Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Μιχάλης Αρβανίτης: «Ενφιαλώνετε» την περιουσία των Ελλήνων και την παραδίδετε στους άπληστους τραπεζίτες


Ο βουλευτής Αχαΐας, Συναγωνιστής Αρβανίτης στην αρχή της ομιλίας του στην βουλή υπενθύμισε τα κομουνιστικά εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού. Αναφέρθηκε στον ΕΝΦΙΑ λέγοντας ότι πρέπει να μετονομαστεί σε «Ενφιάλωση των Ελλήνων» γιατίυπερφορολογούν την περιουσία των Ελλήνων και την παραδίδουν στα χέρια των άπληστων τραπεζιτών.

Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο είπε ότι είναι λάθος η απουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης από την συζήτηση για τις υδατοκαλλιέργειες γιατί πρέπει να έχουν λόγο οι τοπικές κοινωνίες στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων της περιοχής τους. Κλείνοντας έθεσε το ζήτημα της αλλαγής της Ελληνικής σημαίας που προσπαθούν να εφαρμόσουν κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι έχοντας πάρει θάρρος από την πολιτική της απεθνικοποίησης που εφαρμόζουν  οι κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και μετά.
Σχετικά με το αντιρατσιστικό έκτρωμα που θα φέρει η συγκυβέρνηση προς ψήφιση επέκρινε την στάση της Ιεράς Συνόδου που τάχθηκε υπέρ αυτού του ανθελληνικού νομοσχεδίου.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής - Παρέμβαση του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος, Αγρίνιο

Δραστηριότητες Τοπικών: Πύργος, Αγρίνιο, Αν. Αττική, Αθήνα, ΚεφαλονιάΟμιλία στην Τ.Ο. Πύργου: Εθνικιστές και όχι “ακροδεξιοί”
Μια ακόμη προγραμματισμένη ομιλία της Τ.Ο. Πύργου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Αυγούστου το απόγευμα, με ομιλητή τον συναγωνιστή και μέλος της Κ.Ε. του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Κώστα Αλεξανδράκη.
Στα κατάμεστα από Ηλείους συναγωνιστές γραφεία μας και με έκδηλο Εθνικιστικό παλμό, πρώτος χαιρετισμό απηύθυνε ο γραμματέας της Τ.Ο. Ηλείας, συναγωνιστής Νίκος Κωνσταντίνου, όπου αναφέρθηκε στις πρόσφατες τοπικές δράσεις και παρουσίασε το θέμα της εκδήλωσης που ήταν ο “Εθνικισμός και η ακροδεξιά”.

Αέναες οι δράσεις της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο, τίμησε την μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού - Φωτογραφίες



Η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού - ΦωτογραφίεςΣτην καθιερωμένη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην γενέτειρά του, το Θέρμο, παρέστησαν ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγή Γεώργιος Επιτήδειος ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μπαρμπαρούσης Κωνσταντίνος και ο εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ρήγας.

Δήλωση Ηλία Κασιδιάρη για τις ορκωμοσίες σε Δημοτικά και Περιφερειακά συμβούλια - ΒΙΝΤΕΟ


Δήλωση δικηγόρου κ. Νίκου Αντωνιάδη για την απαράδεκτη απόρριψη της προσφυγής του Ηλία Κασιδιάρη


Η Δικαιοσύνη, μετά το πέρας της ανακρίσεως της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής, έκανε γενναία βήματα. Βήματα που θα μείνουν στην Ιστορία, με τα ονόματα των Δικαστών να κοσμούν για πάντα το Θεσμό. «Άσπρισε» το δήθεν «μαύρο» χρήμα της Χρυσής Αυγής με το 1502/2014 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία των περιφερειακών συμβούλων της “Ελληνικής Αυγής” στην Δυτική Ελλάδα


Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία των περιφερειακών συμβούλων της “Ελληνικής Αυγής” στην Δυτική ΕλλάδαΟρκίστηκαν με δέηση εις τον τριαδικό Θεό δια ανατάσεως της δεξιάς χείρας και την ένωσης των τριών δακτύλων, με πίστη και αφοσίωση προς το σύνταγμα της Ελλάδος και αφοσίωση αλληλεγγύης προς όλο τον Ελληνικό λαό ο οποίος χειμάζεται κάτω από την σκληρή λιτότητα και την μπότα των σκληρών μέτρων της Τρόικα σε συνεργασία με την εντολοδόχο Ελληνική κυβέρνηση.

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Υπερφορολογούν τον Ελληνικό λαό με την ελπίδα ότι θα τους λυπηθεί η Τρόικα!

