Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

N.Γ. Μιχαλολιάκος: Ψήφο στους κατηγορούμενους εθνικιστές βουλευτές

Απάντηση στην πολιτική σκευωρία
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα επαναστατικό το οποίο δεν λειτουργεί με μεθόδους παλαιοκομματικές. Μεθόδους τις οποίες πολεμά και τις καταδικάζει κατηγορηματικά. Στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετέχει με πλήρη συνδυασμούς σε ολόκληρη τη χώρα. Ταυτόχρονα, όπως όλοι γνωρίζετε, είναι θύμα μιας πολιτικής σκευωρίας, η οποία έχει σαν αποτέλεσμα να ευρίσκονται υπό κατηγορίαν 16 βουλευτές της, από τους οποίους οι 14 χρειάζονται σταυρό προτιμήσεως στα ψηφοδέλτια προκειμένου να εκλεγούν και πάλι.

Η εκλογή τους αποτελεί άμεση προτεραιότητα, ΓΡΑΜΜΗ και ζήτημα ηθικής τάξεως για το Κίνημά μας.
Πιο συγκεκριμένα στην Α΄Πειραιώς είναι υποψήφιος ο Συναγωνιστής Κούζηλος Νικόλαος και στην Β’ Πειραιώς ο Συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός. Στο υπόλοιπο Αττικής είναι υποψήφιος ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης και στην Β’ Αθηνών οι Συναγωνιστές Γερμένης Γεώργιος και Ηλίας Παναγιώταρος και η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια. Στον νομό Σερρών συμμετέχει ως υποψήψιος ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος και στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης οι Συναγωνιστές Γρέγος Αντώνιος και Πολύβιος Ζησιμόπουλος. Υποψήφιοι και κατηγορούμενοι ταυτόχρονα είναι στον νομό Μαγνησίας ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, στον νομό Αιτωλοακαρνανίας ο Συναγωνιστής Κ. Μπαρμπαρούσης, στο νομό Εύβοιας ο Συναγωνιστής Νικόλαος Μίχος, στην Αχαΐα ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης και στην Μεσσηνία ο Συναγωνιστής Κουκούτσης Δημήτριος.
Καλούμε όλους τους Αγωνιστές και τις Αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής να υπερψηφίσουν τους υποψηφίους της Χρυσής Αυγής οι οποίοι άδικα και παράνομα διώκονται από το καθεστώς. Σημειώνεται ότι 7 από αυτούς (Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, Χ. Παππάς, Η. Κασιδιάρης, Ι. Λαγός, Ν. Κούζηλος, Γ. Γερμενής, Π. Ηλιόπουλος) ευρίσκονται στην φυλακή, 3 (Μίχος Ν., Ζαρούλια Ελένη και Κουκούτσης Δημήτριος) σε κατ’ οίκον περιορισμό, φυλακισμένοι δηλαδή κατ’ ουσίαν και αυτοί. Από τους υπόλοιπους βουλευτές οι 2 (Μιχάλης Αρβανίτης και Αντώνιος Γρέγος) τους έχει αφαιρεθεί το δικαίωμα δημόσιου λόγου! 
Αποτελεί ζήτημα ηθικής τάξεως και ΓΡΑΜΜΗ του Κινήματος η υπερψήφιση των Συναγωνιστών και της Συναγωνίστριάς μας, οι οποίοι διώκονται από την χούντα του Μνημονίου.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