Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Εφημερίδα «Ακρόπολη»: Σύντομα όλοι θα ζητούν συγγνώμη από τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο!

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος στην στήλη του "Ιστός της αράχνης" στην εφημερίδα "Ακρόπολη" ξεμπροστιάζει τα παπαγαλάκια και τους λασπολόγους που σύντομα θα αναγκαστούν να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμη από τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής.
"Ας ξανασυστηθούμε!
Δεν είναι η πρώτη φορά που όλοι οι πολιτικοί και όσοι ασχολούνται με τον δημόσιο βίο δίπλα στο όνομά τους βλέπουν και έναν χαρακτηρισμό.
Ψεύτης, κλέφτης, απατεώνας ή οτιδήποτε άλλο παρόμοιο. Το σημαντικότερο προσόν για έναν που εκτίθεται με δημόσιο λόγο είναι η αξιοπιστία της συνέπειας των θέσεων του. Είναι προφανές ότι ο δογματισμός ανήκει στην λογική των ανόητων και των σκεπτόμενων χωρίς... μυαλό! Το περιβάλλον γύρω μας διαμορφώνει νέα δεδομένα που καθορίζουν νέες προτεραιότητες με ξεχωριστό τρόπο κάθε φορά. Αυτό όμως δεν αποβάλει τον αξιακό κώδικα που οφείλει να έχει ο καθένας ως «σύνταγμα» στην συμπεριφορά του. Εκεί διαφοροποιείται η αξιοπιστία εκάστου. Όσο πιο έντονος είναι ο πολιτικός λόγος που εκφράζει κάποιος τόσο πιο ξεκάθαρο θα πρέπει να είναι στον συνομιλητή του το «ιδεολογικό δέντρο» που ξεκρεμά τις θέσεις και τις απόψεις του.

Όσοι το κρύβουν, είτε ντρέπονται γι΄ αυτές είτε βολεύονται με πολλά αφεντικά και κοιτούν μόνο το μεροκάματο. Παρακολουθώ τον τρόπο που συμπεριφέρονται απέναντι στην πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής διάφοροι «περιφανευόμενοι» κατά παρελθόν «δεξιοί» δημοσιογράφοιΣήμερα έχουν λουφάξει και δεν μιλούν καθόλου. Μπορεί από φόβο, μπορεί και από αργύρια!
Έχουν καταντήσει τόσο γελοίοι που αναρωτιέμαι πώς θα μπορέσουν να δουν στα μάτια, οσονούπω, τον Νίκο Μιχαλολιάκο όταν σε λίγες εβδομάδες θα του τηλεφωνούν, δήθεν με χαρά, στο σπίτι του! Πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είμαι μέλος της Χρυσής Αυγής. Δεν ήμουν ποτέ. Υπήρξα όμως πάντα «δεξιός». Θεωρούσα και θεωρώ ότι η πατρίδα μας πρέπει να κρατά ζεστή και αφυπνισμένη την «ξιφολόγχη των διεκδικήσεων» απέναντι στις ορέξεις εχθρών και φίλων. Κάθε φορά, τα δεδομένα του ιστορικού χρόνου με οδηγούσαν σε κάποιο μονοπάτι που όδευε στην πολεμίστρας.
Σήμερα θεωρώ ότι το μόνο προπύργιο που στέκεται με ολοκληρωτική θέληση για μάχη μέχρι τέλους απέναντι στο σάπιο καθεστωτικό πολιτικό σύστημα είναι η Χρυσή Αυγή.  Οι γελοιότητες περί υποστηρικτών του Χίτλερ ανήκουν στον ίδιο βοθροαγωγό που έχουν καταλήξει και οι αντίστοιχες υπερασπιστικές θέσεις για τον Λένιν και τους ομοίους τους. Οφείλουμε ως Έλληνες να σοβαρευτούμε! Οφείλουμε να αντισταθούμε! Τίποτα δεν θα μας χαριστεί αν δεν σκίσουμε με τα νύχια μας την σάρκα του εχθρού.
Εάν κάποιος, κατά λάθος, διαβάζει την «Ακρόπολη» πιστεύοντας ότι εκφράζουμε «άλλα πράγματα» τότε προφανώς έχει πέσει θύμα του περιπτερά του. Αποτελεί κατάλυση της δημοκρατικής και συνταγματική εκτροπή η φυλάκιση Ελλήνων εκλεγμένων βουλευτών. Αυτή η πρόταση αποτελεί για την εφημερίδα μας την αιτία έκδοσής της. Αυτά τα ολίγα, προς κάποιους, γιατί ενδεχομένως έπρεπε να ξανασυστηθούμε!