Υπερφορολογούν τον Ελληνικό λαό με την ελπίδα ότι θα τους λυπηθεί η Τρόικα!Πανηγυρίζουν στο ΥΠΟΙΚ και την κυβέρνηση για το πλεόνασμα , το οποίο βγήκε μετά από μια φοροκαταιγίδα στα συνήθη υποζύγια που είναι οι μισθωτοί. Τα φυσικά πρόσωπα το 7μηνο του 2014 πλήρωσαν περισσότερους φόρους κατά 940 εκατ. ευρώ δηλαδή περισσότερο από 27,3% σε σχέση με πέρυσι.
Η εικόνα υπερφορολόγησης έρχεται την ώρα που τα περισσότερα φορολογικά βάρη για το 2014 ξεκίνησαν από τον Ιούλιο και μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να έχουν πληρωθεί έξι διαφορετικοί φόροι (φόρος εισοδήματος, τέλος επιτηδεύματος, έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, ΕΝΦΙΑ, φόρος πολυτελείας, τέλη κυκλοφορίας).

Αιτωλοακαρνανία: Φωτορεπορτάζ από την Τελετή μνήμης στο βάραθρο του Προδρόμου για τα θύματα των κομμουνιστών

Αιτωλοακαρνανία: Φωτορεπορτάζ από την Τελετή μνήμης στο βάραθρο του Προδρόμου για τα θύματα των κομμουνιστώνΗ Χρυσή Αυγή τίμησε τους κατακρημνισθέντες στο βάραθρο της Γρούσπας στον Πρόδρομο Ξηρομέρου. Από νωρίς το Πρωί κλιμάκιο συναγωνιστών παρέστησαν στη Θεία Λειτουργία εις Μνήμη του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και εν συνεχεία στο υπέρ αναπαύσεως των Ψυχών μνημόσυνο.

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Γιώργος Γερμενής: “Τάδε έφη Άχμετ” και η σημερινή πολιτική ζωή του τόπου


Γιώργος Γερμενής: “Τάδε έφη Άχμετ” και η σημερινή πολιτική ζωή του τόπου
Οι χώρες που η εξωτερική πολιτική τους αφέθηκε εξαιτίας της έλλειψης πολιτικής βούλησης στη ροή των συγκυριακών διακυμάνσεων και έχασαν την ικανότητα συγχρονισμού, γίνονται δέσμιες μιας πολύπλοκης και αντιφατικής εικόνας που σχηματίζεται από στιγμιαίες αντιδράσεις στην προσδιοριζόμενη από τρίτους επικαιρότητα.

Οι πολιτικές ελίτ αυτού του είδους των χωρών, δεν έχουν ούτε την απαραίτητη εμπειρία στην αφετηρία αλλά ούτε και το απαραίτητο όραμα για τον προορισμό τους. Δεν είναι επιθετικές και αποφασιστικές, αλλά είναι αμυντικές και αντιδραστικές.

Στόχος: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ! Ο ΡΕΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΑΤΟ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΚΑΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! ΤΟ ΧΕΙΡΟΦΙΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ...

Στις Σπέτσες βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο Αντώνης Ρέμος, που έδωσε συναυλία στην παραλία Καΐκι. Ωστόσο στο κοινό τον περίμενε μία ευχάριστη και απρόσμενη έκπληξη.Συγκεκριμένα, στο κοινό ήταν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς, μαζί με τους φίλους τους, Τάκη Ζαχαράτο, Μαρίνα Βερνίκου, Μίλτο Καμπουρίδη, Ντόζια Κουρούπη και Αντώνη Κρασσά. Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα, ανέβασε τον Τάκη Ζαχαράτο στη σκηνή, όπου τραγούδησαν μαζί και έκανε απολαυστικές μιμήσεις.

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Άλλος βρίσκει τον Θεό και άλλος τον Μέγα Αλέξανδρο…

Άλλος βρίσκει τον Θεό και άλλος τον Μέγα Αλέξανδρο…Κι έτσι ξαφνικά, εν μέσω καλοκαιριού, οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να γίνουν δυο ‘’μεγάλες’’ ανακαλύψεις. Η πρώτη ανήκει στον σύντροφο Αλέξη που μόλις πριν μερικές μέρες βρήκε την ‘’πίστη’’ του στο Θεό! Μάλιστα, απ’ την πολύ συγκίνηση ένιωσε μια αβάστακτη ανάγκη να επισκεφτεί εσπευσμένα το Άγιον Όρος! (Άραγε πήρε κανένα σοφό ‘’χρησμό’’;). Η δεύτερη, πραγματικά σημαντική ανακάλυψη, γίνετε λίγες μέρες μετά την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιον Όρος και αφορά την ανασκαφή ενός τεράστιου και μεγαλειώδους ταφικού συγκροτήματος, στη πόλη της Αμφίπολης, που όπως εικάζουν πολλοί ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο ή πρόκειται για τον τάφο της Ρωξάνης και του γιού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως έχει δηλώσει η αρμόδια αρχαιολόγος, προϊσταμένη της ΚΗ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Αικατερίνη Περιστέρη.

