Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Αποκλειστική συνέντευξη Ν. Γ. Μιχαλολιάκου στο Defencenet: Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά θύμα πολιτικής σκευωρίας! ΒΙΝΤΕΟ


Την πρώτη συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του και 25 ημέρες πριν από την έναρξη της δίκης, παραχώρησε στο defencenet.gr ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Μιχαλολιάκος.

EρώτησηΠέρασαν 18 μήνες από τα τραγικά γεγονότα της 18ης Σεπτεμβρίου του 2013 με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τα όσα ακολούθησαν. Βρεθήκατε στην φυλακή με αφορμή αυτό το γεγονός. Ποια είναι τα συναισθήματα σας και ποιες οι σκέψεις σας σήμερα 18 μήνες αφότου μείνατε στην φυλακή;
Ν. Μιχαλολιάκος: Όπως ακριβώς είπατε και εσείς προηγουμένως ευρέθη στην φυλακή με αφορμή το τραγικό αυτό γεγονός, αλλά δεν πρέπει να λησμονείτε και εσείς και όλοι όσοι μας ακούνε ότι από την πρώτη στιγμή είχα το περιστύλιο της Βουλής απευθυνόμενος προς όλο τον ελληνικό λαό από τους τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίοι ήταν εκεί παρόντες και καταδίκασα το γεγονός αυτό. Όμως από εκεί και πέρα έγιναν σημεία και τέρατα. Με αφορμή αυτό το τραγικό γεγονός προσέθεσαν κάθε είδους κατηγορία, κάθε είδους συμβάν το οποίο είχε συμβεί με  άσχετους ή σχετικούς με την Χρυσή Αυγή και δημιούργησαν μία κατηγορία τέρας, την κατηγορία περί εγκληματικής οργανώσεως.
Τα συναισθήματα μου σήμερα που είμαι «ελεύθερος» και θα σας εξηγήσω τι εννοώ εντός εισαγωγικών είναι χαρούμενα γιατί μπορώ να επικοινωνώ τουλάχιστον στο κοινοβούλιο ελεύθερα με τους συναγωνιστές μου βουλευτές και θα δώσω και εγώ από μια καλύτερη οπωσδήποτε θέση τόσο την πολιτική μάχη μέσα στο κοινοβούλιο όσο βεβαίως και τη δικαστική μάχη η οποία θα ακολουθήσει.
ΕρώτησηΚύρια επιχειρήματα αυτών που σας κατηγορούν τόσο προσωπικά εσάς όσο και γενικότερα το κόμμα σας αλλά και σύμφωνα με το κατηγορητήριο είναι ότι είχατε συστήσει παραστρατιωτική οργάνωση.
Ν. Μιχαλολιάκος: Ουδέν αναληθέστερον αυτού. Τα στοιχεία και οι αποδείξεις είναι πάμπολλες. Και μόνο τα βίντεο να δει κανείς από τις πολιτικές μας συγκεντρώσεις θα δει ότι σε ελάχιστες μόνο περιπτώσεις υπάρχουν κάποιοι λίγοι που είναι οι ομάδες περιφρούρησης που κακώς είχαν κάποια διακριτικά κλπ.Δεν υπήρχε κάποια γραμμή ή κάποια εντολή σχετικά με αυτό και υπήρχε απλός κόσμος, μικρά παιδιά, μητέρες, ηλικιωμένοι...
Ποια παραστρατιωτική οργάνωση; Ποια οπλοστάσια, μαύρο χρήμα όλα αυτά τα οποία λένε... Εάν ίσχυε αυτό το οποίο λένε περί παραστρατιωτικής οργανώσεως γιατί δεν μας κατηγόρησαν με το άρθρο 134, δηλαδή για προπαρασκευαστικές ενέργειες ανατροπής του πολιτεύματος; Δεν το έκαναν αυτό το πράγμα. Άρα το επιχείρημα τους περί παραστρατιωτικής οργανώσεως νομίζω δεν στέκει.
Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο Defencenet.gr