Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Βόμβα Βούτση: «Αν οι φάκελοι του συστήματος διαπλοκής βγουν στην δημοσιότητα, μόνο η Χρυσή Αυγή θα βγει κερδισμένη»!

Ωμή παραδοχή, ότι το μόνο πολιτικό κόμμα το οποίο δικαιούται να ομιλεί για τα έργα και τις ημέρες των κλεφτών των διαφόρων φορέων του «συνταγματικού τόξου» είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, έκανε ουσιαστικά ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, κατά την έναρξη των εργασιών του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΕ στην Σιθωνία Χαλκιδικής.


Περιγράφοντας τα όσα συνέβαιναν στο παρελθόν, ο Βούτσης υποστήριξε ότι: «Κλείνει ο κύκλος ενός συστήματος διαπλοκής που υπήρξε, με πελατειακές σχέσεις, επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις, εντάξεις και απεντάξεις έργων, πολιτικές παρεμβάσεις στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις για ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς, ακόμη και επιλεκτικές χρηματοδοτήσεις για δήθεν θεομηνίες».
Πολύ πιο σημαντικά, όμως, είναι τα όσα είπε στην συνέχεια, όταν επακριβώς δήλωσε ότι: «Σε ομιλίες μου ήμουν σαφής και προειδοποίησα: Δεν θα κερδίσει κανείς εάν αυτοί οι φάκελοι βγουν στη δημοσιότητα. Η μόνη που θα βγει κερδισμένη θα είναι η Χρυσή Αυγή, που θα τρίβει τα χέρια της ενόψει της δίκης. Δεν θα το κάνουμε, αλλά δυστυχώς σε αυτόν τον φάκελο υπάρχουν αποτυπώματα. Δεν θα ξανανοίξει αυτός ο κύκλος».

Με απλά λόγια, αυτό το οποίο θέλει να πει ο Βούτσης, είναι ότι οι φάκελοι με τα οικονομικά σκάνδαλα δεν πρέπει να βγουν στην δημοσιότητα, αλλά να μείνουν στην αφάνεια, γιατί αλλιώς η μόνη κερδισμένη από την όλη ιστορία θα είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ως το μόνο κόμμα το οποίο δεν συμμετείχε στο σύστημα διαπλοκής και στην κακοδιαχείριση δημοσίου χρήματος. «Ομερτά», επομένως, μεταξύ των συνεταίρων της μεταπολίτευσης, έτσι ώστε να μην βγουν οι ρεμούλες στην επιφάνεια και το εκμεταλλευθεί αυτό η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η συγκεκριμένη δήλωση του Βούτση αποτελεί έναν Τίτλο Τιμής για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, καθώς υποδηλώνει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  όχι μόνο δεν συμμετείχε ποτέ στην διαφθορά, αλλά απεναντίας είναι η μόνη αμόλυντη κομματική δύναμη στο σύγχρονο πολιτικό στερέωμα. Γι’ αυτό, άλλωστε, και βρίσκεται υπό δικαστικό διωγμό, ακριβώς επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει στο κλαμπ των διαπλεκόμενων και των διεφθαρμένων του κλεπτοκρατικού συστήματος.
Γιώργος Μάστορας