Δημοκρατικός ρατσισμός κατά των Ελλήνων

Γράφει ο Β. Μερτής από το Αίγιο:

Υπάρχουν δύο κατηγορίες δημοκρατών στην Ελλάδα, οι συνειδητοί «πλουτοκράτες» οι οποίοι εν γνώσει λειτουργούν εις βάρος της πατρίδας μας και οι καθοδηγούμενοι από τους παραπάνω που βροντοφωνάζουν για δημοκρατία δίχως να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Η ανθελληνική προπαγάνδα των απογόνων του Μαρξ και των  φιλελεύθερων μειοδοτών  λειτούργησε τόσα χρόνια μεθοδικά με κύριο σκοπό τον εκφυλισμό του έθνους μας.

O "μαύρος Αύγουστος" του 1922, ο ξεριζωμός της Ελληνικής Μ. Ασίας

O "μαύρος Αύγουστος" του 1922, ο ξεριζωμός της Ελληνικής Μ. ΑσίαςΜετά τις περήφανες νίκες του σκληρά δοκιμαζόμενου Ελληνικού Στρατού στο Εσκί Σεχίρ, στην Κιουτάχεια και στο Αφιόν Καραχισάρ οι οποίες όμως δεν επέφεραν την καταστροφή του Κεμαλικού στρατού το Ελληνικό πολεμικό συμβούλιο  αποφασίζει τη συνέχεια της προέλασης. Εκεί γράφονται μερικές από τις πιο λαμπρές σελίδες του Έλληνικού Στρατού. 

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Ετοιμάζουν καινούργιο ανάχωμα για να σταματήσουν την Χρυσή Αυγή;

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Γράφει η Ελένη Ζαρούλια Βουλευτής Β΄Αθηνών Μέλος Κεντρικής Επιτροπής Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Διαβάζουμε τα κατά καιρούς δημοσιεύματα ότι υπάρχει περίπτωση ο Κωστάκης ο Καραμανλής, να φτιάξει νέο κόμμα και μειδιούμε! Αν είναι δυνατόν κάποιος που εγκατέλειψε άρον-άρον την πολιτική γιατί φοβήθηκε για την ζωή του, να καλείτε τώρα να σώσει την Ελλάδα! Είναι ποτέ δυνατόν;

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ


Γράφει ο Ν. Εμαννουήλ από Ακράτα:
Το ΄΄ιδανικό΄΄ πολίτευμα όπως υποστηρίζουν, οι θιασώτες του λαϊκισμού, της διαπλοκής και της ΄΄μίζας΄΄ διαπομπεύεται από όλα σχεδόν τα διαχρονικά πνεύματα της αρχαιότητος, την οποία χαρακτηρίζουν διακυβέρνηση που ασκείται από τη μάζα.
Μερικά από τα πλείστα τρωτά σημεία της είναι (σύμφωνα με τον Ισοκράτη και τον Ξενοφώντα), η αλαζονεία, η φαυλότητα, η άγνοια, η ακολασία και οι ταπεινές ορμές του πλήθους, το οποίο συν τοις άλλοις παρασύρεται και συναλλάσεται, με ριψάσπιδες και ψευδοφανείς δημαγωγούς, που οδηγούν έθνη και λαούς στον όλεθρο και κατόπιν τρέπονται σε φυγή, για να αποφύγουν τις συνέπειες των μιασματικών πράξεων τους. Οι δύο αυτοί τιτάνες της διανόησης θεωρούν ιδανικό το πολίτευμα των Τριάκοντα, συνεπικουρούμενοι των ρήσεων προσωκρατικών και Αριστοτέλους, (η δημοκρατία ταυτίζεται με την εξαγορά συνειδήσεων) και (ο λόγος του πολίτη στην δημοκρατία, είναι ανίσχυρος λόγος).

Αίγιο: Δελτίο Τύπου για τα σκουπίδια Σελιανιτίκων Λόγγου



Τα Σελιανίτικα και ο Λόγγος είναι δύο τουριστικές περιοχές στην Αιγιαλεία όπου κάθε καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες αναζητούν στιγμές χαλάρωσης. Από ότι φαίνεται ο Δήμος αδιαφορεί τόσο για την οπτική όσο και την βιολογική υγιεινή του τόπου μας, δημιουργώντας μέσα στο Καλοκαίρι εστίες μόλυνσης σε πολυσύχναστες περιοχές. Κλιμάκιο του Λαϊκού - Συνδέσμου Χρυσή Αυγή θα επισκεφτεί τον Δημό ώστε να απαιτήσει την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Τ.Ο. Πύργου: Εθνικισμός και “ακροδεξιά” (Αλεξανδράκης)

Τ.Ο. Πύργου: Εθνικισμός και “ακροδεξιά” (Αλεξανδράκης)
Ημερομηνία: Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 - 20:00
Περιοχή: Πύργος
Διοργανωτής: Τ.Ο. Πύργου
Την Τετάρτη 23/8/14 στην Τοπική Οργάνωση Πύργου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθεί ιδεολογική ομιλία του μέλους της Κ.Ε. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Συναγωνιστή Κώστα Αλεξανδράκη, με θέμα "ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ και ακροδεξιά".
ΤΟΠΙΚΗ OΡΓΑΝΩΣΗ ΠΥΡΓΟΥ
Αγ. Γεωργίου και Υψηλάντου, ΠΥΡΓΟΣ
Τηλ.: 6977 579856
Πέμπτη και Σάββατο 19:00 - 21:00


