Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Συμφωνία για επικοινωνιακό αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, από την δημοτική αρχή της Πάτρας.

Με περίσσιο θράσος δημοσιεύεται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, η απόφαση της δημοτικής αρχής Πατρέων, να αποκλείσει την εκπροσώπηση ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, όπως είναι η Χρυσή Αυγή, στην διακομματική επιτροπή όπου λαμβάνουν μέρος όλα τα κόμματα. Το δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας, τάχθηκε υπέρ της εισηγήσεως του Αντιδημάρχου Διοίκησης, Εξυπηρέτησης Πολιτών, Προγραμματισμού και Δημοτικής Ενότητας Ρίου  όπου ανέφερε μεταξύ άλλων:


Η Δημοτική Αρχή θα διευκολύνει με κάθε τρόπο και με τα μέσα που διαθέτει την ελεύθερη διακίνηση του πολιτικού λόγου και την προβολή προεκλογικού υλικού των κομμάτων εν΄ όψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης  Γενάρη 2015. Για το σκοπό αυτό συγκάλεσε στις 13/1/2015 τη διακομματική επιτροπή από όλα τα κόμματα και συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων πλην Χρυσής Αυγής που έχουν καταρτίσει συνδυασμούς στο Νομό μας και εισηγήθηκε την ισότιμη προβολή των υπ’ όψη κομμάτων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την προβολή τους ανεξάρτητα της εκλογικής τους δύναμης και το αν εκπροσωπούνται στη Βουλή.

Η φωτογραφική αυτή απόφαση μόνο γέλωντα μπορεί να μας προκαλέσει, διότι αφ’ ενός μεν δεν χρειαζόμαστε τα βρώμικα μέσα εξαπάτησης τους, αφ’ ετέρου δε αποδεικνύουν το πόσο δημοκράτες είναι χρησιμοποιώντας φασιστικές μεθόδους αποκλεισμού. Όπως και να έχει η υπόθεση, η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται δίπλα στο πλευρό του ελληνικού λαού, καλείται και παρευρίσκεται στα πιο απομακρυσμένα χωριά σε ολόκληρη την επικράτεια και αντικρίζει στα μάτια, τον κόσμο δίχως αίσθημα ενοχής.

 Την ίδια ώρα που οι κατεξοχήν εχθροί μας, θα μας αποκλείουν, ο ελληνικός λαός θα τους δίνει την σφαλιάρα στέλνοντας τους, εκεί που τους  αξίζει. Η Χρυσή Αυγή θα είναι Τρίτη πολιτική δύναμη σε ολόκληρη την επικράτεια, όπως θα είναι και στον νομό μας, την Αχαΐα.