Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Μ. Αρβανίτης: “Η μνημονιακή Χούντα διώχνει από την Ελλάδα τους νέους επιστήμονες” - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι  τα τελευταία χρόνια, της δυστυχίας και της αθλιότητος, ανάγκασαν δεκάδες χιλιάδες νέους επιστήμονες να καταφύγουν στο εξωτερικό και να τροφοδοτούν με την ευφυΐα τους, την ευρηματικότητά τους τα ξένα ερευνητικά, τεχνολογικά κέντρα. Επιπροσθέτως, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην παράγραφο που κατέστη ανενεργός και αναφέρεται στην ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνειδήσεως των Ελλήνων. Αυτή είναι μια αρχή του αφελληνισμού.
Η Κυβέρνηση έχει δώσει εξετάσεις διαπλοκής, διαφθοράς και η μόνη τεχνολογική έρευνα ήταν στα εργαστήριά της σχετικά με το πώς θα διαπλέκονται καλύτερα, τεχνικότερα και πώς θα προκαλούν διαφθορά και σε άλλους, αλλά και στους ίδιους ως διεφθαρμένοι. Αυτή ήταν όλη η δραστηριότης της Κυβερνήσεως!
Όσον αφορά το δημογραφικό πρόβλημα, ένα ερευνητικό κέντρο δεν θα συντελέσει με την έρευνά του για να αντιμετωπίσει τη δημογραφική γήρανση. Αυτό που πρέπει να κάνει η κυβέρνηση είναι να δώσει χρήματα σε τρίτεκνους και πολύτεκνους, όπως και να κάνει φοροαπαλλαγές.
Τέλος, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στην χρηματοδότηση για έρευνα που θα λάβουν το εβραϊκό μουσείο Ελλάδος και το Ερευνητικό Κέντρο Μοχάμεντ Άλι χαρακτηρίζοντας την άδικη και εις βάρος του ελληνικού λαού.