Ανακοίνωση για το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο

Συγκυβέρνηση και Σύριζα προωθούν το μίσος και τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.
Η Χρυσή Αυγή εισηγείται νέο νομοσχέδιο για την ποινικοποίηση της άρνησης των ολοκαυτωμάτων του Ελληνικού Λαού από κάθε ξένο κατακτητή.
Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Μεσολογγίου

Ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Ευρωβουλευτής Γ. Επιτήδειος την Κυριακή 24/8 στις 13:00μμ στα γραφεία της Τ.Ο. Μεσολογγίου "Κοντογιάννη 4", με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις καθώς και τις θέσεις μας στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

T.O. Αγρινίου: Ο εκτρωματικός αντιρατσιστικός νόμος

T.O. Αγρινίου: Ο εκτρωματικός αντιρατσιστικός νόμος Ημερομηνία: Σάββατο, 23 Αυγούστου 2014 - 20:00
Περιοχή: Αγρίνιο
Διοργανωτής: T.O. Αγρινίου
Το Σάββατο 23/08/14 και ώρα 20:00 στην Τοπική Οργάνωση Αγρινίου θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα τον "εκτρωματικό αντιρατσιστικό" νόμο.



Tοπική Οργάνωση Αγρινίου
Αγρίνιο, πάροδος Κυριαζή
Τ.Κ. 30100
Τηλ.: 26410 23271


Τελετή μνήμης στο βάραθρο του Προδρόμου

Την Κυριακή 24/08/2013 και ώρα 10:00 το πρωί, η Χρυσή Αυγή θα τιμήσει με την παρουσία της την μνήμη των Πατριωτών που κατά τον συμμοριτοπόλεμο κατακρημνήσθηκαν ζωντανοί στο βάραθρο του Προδρόμου του δήμου Ξηρομέρου από τους κομμουνιστές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ. Την Άνοιξη του 2011 κλιμάκιο συναγωνιστών έκανε περιήγηση στην περιοχή προκειμένου να συλλέξει πληροφορίες σχετικά με τα εν λόγο γεγονότα. 

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Τρόμος στο Καθεστώς των φαύλων από τις επικείμενες ορκωμοσίες των δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων της Χρυσής Αυγής

Έντονη ανησυχία η οποία έχει μετατραπεί σε έναν άνευ προηγουμένου πανικό, διακατέχει το διεφθαρμένο και ένοχο πολιτικό κατεστημένο σχετικά με τις επικείμενες -στο τέλος του μήνα Αυγούστου- ορκωμοσίες των εκλεγμένων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα.
Ενδεικτικό του κλίματος τρόμου που έχει διαμορφωθεί στο αντισυνταγματικό τόξο είναι το άρθρο του Βηματοδότη, το οποίο επικεντρώνει στην ορκωμοσία των δημοτικών συμβούλων του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στο Δήμο Αθηναίων. Υπό τον τίτλο «πώς θα ορκιστεί ο Κασιδιάρης», ο καθεστωτικός αρθρογράφος επιχειρεί να αποτυπώσει την αντιμετώπιση της οποίας θα τύχουν οι Χρυσαυγίτες σύμβουλοι κατά την τελετή ορκωμοσίας επί τη αναλήψει των καθηκόντων τους.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, η περίπτωση του Δήμου Αθηναίων χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και εξαιτίας αυτού αναμένεται ειδική σύσκεψη υπό τον Καμίνη, προκειμένου να αποφασιστεί και να σχεδιαστεί η αντιμετώπιση των συμβούλων της Χρυσής Αυγής: «Τη Δευτέρα πάντως (μόλις επιστρέψει ο δήμαρχος Γ. Καμίνης από τις διακοπές του στην Αμοργό) θα υπάρξει σύσκεψη για το πώς θα αντιμετωπιστούν οι χρυσαυγίτες δημοτικοί σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Γιατί, να μην ξεχνάμε, ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Ουρανία Μιχαλολιάκου».

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Το “κράξιμο της αρκούδας” έφαγε ο Νταβλούρος - ΒΙΝΤΕΟ

Οι δημόσιες εμφανίσεις δεν ταιριάζουν στα κυβερνητικά στελέχη και στους βουλευτές των συνεταίρων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Το συμπέρασμα αυτό μπορεί να επιβεβαιώσει ο μνημονιακός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ) Θανάσης Νταβλούρος ο οποίος, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός, μόλις πριν από ένα εικοσιτετράωρο «έφαγε το κράξιμο της αρκούδας» ενώ την γιούχα δεν απέφυγε και ο Υπουργός Πολιτισμού Κ. Τασούλας.
Ο Νταβλούρος παρευρέθηκε στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας, το οποίο μετά από ενέργειες του υπουργού Πολιτισμού Κ. Τασούλα, δόθηκε στον Οργανισμό Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων. Ο βουλευτής της ΝΔ, προφανώς, εκπροσωπώντας υπό μία έννοια την κυβέρνηση, ήθελε λίγο «χειροκρότημα» για αυτή τη μεγάλη παραχώρηση.
"Έξω, Αίσχος, Προδότες, Πουλημένοι, Κάτσε Κάτω, Αλήτες, Προσκυνημένοι", και άλλα πολλά «γαλλικά» που δεν μας επιτρέπεται να γράψουμε φώναζαν εν χορώ στον Νταβλούρο και στον Τασούλα, οι θεατές στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας.

