Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Μ. Αρβανίτης: “Ο Ντογιάκος προσβάλλει το Δικαστικό Σώμα” - ΒΙΝΤΕΟ


Μ. Αρβανίτης: “Ο Ντογιάκος προσβάλλει το Δικαστικό Σώμα” - ΒΙΝΤΕΟΟ Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά την αναπλήρωση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων.
Ο Συναγωνιστής επισήμανε πως αντιμετωπίζουμε κατάχρηση πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, καθώς η μνημονιακή Χούντα δρα κατ’ εντολή των ξένων τοκογλύφων που λυμαίνονται την Πατρίδα μας. Η εκτελεστική εξουσία πρέπει να φέρνει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου όταν πράγματι υπάρχει επείγουσα ανάγκη, όπως και επιβάλλει το Σύνταγμα. Η συγκυβέρνηση επιτάσσει την πλήρη υποταγή, χωρίς καμία αντίσταση ώστε ο ελληνικός λαός να δεχτεί το αέναο χρέος. Τα μέτρα του υπουργείου Οικονομικών είναι μέτρα που έχουν δοθεί από το εξωτερικό, τους αληθινούς κυβερνήτες της Ελλάδος.

Η λαϊκή κυριαρχία και η διάκριση των εξουσιών έχουν καταργηθεί, καθώς η συγκυβέρνηση έχει σφετεριστεί την εξουσία, παραβιάσει το πολίτευμα και πρόκειται για εσχάτη προδοσία. Τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν καταπατηθεί με τρανταχτό παράδειγμα τους νόμιμα εκλεγμένους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Ο ανεκδιήγητος Ντογιάκος, που προσβάλλει το δικαστικό σώμα, έκανε την πρότασή του προς το Συμβούλιο των Εφετών όπου χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση, χωρίς κανένα στοιχείο και με αδικαιολόγητη έκθεση.
Η δικαστική εξουσία έχει επιβάλλει φίμωση λόγου σε Βουλευτές της Χρυσής Αυγής αντισυνταγματικά, ενώ κανένας από τους υπερασπιστές της «Δικαιοσύνης» δεν προέβαλε καμία αντίδραση. Απέρριψαν την ένσταση για την αλλαγή των περιοριστικών μέτρων του Συναγωνιστή Νίκου Μίχου, δίνοντάς του το δικαίωμα να μπορεί να ψωνίζει τρόφιμα, ενδύματα και φάρμακα μια φορά την εβδομάδα, αλλά απαγορεύοντάς του το δικαίωμα να πηγαίνει στην εκκλησία!