Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Μ. Αρβανίτης: Η κυβέρνηση βαδίζει στα χνάρια της προηγούμενης καταστροφικής συγκυβέρνησης


Ο συναγωνιστής και βουλευτής Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε σχετικά με το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό.
Αρχικά κατήγγειλε τις υπερεξουσίες που αποκτά ο υπουργός Αθλητισμού που θα είναι πλέον σε θέση ανά πάσα στιγμή να επιβάλλει από μόνος του εξοντωτικές ποινές, οι οποίες θα μπορούν να στοιχήσουν την ίδια την ύπαρξη των ΠΑΕ.  

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απαράδεκτη τακτική υπουργών της νέας κυβέρνησης οι οποίοι δεν απαντούν στις ερωτήσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, ακολουθώντας κατά γράμμα τις πρακτικές της Νέας Δημοκρατίας.
Σχετικά με τις δηλώσεις του πρόεδρου του "Ποταμιού" Θεοδωράκη, για την περιφορά του επιταφίου στον Εχίνο της Ξάνθης, επισήμανε ότι πρόκειται για εθνοπροδοτική στάση που φανερώνει τον ανθελληνισμό του συγκεκριμένου κόμματος.
Κλείνοντας κατήγγειλε τις επιθέσεις κατά των συνηγόρων της Χρυσής Αυγής με τις οποίες προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους που ανέλαβαν το έργο της υπεράσπισης των πολιτικά διωκόμενων βουλευτών της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.