δείτε: ΕΔΩ

Δράσεις σε Πύργο και Αιτωλοακαρνανία

Η Χρυσή Αυγή Τίμησε τους σφαγιασθέντες από τους κομμουνιστές Έλληνες στον Γάβαλο Αιτ/νιας.


Στο βυζαντινό μοναστηράκι Κατερίνους στην Γαβαλου Αι/νιας ετελεσθη θεία λειτουργία και επιμνημόσυνος δέησις υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των 11 σφαγιασθέντων ανδρών του Α'υπαρχηγείου του Ε.Ο.Ε.Α [εθνική ομάδα Ελλήνων ανταρτών]-Ε.Δ.Ε.Σ από τους κομουνιστοσυμορίτες.
Για το ιστορικό της υπόθεσης,ο διακεκριμένος πρώην διπλωμάτης Δασκαλάκης Γεώργιος,που τόνισε ότι οι αντάρτες κατόπιν εντολών από τον Κροάτη δικτάτορα Τίτο και τον Γεωργιανό αιμοσταγή τύραννο Στάλιν αποκεφάλισαν τους ήρωες εθνικιστές στις 20 Αυγούστου 1944.
Στη συνέχεια ο περιφερειακός σύμβουλος της Ελληνικής Αυγής για την δυτική Ελλάδα Χρήστος Ρήγας, μίλησε για την δράση των εθνικιστών ανταρτών του Ε.Δ.Ε.Σ.

Με υπουργική απόφαση οικολογικό έγκλημα στην Αιγιαλεία!


Με υπουργική (ΥΠΕΚΑ ΜΑΝΙΑΤΗΣ) απόφαση παραχωρείται στην διάθεση του Μπόμπολα ένα εκατομμύριο κυβικά αμμοχάλικου από τα ποτάμια της Αιγιαλείας. Σκοπός της απόφασης αυτής είναι η εξοικονόμηση πολλών εκατομμυρίων ευρώ προς τα ταμεία της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ ΑΕ . Σύμφωνα με την ομοσπονδία οικολογικών οργανώσεων κορινθιακού κόλπου «Η ΑΛΚΥΩΝ» θα υπάρξουν πολλές επιπτώσεις στα χωριά όπως το Μαυρίκι και ο οικισμός Αχλαδιά του Δ.Δ. Φτέρης στην Αιγιάλεια , εάν ξεκινήσουν οι αμμοληψίες.

Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014

Για τα εγκλήματα της “Δημοκρατίας” δεν θα μιλήσει κανείς; - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Για τα εγκλήματα της “Δημοκρατίας” δεν θα μιλήσει κανείς; - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου69 χρόνια συμπληρώθηκαν από το μεγαλύτερο και πλέον μαζικό έγκλημα πολέμου, την ρίψη της ατομικής βόμβας στην Χιροσίμα.
Τα εγκλήματα τα διαπράττουν συγκεκριμένα ιστορικά πρόσωπα και ασφαλώς οι λαοί, οι οποίοι εκπροσωπούν. Θέση μου είναι ότι εγκλήματα δεν κάνουν οι ιδεολογίες.
Θέση ξεκάθαρη σε πλήρη αντίθεση με την προπαγάνδα των νικητών, η οποία καταργώντας κάθε νόμο της λογικής κυριαρχεί στον μαζάνθρωπο του σημερινού κόσμου.
Το έγκλημα στη Χιροσίμα το διέταξε ένας δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Τα εγκλήματα στην Κύπρο και τον απαγχονισμό 18χρονων Ελληνόπουλων στον καιρό της ΕΟΚΑ τα διέταξε μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση. Όπως δημοκρατικό κράτος είναι και το Ισραήλ, το οποίο βομβαρδίζει τη Γάζα.
Ερώτημα: Θα έπρεπε κάθε ένας που δηλώνει δημοκράτης να θεωρεί εαυτόν συνένοχο στα εγκλήματα αυτά;...
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014



Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Κυκλοφορεί η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 59)

Κυκλοφορεί αύριο η Εθνική εφημερίδα “Εμπρός” (Φύλλο Νο 59)

Διαβάστε στο 59ο φύλλο της εφημερίδας "Εμπρός" που κυκλοφορεί αύριο:
  • Κάτω η Χούντα Σαμαρά – Καθεστώς Βόρειας Κορέας στην Ελλάδα
  • Μόσχα: «Νιετ» σε Βενιζέλο
  • Ελεύθερος ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος
  • Ελληνικά προϊόντα – Νίκη απέναντι στις πολυεθνικές
  • Άρθρο του Ν.Γ.Μιχαλολιάκου - Σε… γήπεδο(!) θα γίνει η δίκη της Χρυσής Αυγής
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Δικαστικό σκάνδαλο καλούν όποιους θέλουν για μάρτυρες
  • Αυτοψία: Πως ρήμαξαν και ξεπούλησαν το Ελληνικό
  • Όργιο Βενιζέλου – Σαμαρά: Συνέλαβαν πολίτες επειδή μοίραζαν φυλλάδια
  • Μια Ιστορία από την Μικρά Ασία
  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Καταιγίδα στα εργασιακά – ΤΕΡΜΑ το ΕΚΑΣ
  • Απάντηση στην εφημερίδα των Συντακτών: Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές
Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ είναι μία νέα φωνή στον χώρο των έντυπων μέσων, μία φωνή προσηλωμένη στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού. Εστιάζει σε ζητήματα εθνικά και κοινωνικά και η θεματολογία της είναι πολυεπίπεδη: Εθνική Άμυνα, Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική, Ένοπλες Δυνάμεις, Εγκληματικότητα, Λαθρομετανάστευση, Οικονομία, Πολιτική, Πολιτισμός και Ιστορία.
Η Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ φιλοδοξεί να εκφράσει κάθε Έλληνα Πατριώτη, να γίνει δική του φωνή και να πει Αλήθειες που τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν ή διαστρεβλώνουν.
Εβδομαδιαία Εθνική Εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ - Η φωνή της Αλήθειας
Κυκλοφορεί ΑΥΡΙΟ Σάββατο 9 Αυγούστου και κάθε Σάββατο με 1 ευρώ

ΕΚΤΑΚΤΟ:Ελεύθερος ο Συναγωνιστής Βουλευτής, Αρτέμης Ματθαιόπουλος

Ελεύθερος ο Συναγωνιστής Βουλευτής, Αρτέμης ΜατθαιόπουλοςΕίχε προφυλακιστεί με σκεπτικό ότι είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
Έγινε σήμερα δεκτή η προσφυγή κατά της παράνομης προφυλάκισης του Αρτέμη Ματθαιόπουλου και εντός των επομένων ωρών αποφυλακίζεται.
Η προσφυγή αφορούσε την κατάπτυστη απόφαση των Ντογιάκου-Κλάπα για την φυλάκιση του βουλευτή με σκεπτικό την συμμετοχή του στο Πολιτικό Συμβούλιο της Χρυσή Αυγής.
Το αρμόδιο Δικαστικό Συμβούλιο έκρινε απαράδεκτη την συγκεκριμένη απόφαση, η οποία είχε ήδη καταδικαστεί στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού.

Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Για πειθαρχικά παραπτώματα ελέγχονται οι εγκάθετες ανακρίτριες Κλάπα - Δημητροπούλου

Για πειθαρχικά παραπτώματα ελέγχονται οι εγκάθετες ανακρίτριες Κλάπα - ΔημητροπούλουΞεκίνησε πειθαρχικός έλεγχος για τις εγκάθετες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου
Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης των βουλευτών του κόμματος Νίκο Αντωνιάδη, ξεκίνησε έρευνα από τον Αεροπαγίτη Ανδρέα Ξένο, μετά από αγωγή που κατατέθηκε εναντίον τους.
Η αγωγή συνίσταται κυρίως στην «παράνομη διαρροή στον Τύπο του ανακριτικού υλικού της διαδικασίας», όσο και στην «παράνομη παραμονή στοιχείων στη δικογραφία, που δεν έχουν καμία σχέση με τη δίωξη», όπως αναφέρει ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης.
Συγκεκριμένα, η διαρροή του ανακριτικού υλικού συνίσταται σε κρίσιμες λεπτομέρειες της δικογραφίας που «σταθερά διέρρεαν προς τον Τύπο και συγκεκριμένες εφημερίδες», με τελευταία περίπτωση το σκεπτικό του εντάλματος προσωρινής κράτησης για τον Ηλία Κασιδιάρη, το οποίο διέρρευσε σε κανάλι μισή ώρα μετά την εκπόνησή του.

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Πέμπτη 7 Αυγούστου


Η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Πέμπτη 7 Αυγούστου


Λόγων της έκτακτης προκήρυξης απεργίας εκ μέρους των δημοσιογράφων και των διανομέων του Τύπου, η εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» θα κυκλοφορήσει εκτάκτως την Πέμπτη 7 Αυγούστου. 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ
Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ
Μαυρίστε την προπαγάνδα του Συστήματος
Η γενοκτονία των Παλαιστινίων και η υποκρισία των "ανθρωπιστών"
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ
Η Αργεντινή και οι ραγιάδες του Μνημονίου
Το κύριο άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου


ΔΩΡΟ DVD ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 2014

Ήρθε η ώρα της ρωσικής απάντησης στις δυτικές κυρώσεις

Μετά το νέο μπαράζ οικονομικών κυρώσεων που αποφάσισε να επιβάλει η Δύση στη Ρωσία, με αφορμή την κατάρριψη από τον καθεστωτικό ουκρανικό στρατό του μαλαισιανού B-777 στα περίχωρα του Ντόνετσκ, ήρθε πλέον η ώρα της ρωσικής απάντησης.

