Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Γιάννης Λαγός στο Ράδιο Γάμμα: H Χρυσή Αυγή θα συνεχίζει να αγωνίζεται για την Ελλάδα και τους Έλληνες - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός, μίλησε στην εκπομπή του Μιχάλη Μπαϊρακτάρη στο «Ράδιο Γάμμα» όπου σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις και παράλληλα άσκησε κριτική στο έργο της κυβέρνησης. Αρχικά αναφέρθηκε στο πρόβλημα της ανθρωπιστικής κρίσης που υπάρχει σε όλη την χώρα, το οποίο ο Σύριζα προεκλογικά έκανε σημαία και τώρα ομολογεί πως δεν πρόκειται να το λύσει. «Η συγκυβέρνηση Σύριζα - ΑΝΕΛ θα συνεχίσει την ίδια πολιτική με την προηγούμενη μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις εξελίξεις στην “διαπραγμάτευση” είπε ότι η χώρα μας δεν έχει εθνική ανεξαρτησία γιατί δεν υπάρχει θέληση από την κυβέρνηση να σπάσει αυτά τα δεσμά των τοκογλύφων και ταυτίζεται απόλυτα με την πολιτική των Σαμαρά και Βενιζέλου. Κατήγγειλε την κυβέρνηση για την ανοχή που επιδεικνύει στους κουκουλοφόρους και την "φιλευσπλαχνία" της προς τους λαθρομετανάστες την στιγμή που ο ελληνικός λαός δεν έχει ούτε τα βασικά αγαθά για την καθημερινή επιβίωση.
Σχετικά με τις δικαστικές εξελίξεις είπε πως στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έγιναν αδιανόητα πράγματα στον Αρχηγό και τους βουλευτές του κόμματος από μια παραδικαστική κλίκα επιόρκων πάντα με την πολιτική κάλυψη της ΝΔ. Επισήμανε το γεγονός ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορούνται για καμία παράνομη πράξη παρά μόνο για τις ομιλίες τους στην Βουλή!