Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Χρυσή Αυγή η ιδεολογική και πολιτική έκφραση των Ελλήνων

Ο Σύριζα αφού ανακάλεσε τις βερμπαλιστικές και αλληγορικές προεκλογικές του αναγγελίες, ψηφίζοντας το τρίτο μνημόνιο, αφού πολιόρκησε του Έλληνες των νησιών μέσω των λαθρομεταναστευτικών αποβάσεων, αφού κατακερμάτισε τους αγρότες με τις αυξημένες φορολογικές ρυθμίσεις και των ευτελών τιμών διαφόρων προϊόντων, ζητά από τον ελληνικό λαό να αποδεχτεί τον “έντιμο” συμβιβασμό που έκανε με τους διεθνείς τοκογλύφους. Πριν πάμε όμως στο πολιτικό κομμάτι, ας δούμε πως αυτό το σύστημα επικαλούμενο την λαϊκή ετυμηγορία ζητά από  τον “κυρίαρχο” ελληνικό λαό  την εμπιστοσύνη του·

Μιχάλης Αρβανίτης: Όπου λείπει η αξιοπρέπεια περισσεύει η παλιανθρωπιά

Οι ψευτοδημοκράτες καθεστωτικοί και τρισάθλιοι εθνοκτόνοι με πρώτο τον Πάκη τον ευγνώμονα πρόεδρο των «οικονομικών μεταναστών», παραβίασαν για πολλοστή φορά το Σύνταγμα, τον κανονισμό της Βουλής και το θεσμό της Λαϊκής κυριαρχίας, περιφρονώντας τη βούληση του εκλογικού σώματος, για να μη λάβει την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Metron Analysis: Τρίτη με 8,3% η Χρυσή Αυγή! Τρόμος στο καθεστώς για διψήφιο ποσοστό στις εκλογές


Όποιος αναρωτιόταν για ποιο λόγο οι κυριότεροι αρθρογράφοι φιλελεύθερων και μαρξιστικών φυλλάδων έχουν εδώ και μέρες αρχίσει να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής, θα λάβουν την απάντηση από την δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδος "Παραπολιτικά", η οποίαδίνει στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ποσοστό 8,3% και την τρίτη θέση με μεγάλη διαφορά από το τέταρτο κόμμα!

Τελετή Μνήμης Θερμοπυλών: Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, Μνημείο Λεωνίδα, 18:30

Εκεί όπου η Εθνική Πίστη έγινε συνώνυμη της Θυσίας υπέρ της Πατρίδος,
Εκεί όπου η Θυσία μετατρέπεται σε Αιώνια Προσταγή Αγώνα για Ελευθερία,
Εκεί όπου η Ελευθερία αναδύεται ως Ιδανικό ελληνικό, άφθαρτο και καθάριο στο πέρασμα των αιώνων,
Εκεί όπου οι ορδές των βαρβάρων γονάτισαν μπρος στην Ελληνική Ανδρεία,
Εκεί οι Χρυσαυγίτες θα υψώσουν ξανά τις Γαλανόλευκες και τις Σημαίες με τον Μαίανδρο, για να καταδείξουν στους δειλούς και στους προσκυνημένους του σύγχρονου κόσμου, πως το Θάρρος μένει Άπαρτο και Φρούριο η Τιμή!
Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, Μνημείο Λεωνίδα, 18:30

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Διάγγελμα Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τις εκλογές


Onsports.gr: Τι θα κάνει ο Τσίπρας αν βγει δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή;

"Με δεδομένο ότι ο Κουτσούμπας δεν εμπνέει ούτε… κομοδίνο πόσο απίθανο θεωρείτε να εκτοξευτούν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής;"
Ένα ενδιαφέρον άρθρο γνώμης του Νίκου Συρίγου δημοσίευσε το onsports.gr σχετικά με την δυναμική που θα αποκτήσει η Χρυσή Αυγή στις προσεχείς εκλογές. Το μεταφέρουμε αυτούσιο, καθώς προέρχεται από εντελώς αντίθετο πολιτικό χώρο, αλλά αναγνωρίζει κάποιες μεγάλες αλήθειες:

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Ερωτήσεις και επισημάνσεις προς «τυφλούς» και ηλίθιους αυτόχειρες.