Το μήνυμα του Αλέξανδρου Γέροντα προς τον Μάνο και τον Γιώργο

Το μήνυμα του Αλέξανδρου Γέροντα προς τον Μάνο και τον ΓιώργοΓιώργο και Μάνο. Μάνο και Γιώργο, αδέλφια μου και Συναγωνιστές μου. Έμελλε εκείνο το βράδυ, καθώς μιλούσαμε, κάνοντας όνειρα για το αύριο, για μια τίμια δουλειά και πως θα ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας να χαραχτούν με χρυσά γράμματα στην Ιστορία τα ονόματα σας.
Είπαμε κάποιο αστείο και ξεκινήσαμε για τα γραφεία. Ο χάρος, όμως, παραφυλάγε, γέλασε σαρκαστικά, όπλισε και χτύπησε αλύπητα. Έμελλε τα βόλια να γράψουν ώρα μηδέν… Ώρα για την αιωνιότητα. Όρθιοι, αγέρωχοι, λεβέντες, και η φλόγα έσβησε στο βλέμμα σας.
Ήρωες μου, ήταν ριζικό να παλέψω και εγώ μαζί του. Τον ξεγέλασα. Με έστειλε 18 φορές στον θάνατο αλλά ο Θεός είχε αλλά σχεδία. Ίσως γιατί ένα μικρό παιδί, ο γιος μου, να περίμενε πίσω από την πόρτα να δει ξανά τον πατέρα του. Ίσως οι Άγιοι Ανάργυροι μου χάρισαν την ζωή γιατί η μάνα, η μάνα μου να μην άντεχε άλλο χαμό παιδιού.
Τώρα αδέλφια μου εκεί ψηλά που είστε έχετε έναν άλλο ρολό. Να μας καθοδηγείτε και να μας προστάξετε: Ψηλά το κεφάλι! Ψηλά το φρόνημά μας! Ψηλά η Σημαία! Νυν υπέρ πάντων ο Αγών. Αθάνατοι!
Ζητώ η Πατρίδα!
Ζητώ η Χρυσή Αυγή!
Αλέξανδρος Γέροντας

Ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης στην αυριανή διαδικτυακή εκπομπή «Αττικές Όψεις» στο Xagr.net

Ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης στην αυριανή διαδικτυακή εκπομπή «Αττικές Όψεις» στο Xagr.netΣτην αυριανή διαδικτυακή εκπομπή στο Xagr.net οι Συναγωνιστές και βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος - Δημήτρης Κουκούτσης θα σχολιάσουν όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

Ο Κεφαλικός Φόρος από την Τουρκοκρατία στην Σαμαροκρατία

Ο Κεφαλικός Φόρος από την Τουρκοκρατία στην Σαμαροκρατία"Ο φέρων το παρόν έχει την άδειαν να φέρη επί έν έτος την κεφαλήν επί των ώμων του"
Τα ανωτέρω λόγια αναγράφονταν στην απόδειξη του ατιμωτικού Κεφαλικού φόρου επί Τουρκοκρατίας. Στα δύσκολα χρόνια της σκλαβιάς , οι Οθωμανοί είχαν επινοήσει τον φόρο, γνωστό σε όλους ως Χαράτσι που ο Σουλτάνος επέβαλε στους Χριστιανούς Έλληνες υπηκόους. Ήταν η αποζημίωση για την παραχώρηση του δικαιώματος να ζει κάποιος και να λατρεύει τον Θεό του. Οφειλή που έπρεπε να εξαγοράζουν κάθε έτος μέχρι το τελευταίο της ζωής του.

Από το Εθνικό μεγαλείο του Μεταξά στην Εθνική καταισχύνη του Σαμαρά

Από το Εθνικό μεγαλείο του Μεταξά στην Εθνική καταισχύνη του ΣαμαράΠριν 78 χρόνια, στις 4 Αυγούστου 1936 η Βουλή των Ελλήνων, λόγω της ανικανότητάς της, δέχθηκε να αναλάβει τα ηνία της εξουσίας ο Εθνικός Κυβερνήτης ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ, για τη σωτηρία της πατρίδος.
Ο Ιωάννης Μεταξάς, μέσα σε 4 χρόνια πέτυχε: 

1) Να επιτελέσει τεράστιο κοινωνικό έργο (Ι.Κ.Α. , 8ωρη εργασία, κατώτατο ημερομίσθιο, υποχρεωτική διαιτησία στις διαφορές εργοδοτών και εργαζομένων, Κυριακή αργία, δώρο Χριστουγέννων και Λαμπρής, άδεια μετά αποδοχών, αυτάρκεια στα είδη διατροφής)

Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014

Με το κεφάλι ψηλά!

