Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Η Εθνική μου Αφύπνιση

Άρθρο στην εφημερίδα "Εμπρός"
Η φιλελεύθερη Δεξιά και η μαρξιστική Αριστερά συντηρούν το υπάρχον διεφθαρμένο, αντεθνικό Καθεστώς, μέσω μιας επίπλαστης και ψευδεπίγραφης σύγκρουσης, η οποία περιορίζεται αποκλειστικά στον οικονομικό τομέα. Επίκεντρο της υποτιθέμενης σύγκρουσης το καπιταλιστικό οικονομικό μοντέλο, για το οποίο οι μαρξιστές κατηγορούν τους φιλελεύθερους.

Ο σχηματισμός της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ αποτελεί εξέλιξη ιδανική για τον Ελληνικό Λαό. Ιδανική όχι βεβαίως διότι θα προσφέρει την οιαδήποτε λύση επί μέρους ή εν συνόλω στο Ελληνικό Πρόβλημα, αλλά επειδή θα συμβάλλει τα μέγιστα στην πολιτική αφύπνιση των συμπατριωτών μας, οι οποίοι και διαβιούν στην πλάνη της «ελπίδας που έρχεται». Κυρίως όμως, θα καταδείξει αφενός την αδυναμία της μαρξιστικής ιδεοληψίας να δώσει πρακτικές λύσεις και αφετέρου την ταύτισή της με το φιλελευθερισμό στην συντριπτική πλειοψηφία των ζητημάτων που αφορούν την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας. Η αναπόφευκτη υπογραφή του Νέου Μνημονίου και η συνεπακόλουθη λήψη νέων, σκληρών φορολογικών μέτρων, θα αποτελέσει απλώς το κερασάκι στην τούρτα της συνειδητής εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, όπως αυτή συντελείται από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα.
Στο σημείο τούτο, δέον όπως υπενθυμίσουμε τα κάτωθι:
α) μόλις στα μέσα της δεκαετίας του 2000, κατανόησε η πλειοψηφία των Ελλήνων τον μείζονα κίνδυνο της μαζικής και ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών, για την οποία η Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε από τα μέσα του 1990!
β) η ένταξη της Ελλάδος στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ το 2010, υπήρξε η αιτία για να συνειδητοποιήσουν οι Έλληνες ότι η είσοδος της χώρας στην ευρωζώνη σήμανε την αρχή του τέλους της ελληνικής οικονομίας, γεγονός το οποίο είχε έγκαιρα επισημάνει η Χρυσή Αυγή, τασσόμενη κάθετα εναντίον αυτής.
Κατά συνέπεια, αργά μεν αναπόφευκτα δε, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δικαιώνεται σε όλες τις πολιτικές του θέσεις επί των κρισιμότερων για την Πατρίδα ζητημάτων.
Δεν πουλά πατριωτισμό προς άγραν ψήφων, όπως μονίμως πράττει προεκλογικά η μασονοδεξιά, ούτε όμως και κίβδηλη κοινωνική αλληλεγγύη όπως πράττουν οι λακέδες της διεθνιστικής Αριστεράς.
Πολύ περισσότερο όμως, η Χρυσή Αυγή δεν εκφράζει αντίθεση, αλλά θέση. Δεν πορεύεται καιροσκοπικά, διαμορφώνοντας πολιτικό πρόγραμμα υπό το πρίσμα της ψηφοθηρίας, αλλά προσαρμόζοντας τις πολιτικές προτάσεις πάνω στον ακλόνητο άξονα της Ιδεολογίας. Και ο ιδεολογικός πυλώνας, θεμέλιο της πολιτικής των πραγμάτων θεώρησης, της Χρυσής Αυγής ακούει στο όνομα Λαϊκός Εθνικισμός.
Για την Πατρίδα και το Λαό!
Είμαστε Εθνικιστές διότι πιστεύουμε ακράδαντα και αδιαπραγμάτευτα στην φυλετική και ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού, από τα κατάβαθα της αρχαιότητας μέχρι και τις μέρες μας. Είμαστε Εθνικιστές διότι πιστεύουμε στον Ελληνικό Λαό ως γενεσιουργό αιτία ενός υπέρλαμπρου Πολιτισμού, στον Ελληνικό Λαό ως εκπολιτιστή και θεμελιωτή του Δυτικού Κόσμου.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ως πολιτική έκφραση του Λαϊκού Εθνικισμού, αγωνίζεται για την οικοδόμηση ενός Κράτους Εθνικού, ενός Κράτους το οποίο θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και θα προασπίζεται τα δίκαιά του.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα συνεπώς, δεν εξυπηρετεί τη συντήρηση ενός -από κάθε άποψη- αντεθνικού Κράτους, του οποίου κάθε ενέργεια αποβλέπει στην κερδοσκοπία της εγχώριας και της διεθνούς πλουτοκρατίας εις βάρος ενός εξαθλιωμένου Λαού, μήτε όμως στοχεύει στη διατήρηση των προνομίων της μεταπολιτευτικής, αριστερίστικης κάστας των κρατικοδίαιτων νεόπλουτων.
Οι Εργάτες, οι Αγρότες και προπαντός η Νεολαία, αποτελούν πάντοτε την κινητήριο δύναμη κάθε επαναστατικής κίνησης η οποία τολμά να αμφισβητεί την καθεστηκυία τάξη. Ως εκ τούτου, ο Λαϊκός Εθνικισμός, είτε το παραδέχονται οι πολιτικοί μας αντίπαλοι είτε όχι, είναι η Ιδεολογία του Μέλλοντος και κατ' επέκταση το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι ο Πολιτικός εκείνος Οργανισμός που νομοτελειακά θα κυριαρχήσει.
Καμία όμως Νίκη δεν χαρίζεται απλόχερα, μήτε οι υπεύθυνοι των δεινών του Λαού μας θα εγκαταλείψουν πρόθυμα τα προκλητικά τους προνόμια. Η μαζική συστράτευση υπό τις Σημαίες του επαναστατικού μας Λαϊκού Εθνικισμού συνιστά και τον καταλύτη των επερχόμενων εξελίξεων. Ο χρονικός ορίζοντας της εθνικής και κοινωνικής αφύπνισης του Ελληνικού Λαού (της συνειδητοποίησης δηλαδή του γεγονότος ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την τελευταία ελπίδα του Έθνους), καθορίζει μοιραία και το τέλος της δουλείας των τόκων και συνάμα την απαρχή της πραγματικής Εθνικής μας Ελευθερίας.
Ευάγγελος Καρακώστας