«Μωραίνει Κύριος, αν βούλεται απωλέσαι»

   Πότε, επιτέλους θα καταλάβετε υπνωτισμένοι νεοραγιάδες ποιοι είναι αυτοί που επιχειρούν να αφανίσουν το Γένος μας και ποια είναι τα ντόπια όργανά τους;
   Ως πότε θα ανέχεστε τον αργό θάνατο της Φυλής μας και την υποδούλωση του Έθνους μας, αποχαυνωμένα τηλεθύματα;
   Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταλάβετε, ότι τα προδοτικά κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου είναι μια εταιρία δολοφόνων του Έθνους;
   Τι άλλο πρέπει να συμβεί, για να καταλάβετε, ότι αυτή η εγκληματική διακομματική οργάνωση είναι το μακρύ χέρι αυτών που επιχειρούν να αφανίσουν το Γένος μας, δηλαδή των χρηματοσιωνιστών τραπεζιτών και των Γερμανών;
   Ξυπνήστε απ’ το λήθαργο που είστε βυθισμένοι, ανοίξτε τα μάτια, ξεβουλώστε τα’ αυτιά και ακούστε: ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Το Πεδίο του Άρεως υπό την κατοχή των λαθροεισβολέων - Αποκαλυπτικό βίντεο!


Πρόσφατα η εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" είχε αποκαλύψει την βεβήλωση του Πεδίου του Άρεως από τις ορδές των λαθρομεταναστών. 20 μέρες μετά η κατάσταση παραμένει ίδια και χειρότερη στον ιερό χώρο όπου κείτονται τα ιερά λείψανα των Ηρώων της Εθνεγερσίας.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο! Θυμίζουμε τι γράφαμε στις 23 Ιουλίου:
Το Πεδίον του Άρεως σχεδιάστηκε το 1934 με σκοπό να τιμηθούν οι Ήρωες της Επανάστασης του 1821, γι΄ αυτό και είναι διακοσμημένο με τις μαρμάρινες προτομές των 21 ηρώων κατά μήκος της λεγόμενης οδού Αγωνιστών του 21.

Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Τελικά το μεγάλο τους πρόβλημα δεν είναι η λαθρομετανάστευση, αλλά η άνοδος της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Οι δηλώσεις ενός πρωθυπουργού και η υποκρισία της Ευρώπης Κάθε ημέρα που περνά γίνεται ακόμη περισσότερο σοβαρό το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης για την Πατρίδα μας. Σε συνοικίες ολόκληρες, στο κέντρο των Αθηνών, αλλά και στην Θεσσαλονίκη, στην Κυψέλη, στην Ομόνοια, στα Πατήσια, αλλά και στον Βαρδάρη όταν πέσει το σκοτάδι οι Έλληνες κλείνονται στα σπίτια τους λες και βρισκόμαστε σε περίοδο κατοχής ή μήπως είμαστε μια κατεχόμενη χώρα και απλά υποκρίνονται αυτοί που μας εξουσιάζουν ότι είμαστε ελεύθερο κράτος; 

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ψηφίστηκε από σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο το Μνημόνιο της Αριστεράς – Μόνη Εθνική Αντίσταση η Χρυσή Αυγή!

Με τις ψήφους Σύριζα – Ανέλ – Πασόκ – Νδ και Ποταμιού είναι πλέον πραγματικότητα το τρίτο… αριστερό μνημόνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και το ΚΚΕ ουσιαστικά στήριξε το μνημόνιο, αφού ενώ είχε τη δυνατότητα να μπλοκάρει τη διαδικασία και τη συνεδρίαση του σημερινού Eurogroup, που θα γίνει στις 4 μ.μ., δεν το έπραξε, επιτρέποντας στην κυβέρνηση να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα των διεθνών τοκογλύφων. Συγκεκριμένα το τρίτο αριστερό μνημόνιο εισέπραξε 222 θετικές ψήφους και 64 αρνητικές ψήφους, καθώς και 11 παρόντες επί της αρχής και κάποιες μικρές αποκλίσεις από αυτό στα άρθρα. Αυτό το κάνει το μνημόνιο με το ρεκόρ αποδοχής από τους πολιτικάντηδες. 

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής στην τελετή μνήμης προς τιμήν των Καλαβρυτινών αγωνιστών στην Κύπρο

Κλιμάκιο της Π.Ο. Αχαΐας της Χρυσής Αυγής παρευρέθηκε στην  τελετή μνήμης στην Κλειτορία Καλαβρύτων,  ώστε να τιμήσει τους πεσόντες και αγωνισθέντες  Καλαβρυτινούς μαχητές, οι οποίοι αγωνίσθηκαν κατά του τούρκου κατακτητή στην Κύπρο μας.

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Η Νέα Μεγάλη Ιδέα

Απαιτήθηκαν μόλις πέντε έτη ούτως ώστε να ξεδιπλωθεί σε όλο της το βάθος η μεγαλειώδης μεταπολιτευτική απάτη η οποία διατηρούσε εν υπνώσει τον Ελληνικό Λαό και τον καθιστούσε όμηρο επαγγελματιών της πολιτικής, των οποίων η πολιτική ανέλιξη και ο πλουτισμός κινήθηκε αντιστρόφως ανάλογα προς τον ξεπεσμό του Έθνους. 