Με το κεφάλι ψηλά!Ιούλιος 2011
Μέλη του Π.Α.Μ.Ε και του Κ.Κ.Ε ανάρτησαν πανό στην Ακρόπολη.
Η τότε κυβέρνηση  με κυβερνητικό εκπρόσωπο τον  Γιώργο Πεταλωτή, σχολίασε πως το ΠΑΜΕ «έχει αναλάβει εργολαβικά την υπονόμευση του τουρισμού με ευθύνη του ΚΚΕ».

Η προδοσία της Ελληνικής ΑΟΖ και των ενεργειακών μας κοιτασμάτων

Η προδοσία της Ελληνικής ΑΟΖ και των ενεργειακών μας κοιτασμάτωνΆρθρο του Ηλία Κασιδιάρη από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί την Τετάρτη 6 Αυγούστου
Πως ο Σαμαράς έθαψε μέσα σε δύο χρόνια τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας
Όλη η Ελλάδα θυμάται με οργή τις ψευδείς προεκλογικές εξαγγελίες Σαμαρά δύο χρόνια πριν, όταν με τα περίφημα... «Ζάππεια» θα έλυνε τα οικονομικά μας προβλήματα και θα έδιωχνε το μνημόνιο. Σήμερα με την πάροδο δύο και πλέον ετών οι Έλληνες πολίτες έχουν βιώσει την πιο στυγνή οικονομική εκμετάλλευση από μία κυβέρνηση - ανδρείκελο της γερμανικής τοκογλυφικής ολιγαρχίας. Στην παρούσα ανάλυση θα σταθούμε στην  μεγάλη προδοσία Σαμαρά στο ζήτημα της Ελληνικής ΑΟΖ.

Η οπερέτα της κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η οπερέτα της κυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου - Το μήνυμα του Ν.Γ. ΜιχαλολιάκουΤα μυστήρια των Παρισίων και το μνημόνιο
Τα μάθατε τα νέα; Κάθε μέρα και ο πρωθυπουργός Σαμαράς μαζί με τον συγκυβερνήτη Βενιζέλο σκίζουν και μια σελίδα από το μνημόνιο! Το μνημόνιο τελειώνει βγαίνουν και λένε τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και νομίζουν ότι έχει απομείνει κάποιος λογικός άνθρωπος που τους πιστεύει.

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Στόχος:ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕ.... "ΝΟΤΙΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑ" Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ Στόχος:ΜΠΟΜΠΟΛΕΪΚΟΥ!!! ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΤΩΝ ΖΑΠΠΑΙΩΝ!!!

Τα δέντρα «πνίγουν» τα αρχοντικά των ευεργετών Ζάππα στο Λάμποβο της Νότιας Αλβανίας και η εγκατάλειψη οδηγεί στην απόλυτη καταστροφή. Το θολό ιδιοκτησιακό και οι πολύχρονες δικαστικές προσπάθειες των μακρινών συγγενών των ευεργετών του Ζάππειου Μεγάρου και πρωτοπόρων στην αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων έχουν αφήσει στην τύχη τους τα ιστορικά κτίρια, ενώ οι Αλβανικές Αρχές κινούνται ώστε να ενταχθούν Παγκόσμια Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Η αιμοσταγής πολιτική ΗΠΑ - Ισραήλ είναι ασύμβατη με την ειρήνη και την συμφιλίωση

Η αιμοσταγής πολιτική ΗΠΑ - Ισραήλ είναι ασύμβατη με την ειρήνη και την συμφιλίωσηΟι ΗΠΑ και το Ισραήλ είναι εταίροι σε μια απόλυτα προστατευτική συμβιωτική σχέση. Ουσιαστικά οι πολιτικές των δυο αυτών χωρών είναι αδιαχώριστες. Το παρελθόν και το παρόν των σχέσεων τους επιβεβαιώνουν πέραν πάσης αμφιβολίας το γεγονός αυτό. Χαρακτηριστικά για αυτή την απόλυτα αδιαχώριστη σχέση τους αναφέρουμε ότι ενώ οι ΗΠΑ μετά την γενική κατακραυγή αναγκάστηκαν να αποδοκιμάσουν το Ισραήλ για την σφαγή Παλαιστινίων παιδιών σε σχολείο της Γάζας, ταυτόχρονα προμήθευσαν τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις με τεράστιες ποσότητες πολεμοφοδίων, πολεμοφόδια με τα οποία το ιουδαϊκό κράτος συνεχίζει να βομβαρδίζει σχολεία και νοσοκομεία στην Παλαιστίνη.

Νέο παραλήρημα Μπερίσα κατά της Ελλάδος με αναφορά και στη Χρυσή Αυγή

Νέο παραλήρημα Μπερίσα κατά της Ελλάδος με αναφορά και στη Χρυσή Αυγή

Επανήλθε δριμύτερος στις ανθελληνικές του δηλώσεις ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, του οποίου το κόμμα χρηματοδοτούνταν από τη ΝΔ το 1992. Αυτό το λέμε για να μην βγαίνουν τώρα οι διάφοροι νεοδημοκράτες και παριστάνουν τους «αγανακτισμένους» με τις δηλώσεις και τις τακτικές του Μπερίσα.