Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Μιχάλης Αρβανίτης: Όπου λείπει η αξιοπρέπεια περισσεύει η παλιανθρωπιά

Οι ψευτοδημοκράτες καθεστωτικοί και τρισάθλιοι εθνοκτόνοι με πρώτο τον Πάκη τον ευγνώμονα πρόεδρο των «οικονομικών μεταναστών», παραβίασαν για πολλοστή φορά το Σύνταγμα, τον κανονισμό της Βουλής και το θεσμό της Λαϊκής κυριαρχίας, περιφρονώντας τη βούληση του εκλογικού σώματος, για να μη λάβει την εντολή σχηματισμού κυβερνήσεως ο Αρχηγός της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.
Ρε, τιποτένια και αδιόρθωτα ανθρωπάκια, ρε, συνταγματολογούντες αρλουμπολόγοι, τα λαφαζανείκα κουμούνια, αν δεν ήταν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δεν θα έβρισκαν  ούτε τη δική τους ψήφο! Παραβιάσατε λοιπόν ή όχι τη βούληση του εκλογικού σώματος, το οποίο τους 24 και κάτι τους ψήφισε  ως συριζαίους και όχι ως λαφαζαναίους;;;
Ό,τι και να σοφιστείτε ακόμη, άνανδρα και σιχαμένα ραγιαδάκια, και κουτοπόνηρα γιουσουφάκια των εβραιοσιωνιστών, ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ! Ο ορμητικός χείμαρρος των Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής, θα σας παρασύρει και θα σας πετάξει στο γκρεμό της πολιτικής ανυπαρξίας, για να ξεβρομίσει ο τόπος απ’ την απαίσια δυσωδία των πολιτικών σας πτωμάτων!

Μιχάλης Αρβανίτης
Βουλευτής Αχαΐας
Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή