Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

«Απ’ όταν ο άνεμος μας εναντιώθηκε, μάθαμε να πλέουμε κόντρα σε όλους τους ανέμους» Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ap-otan-o-anemos-mas-enantiwthhke-mathame-na-pleoume-kontra-se-olous-tous-a#ixzz3KatLaA2y

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναλύει τις πολιτικές εξελίξεις μέσα από την φυλακή την ημέρα των γενεθλίων του
Την περασμένη εβδομάδα ξεκαθάρισε οριστικά το πολιτικό  τοπίο στην Πατρίδα μας. Οι ραγδαίες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τους προσεχείς μήνες είναι πλέον προβλέψιμες και δεδομένες. Με το παρόν άρθρο θα παρουσιάσουμε το άμεσο πολιτικό μέλλον της χώρας, αναλύοντας τα πρόσφατα γεγονότα εντός και εκτός Ελλάδος. Τυχαίνει το κείμενο αυτό να διαθέτει μία ιδιαιτερότητα καθώς γράφεται μέσα στην φυλακή την ημέρα των γενεθλίων μου.Κάποιες στιγμές κοιτάω πίσω, στα χρόνια που πέρασαν και νιώθω πως σήμερα είμαι πιο ελεύθερος από ποτέ. Ελεύθερος, με την έννοια που δίνει στην«ελευθερία» ο Νίκος Καζαντζάκης.
 Μέσα από τον δίκαιο αγώνα της Χρυσής Αυγής μάθαμε να μη φοβόμαστε τίποτα, να μην ελπίζουμε και να μην στηριζόμαστε σε τίποτα πέρα από τις δικές μας δυνάμεις. Αυτό είναι το μήνυμα του Λαϊκού Συνδέσμου, που όπως επιμένω να λέω τελευταία, θα εξέλθει αναβαπτισμένος και κυρίαρχος μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια. Την ίδια ώρα, οι σκευωροί και οι προδότες που μας πολέμησαν με κάθε παράνομο μέσο, έχουν εξαφανιστεί από προσώπου γης. Η αμαρτωλή εξουσία τουςμε γοργούς ρυθμούς καταρρέει.
Τελειώνει η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ α.ε.: Σαμαράς και Βενιζέλος έτοιμοι για ψυχιατρείο και φυλακή
Η σκληρή γραμμή της διεθνούς τοκογλυφίας βούλωσε τα στόματα των ψευτών και των απατεώνων της συγκυβέρνησης. Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανταγωνίζονται ποιος θα αρπάξει περισσότερα εκατομμύρια ευρώ από την Ελλάδα. Όπως λέει εδώ και χρόνια η Χρυσή Αυγή, το ΔΝΤ δεν πρόκειται να μας αδειάσει την γωνιά οικιοθελώς, αν δεν διαλύσει οριστικά την οικονομία μας και δεν υφαρπάξει τον ορυκτό μας πλούτο. Στο ίδιο πλαίσιο κινούνται και οι ευρωπαίοι «εταίροι» μας, οι οικονομικοί δολοφόνοι της Ε.Κ.Τ. που τα έχουν οικονομήσει χοντρά από τα παράνομα τοκοχρεολύσια που τους πληρώνουμε εδώ και δύο αιώνες, από όταν εισήλθαμε στην μέγγενη του επαχθούς δανεισμού.
Φυσικά, η διεθνής τοκογλυφία κάνει άριστα τη δουλειά της, καθώς έχει απέναντί της ανύπαρκτα ανθρωπάκια, άβουλα όντα, βουτηγμένα στη διαφθορά και την διαπλοκή. Οι γερμανοί κρατάνε από παντού ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και αυτό απεδείχθη ξεκάθαρα στην υπόθεση της Siemens και τον απαράδεκτο και προδοτικό για την Πατρίδα μας εξωδικαστικό συμβιβασμό που υπέγραψε η συμμορία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ
 Ο χαρακτηρισμός «ανύπαρκτο ανθρωπάκι» ταιριάζει άριστα στον Σαμαρά, που αυτές τις κρίσιμες ώρες για την χώρα είναι κλειδωμένος στα υπόγεια του Μαξίμου και έχει απωλέσει πλήρως την επαφή με την πραγματικότητα. Έχουμε επανειλλημμένως δηλώσει πως δε νομιμοποιείται να διοικεί την χώρα ένα άτομο με βαρύτατα ψυχικά προβλήματα, που αδυνατεί να ελέγξει τον εαυτό του και έχει ανάγκη πανίσχυρα ψυχοφάρμακα για να μην καταρρεύσει. Οι ξένοι τοκογλύφοι, δηλαδή οι δυνάστες του Ελληνισμού, γνωρίζουν άριστα αυτό το γεγονός, γι’ αυτό χρησιμοποίησαν τον Σαμαρά ως δούρειο ίππο (όσο τραβούσε...) και τώρα τον πετούν στα σκουπίδια, ποντάροντας πλέον στον Τσίπρα για την οριστική εκποίηση του ελληνικού πλούτου.
Νέο πουλέν των τοκογλύφων ο Τσίπρας: Ευχές για νέο μνημόνιο από Μηλιό και Σταθάκη
Ο Τσίπρας εντός των επομένων μηνών θα λάβει επισήμως το χρίσμα του νέου υπαλλήλου της τρόικα, δηλαδή της Μέρκελ και του ΔΝΤ. Οι Μηλιός και Σταθάκης εκτέλεσαν άψογα την αποστολή τους στο Λονδίνο. Δήλωσαν δημόσια όσα δεν τολμά να πει ο Τσίπρας στην ΕλλάδαΕίπαν συνταρακτικά πράγματα, που αν τα είχαν προβάλλει τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, το δήθεν «αντιμνημονιακό» προφίλ του Σύριζα θα είχε οριστικά καταρρεύσει. Ο Σταθάκης (που οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες του έδωσαν ασυλία για οικονομικά εγκλήματα σε βαθμό κακουργήματος) δήλωσε ορθά-κοφτά ότι είναι ευτύχημα και θετική εξέλιξη το νέο μνημόνιο (αρκεί να το πάρει πάνω της η κουστωδία Σαμαρά-Βενιζέλου). Μετά θα έρθει ο Σύριζα να πει ότι παρέλαβε καμμένη γη και να συνεχίσει την καταστροφική πολιτική υπέρ των τοκογλύφων και εις βάρος της χώρας μας. Όχι μόνο δεν θα καταγγείλλει το νέο μνημόνιο ο Τσίπρας, αλλά το επιζητά ήδη, διά στόματος επιτελών του. Αντί για τους εφαρμοστικούς νόμους, οι συριζαίοι θα σκίσουν τα καλσόν τους, την ώρα που θα προσφέρουν γη και ύδωρ στα ξένα αφεντικά τους. Για να μη μείνει καμία απολύτως αμφιβολία, το δίδυμο της συμφοράς (Μηλιός-Σταθάκης, που θα διαδεχθούν επάξια τους ανεκδιήγητους Στουρνάρα-Χαρδούβελη) έκανε και άλλη δήλωση: είπε ΝΑΙ στην συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ των απατεώνων και το Ποτάμι των νταβατζήδων.  Με απλά λόγια στις 22 Μαρτίου (μέχρι εκεί φτάνει στην πιο ακραία περίπτωση το κουτσό άλογο της συγκυβέρνησης) θα διοικούν την Ελλάδα: α) οι ανθέλληνες Συριζαίοι εραστές των αλβανών και των πακιστανών, β) τα λαμόγια του «παλιού, καλού» κλεφτο-ΠΑΣΟΚ (ήδη έχουν μπουκάρει στον Σύριζα η Τζάκρη, η Λούκα Κατσέλη, η Μιλένα Αποστολάκη και ετοιμάζονται και άλλοι κηπουροί του Τζέφρυ και τσιράκια του Σημίτη) και γ) οι καραγκιόζηδες με τα σακίδια, δηλαδή οι υπάλληλοι του Μπόμπολα, που θα ρυθμίζει μέσω αυτών όλο το πολιτικό παιχνίδι και θα συνεχίσει να τρώει και να πίνει στην υγειά των κορόιδων.
Μόνη δύναμη Εθνικής Αντίστασης, μόνη ελπίδα Εθνικής Ανεξαρτησίας ο Λαϊκός Σύνδεσμος
Μέσα σε όλο αυτό το σκοτάδι της υποταγής και της ξενοκρατίας, υπάρχει μία ακτίδα φωτός, υπάρχει ακόμα μία αληθινή ελπίδα για την Ελλάδα. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος, η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, κάθε μέρα που περνάει ενισχύεται σε όλη την επικράτεια. Αντέξαμε τον πόλεμο του Συστήματος, σταθήκαμε όρθιοι απέναντι στην πιο βάναυση επίθεση που έχει δεχθεί πολιτικός σχηματισμός στην νεώτερη Ιστορία μας. Είμαστε πλέον έτοιμοι για την μεγάλη αντεπίθεση ενάντια στο ανθελληνικό κατεστημένο. Εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είναι στο πλευρό μας. Το ηθικό μας βρίσκεται στα ύψη. «Απ’ όταν ο άνεμος μας εναντιώθηκε μάθαμε να πλέουμε κόντρα σε όλους τους ανέμους». Η ρήση αυτή του μεγάλου Φρειδερίκου Νίτσε, που επηρέασε κάθε ελεύθερο πνεύμα του σύγχρονου κόσμου, καθοδηγεί τον αγώνα μας. Στο τέλος και αυτής της περιπέτειας, η Χρυσή Αυγή θα αναδειχθεί νικήτρια, γιατί η Χρυσή Αυγή εκφράζει σήμερα την ελεύθερη και ανυπότακτη ψυχή των Ελλήνων.
29 Νοεμβρίου 2014,
Φυλακές Κορυδαλλού