επιχειρούν να την παραμορφώσουν με το δηλητήριο του διεστραμμένου «πνεύματος» τους, του απεργαζομένου την καταστροφή του Έθνους και του Γένους των Ελλήνων.Ό,τι να επιχειρούν και ό,τι να επιχειρήσουν ακόμη αυτά τα ελληνόφωνα απόβλητα της φυλής μας, ΕΝΑ να γνωρίζουν:

Μπαρουτοκαπνισμένη φουστανέλα και αιματοβαμμένο ράσο θα βρίσκονται πάντα δίπλα – δίπλα, είτε στις επάλξεις, είτε στα χαρακώματα του Έθνους!
Εκτός όμως από αυτά τα αποβράσματα του μισελληνισμού και τους παγκοσμιοποιητές  εντολείς τους από την Εσπερία, ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία δέχονται εξ’ οικείων, λόγω ανοησίας ή άγνοιας ή και υστεροβουλίας – υπάρχουν και μερικοί τέτοιοι στις τάξεις μας – πισώπλατα βέλη, που πονούν πολύ περισσότερο από τα βέλη που εκτοξεύουν οι εχθροί!
Δεν πίστευα στα μάτια μου, όταν διάβασα, ότι ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος, τις παραμονές των Χριστουγέννων παρασημοφόρησε τον ανθέλληνα αλβανό αρχικατσαπλιά   Έντι Ράμα με τον Μεγαλόσταυρο του Τάγματος των Ιπποτών του Παναγίου Τάφου, προσφωνώντας τον, παρακαλώ, εις την … Αγγλικήν γλώσσαν – προφανώς δια να μη τον… προκαλέσει, ομιλώντας την Ελληνικήν – «…εις αναγνώρισιν της συμβολής αυτού εις την διαθρησκευτικήν ειρηνικήν συνύπαρξιν και την υποστήριξιν αυτού προς την Ορθόδοξον Εκκλησίαν της Αλβανίας» σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εξέδωσε το Πατριαρχείο!
            Δεν βρίσκω λόγια να συνεχίσω, αλλά θα προσπαθήσω, όσο μου επιτρέπουν η οργή και η αγανάκτηση, που με διακατέχουν!
            Παρεφρόνησε ο Μακαριώτατος, κ. Θεόφιλος; Ή εξετέλεσε τυφλά και υπάκουα σχετική εντολή της κυβερνήσεως των ελληνόφωνων αθέων;
            Δεν έχει ακούσει τίποτα για το διωγμό που υφίστανται ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία στη Β. Ήπειρο από τον αρχιγκάκστερ Ράμα και την αλβανική αλητεία;
            Δεν έχει ακούσει τίποτα για τις επεκτατικές βλέψεις των αλβανών εις βάρος της Ελλάδος;
            Σ’ αυτά τα Χώματα που βρίσκεσαι, Μακαριώτατε κ. Θεόφιλε, είσαι Σημαιοφόρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να υποστέλλεις και να κλίνεις δουλικά τα Ιερά μας Λάβαρα ενώπιον και προς… Τιμήν μισελλήνων και μισ(o)ρθόδοξων βαρβάρων!!!
            Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να γίνεσαι εκτελεστικό όργανο της ανθελληνικής διπλωματίας που ασκεί η κυβερνητική συμμορία των Αθηνών!!!
                                    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ!!!
            Υπάρχουν πολλές φιλόξενες , Ιερές Μονές, όπου μπορείς να αποσυρθείς και να διέλθεις το υπόλοιπων του βίου σου προσευχόμενος, εις ένδειξη μετανοίας για το έγκλημά σου…
            Αλλιώς, εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ και οι ΑΔΕΛΦΟΙ μας της Βορείου Ηπείρου, θα θεωρήσουμε πρόκληση την περαιτέρω παραμονή σου στον Πατριαρχικό θρόνο και θα σε αντιμετωπίζουμε ως δεδηλωμένον εχθρόν της Ελληνορθοδοξίας!



Μιχαήλ Αρβανίτης