Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Κανελλοπούλου: Επαναστάτρια στα γεράματα, γίνεται;



Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε την εν λόγω κυρία να εξασκεί το επάγγελμά της άριστα, δίνοντας μια εξέχουσα, μια μοναδική  παράσταση, ως θεατρίνα και ηθοποιός. Ως γνωστόν για να διακριθεί κάποιος  σε αυτούς τους χώρους, θα πρέπει να διακατέχει το χάρισμα της υποκριτικής. Αυτό λοιπόν το χάρισμα ανέθρεψε και ανέδειξε στο διάβα της ζωής, την κ. Κανελλοπούλου ως μια εξέχουσα ηθοποιό και θεατρίνα.
 
Είναι φανερό πως η κ. Κανελλοπούλου με τα άτοπα επιχειρήματά της, εις βάρος ενός νομίμου και δημοκρατικά εκλεγμένου, πολιτικού κόμματος, την Χρυσή Αυγή, προσπαθεί να πουλήσει αντιφασισμό στους ομοϊδεάτες της, ώστε να κτίσει ένα ιδεολογικό-αγωνιστικό υπόβαθρο. 

Το  υπόβαθρο όμως ενός αγωνιστή σφυρηλατείται δίχως αίσθημα ιδιοτέλειας, κτίζεται στις μικρές ηλικίες, τις ατσάλινες, τις γεμάτες στερήσεις και δράσεις για τα πιστεύω του και όχι στην αρχή του τέλους μιας προσωπικής «καλλιτεχνικής» καριέρας. Αυτό φαίνεται η κ. Κανελλοπούλου ως ηθοποιός και ως οικονομικά εξασφαλισμένη  το ξεπερνά.

Εμείς από την πλευρά μας, θα θέλαμε καλοπροαίρετα να την ενημερώσουμε πως με επικοινωνιακά τεχνάσματα και συκοφαντίες εκ του ασφαλούς, εις βάρος βουλευτών της Χρυσής Αυγής, δεν περνάνε και δεν περνάνε διότι ως χρυσαυγίτες και χρυσαυγίτισσες αγωνιζόμαστε για την οικοδόμηση ενός κράτος δικαίου, απαλλαγμένο από αναθρεμμένους της σάπιας μεταπολίτευσης.

Γι’ αυτές τις ιδέες άλλωστε πληρώνουμε το τίμημα να βρισκόμαστε στην φυλακή. Είμαστε όμως υπερήφανοι, διότι εμείς γκρεμίσαμε την Χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, ήμασταν εμείς οι 16 αυτοί που στείλαμε στα τάρταρα της πολιτικής σκηνής τους κατήγορούς μας, τους καταπιεστές και φορομπήχτες τους ελληνικού λαού, το  σάπιο αυτό καθεστώς. Ο ερχομός μας πλησιάζει διότι η πολιτική σας, από ό,τι φαίνεται δεν διαφέρει καθόλου με τους "συγχωρεμένους".

Εν κατακλείδι, μαθήματα αντιφασισμού με γεμάτες τσέπες σίγουρα δεν δέχονται οι ομοϊδεάτες σας, πόσο μάλλον εμείς.  

Βασίλειος Μερτής