Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ετοιμαστείτε, τελιώσατε!


Την 25η του τρέχοντος αυτού μήνα ο ιστορικός μας νομός, η Αχαΐα, θα στέλνει ένα ηχηρό εθνικιστικό μήνυμα σε όλους τους ξενόδουλους φιλομνημονιακούς ινστρούχτορες του αστικού καθωσπρεπισμού, οι οποίοι όχι μόνο εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, αλλά οδήγησαν ένα ολόκληρο έθνος στον διεθνή εξευτελισμό και αντί η Ελλάδα και οι Έλληνες να αποτελούν ένα παγκόσμιο ηθικό πρότυπο, αποτελούν μια χυδαία μάζα προβάτων οι οποία προσκυνά ως ταπεινός ζητιάνος μπροστά στις εντολές των τροϊκανών.

Ένα όμως είναι βέβαιο μετά από αυτή την λήθη, μετά από αυτή την ταπείνωση, το βράδυ των εκλογών ο μοναδικός νικητής  θα είναι η Ελλάδα, θα είναι η Χρυσή Αυγή του ελληνισμού, η οποία ως Τρίτη πολιτική δύναμη, θα καθορίζει και τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας, προς όφελος του ελληνικού λαού. Η φωνή των Ελλήνων θα είναι και πάλι στην βουλή με σκοπό να καταγγείλει τα εγκλήματα τα οποία υφίστανται το έθνος μας, από τους υπερασπιστές της πλουτοκρατίας. 

Ότι κι αν σκαρφιστούν, όσες στημένες και πληρωμένες συνεντεύξεις κι αν δώσουν στις φθηνές καθεστωτικές φυλλάδες τους, όσες «μαϊμού» δημοσκοπήσεις μας παρουσιάσουν, όσες προεκλογικές αφίσες κι αν κολλήσουν τα πληρωμένα συνεργεία τους, δεν πρόκειται να κάμψουν την θέληση του ελληνικού λαού η οποία απαιτεί την άμεση ανατροπή τους.

Εμείς από την πλευρά μας, ως Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες, θα  δίνουμε έναν Τίμιο, ανιδιοτελή αγώνα για τις ιδέες μας, οι οποίες πηγάζουν από την ηθική θέληση του καθήκοντος, για μια ελεύθερη και κυρίαρχη Ελλάδα. Θα δίνουμε έναν αγώνα με σύμμαχο την παγωνιά η οποία μπροστά στο περήφανο διάβα μας, θα μας δίνει δύναμη για την συνέχιση του έργου μας.  Αυτός ο ιερός αγώνας θα δίνεται δίπλα στο πλευρό του ελληνικού λαού, για τον ελληνικό λαό, αυτός ο αγώνας θα δίνεται για όλους μας. 




                                     Η Ώρα των Έλλήνων έφθασε, η ώρα των κλεφτών τελίωσε!

Βασίλης Μερτής