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Εξελίξεις μετά την μηνυτήρια αναφορά Αρβανίτη

Η Εισαγγελέας πλημ/κών Πατρών, μετά την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς του κυρίου Μιχάλη Αρβανίτη   κατά του Πελετίδη, διέταξε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση. Η Χρυσή Αυγή ως τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας ζητά να τηρηθούν οι νόμοι του κράτους και να διασφαλιστεί η νομιμότητα του συντάγματος των Ελλήνων. Καλά θα κάνουν οι ψευτοδημοκράτες φιλελεύθεροι και αριστεριστές να χωνέψουν την πολιτική μας παρουσία, διότι αυτό επιβάλει η λαϊκη θέληση του ελληνικού λαού. Κανένας δεν είναι υπεράνω αυτού πόσω μάλλον ένας ανθέλληνας μπολσεβίκος.

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την εκλογολογία ημερών

Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που παρέμεινε σταθερή στην αντιμνημονιακή της γραμμή και δεν είπε ποτέ ψέμματα στον λαό, γι' αυτό και ο λαός θα μας ενισχύσει ακόμα περισσότερο όποτε κι αν προκηρύξουν εκλογές οι απατεώνες του αριστερού μνημονίου.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Επιτέλους ας αναλάβει η δικαιοσύνη: Μηνυτήρια αναφορά

Του κοινοβουλευτικού κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, νομίμως εκπροσωπουμένου από το Βουλευτή Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτη, κάτοικο Πατρών, ( Γεωργίου Ρούφου 142 Α- τηλ. 6907717709- 2610/224473)

Επιστολή Έλληνα αστυνομικού για τη δίωξη συναδέλφου του στην Κω - Οι Μάχιμοι απαντούν στους γραφειοκράτες

Καλό θα ήταν οι Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας να ασχοληθούν με πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν την Πατρίδα μας, όπως η εξωφρενική εισροή λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα, το Νομοσχέδιο που πέρασαν οι προδότες πολιτικοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΑΝΕΛ-ΠΟΤΑΜΙ) για να δίνεται Ελληνική Ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες αρκεί να είναι κάτοικοι τα τελευταία πέντε χρόνια στην πατρίδα μας και την παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας βάση του Αγγλικού δίκαιου, χωρίς την παραμικρή αναφορά η δυσφορία από την μεριά σας.

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

Δολοφονική επίθεση λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων αγροτών στους Ευζώνους - Γιατί οι αρμόδιες αρχές το κρατάνε κρυφό;

Με τη ζωή τους κόντεψαν να πληρώσουν δυο αγρότες πατέρας και γιος την προτροπή τους προς μια ομάδα (περίπου 60) λαθρομεταναστών να μην διασχίζουν το χωράφι τους καταστρέφοντας τα σπαρτά και τα συστήματα ποτίσματος αλλά να πηγαίνουν από τον παρακείμενο δρόμο.  

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Μ. Αρβανίτης: Αδίστακτος παραβάτης ποινικών και συνταγματικών διατάξεων ο συντροφοδήμαρχος Πατρών

Αμετανόητος εξακολουθεί να παραμένει ο μπολσεβίκος δήμαρχος Πατρας, κοινός συκοφάντης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και αδίστακτος παραβάτης ποινικών και συνταγματικών διατάξεων. 

Ο Εθνικός Ιεράρχης Αμβρόσιος Καλαβρύτων τάσσεται υπέρ της ελληνορωσικής προσέγγισης - Συνέντευξη στο δίκτυο Ria Novosti

Οι Έλληνες βρίσκονται σε σοβαρή οικονομική κρίση και μια από τις ελπίδες τους είναι η Ρωσία, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιος στο ρωσικό RIA NOVOSTI. 
«Τώρα η Ελλάδα πρέπει να βοηθηθεί από την Ρωσία και της ζητάμε να μας βοηθήσει, αν αυτό είναι δυνατόν. Ελάτε να μας βοηθήσετε χρειαζόμαστε την βοήθεια σας…» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αμβρόσιος. Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων σημείωσε ότι «η επιθυμία για βοήθεια από την Ρωσία στην Ελλάδα είναι αισθητή, και μιλώ ως Επίσκοπος ο οποίος βλέπει καθημερινά τις ανάγκες του λαού». Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, υπάρχει μεγάλη ανεργία, οι άνθρωποι συχνά δεν έχουν να φάνε και στερούνται των βασικών μέσων επιβίωσης.