Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Και γδαρμένοι και καμένοι

Ο φαύλος κύκλος της οικονομικής υποδούλωσης ολοκληρώθηκε την Τετάρτη στο ελληνικό κοινοβούλιο όπου πέρασαν τα δυσβάστακτα  μέτρα της αριστεράς και του αντισυνταγματικού τόξου. Σήμερα από ότι φαίνεται, ξεκινάει ένας νέος κύκλος καλοκαιρινών γεγονότων, αυτός της καταστροφής των εδαφών της Πατρίδας μας, μέσω των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε διάφορα σημεία.


Ο ελληνικός λαός εκτός από την οικονομική ταλαιπωρία που υφίσταται εδώ και εβδομάδες,  καλείται να προστατέψει και τις περιουσίες του, οι οποίες απροστάτευτες απειλούνται και καταστρέφονται από την ανυπαρξία των αρχών. Ελπίζουμε η αρχή της περιβαλλοντολογικής καταστροφής να τελειώσει σήμερα… αν και δυστυχώς πιστεύουμε,  πως είναι μόνον η αρχή των δεινών που θα επακολουθήσουν.


Η εποχή του δημοψηφίσματος και το υπερήφανο ΟΧΙ των Ελλήνων, θα σημαδευτεί παραδειγματικά από τα διεθνή και εγχώρια  κοράκια της πλουτοκρατίας, μέσω της κοινωνικής και εθνικής απογύμνωσης. Ο ελληνικός λαός καλείται να σώσει τον εαυτό του, διότι  πρέπει να συνειδητοποιήσει πως μόνο αυτός είναι ο υπέρμαχος προστάτης αυτών των αιματοβαμμένων χωμάτων και όχι καλοί οι σύμμαχοι-δανειστές και οι τσιπρο-καμμένοι επικοινωνιολόγοι.