Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Τα χιλιοειπωμένα ψεύτικα σενάρια των νταβατζήδων για διχόνοια δεν αγγίζουν την Χρυσή Αυγή


Τα χιλιοειπωμένα ψεύτικα σενάρια των νταβατζήδων για διχόνοια δεν αγγίζουν την Χρυσή ΑυγήΝέα ευφάνταστα σενάρια που αποκαλύπτουν τους κρυφούς πόθους του «εθνικού εργολάβου» περί της Χρυσής Αυγής, κατασκευάζει το «Έθνος» των χαρισμένων χρεών και των στημένων τροπολογιών. Λαμβάνοντας αφορμή από υλικό των μυστικών υπηρεσιών που παρανόμως διοχετεύεται στα ΜΜΕ από κύκλους επιόρκων και δεν αποτελεί καν μέρος της δικογραφίας, αφού όπως παραδέχεται και το ίδιο το «Έθνος» δεν έχουν καμία αξία, όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες «αποκαλύψεις» του «Έθνους», δημιουργούν ανώνυμα και «επώνυμα» ρυπαρογραφήματα, που στηρίζονται σε «αποκλειστικές πληροφορίες», δηλαδή ψέματα και «κοιλιακά» ρεπορτάζ.
Το «Έθνος», που ήδη έχει δεχθεί το πρώτο ράπισμα της Δικαιοσύνης για τα συκοφαντικά λιβελογραφήματα, ξαφνικά αγάπησε όλους τους «πρώην», τους διαγραμμένους και τους απολυμένους, προκειμένου να στηρίξει το σενάριο της Χρυσής Αυγής που έχει «εσωτερική φαγωμάρα» και «διαλύεται» προς τέρψιν του «εθνικού εργολάβου».

Τους πληροφορούμε ότι η Χρυσή Αυγή σε πείσμα των διώξεων, των δολοφονιών και των στημένων συκοφαντικών ρεπορτάζ στέκεται όρθια, αυξάνοντας συνεχώς τα ποσοστά της, φέρνοντας συνεχώς πιο κοντά την ώρα της απονομής Δικαιοσύνης για τα εγκλήματα που έχουν διαπραχθεί εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Τα ευφάνταστα σενάριά τους δεν έχουν τελειωμό. Προσπαθούν μέσω διαδόσεων για «διάσπαση» να την κάνουν να συμβεί. Αγνοούν, όμως, ότι η Χρυσή Αυγή ήταν και παραμένει αδιάσπαστη και τίποτα δεν μπορούν να κάνουν περί αυτού. Αλήθεια, πόσο θράσος μπορούν να διαθέτουν οι εγκάθετοι του συστήματος να μέμφονται την Χρυσή Αυγή για «συστημικότητα», την ίδια στιγμή που βουλευτές και στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκονται στην φυλακή. Και ποιοι είναι οι «αντισυστημικοί»; Μήπως αυτοί που παίρνουν αφειδώς δημόσια έργα και συγχωροχάρτια για τα εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε σε δάνεια και ταμεία;
Έχουμε κουραστεί να απαντάμε σε αυτά τα σενάρια εργολαβικής φαντασίας, τα οποία στερούνται οποιασδήποτε βάσης και τα οποία ανακινούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, με προφανή πολιτικό σκοπό και δόλο. Τους απαντούμε συνολικά, αναδημοσιεύοντας την απάντηση που είχαμε δώσει σε προ μηνών ανακίνηση των ίδιων σεναρίων: «Οι νταβατζήδες έχουν κατανοήσει πως με την ανάληψη της εξουσίας από την Χρυσή Αυγή θα πάψει οριστικά το καθεστώς της ασυδοσίας τους, θα ελεγχθεί η νομιμότητα όλων των εργολαβιών και θα αναγκαστούν να επιστρέψουν τα παράνομα "θαλασσοδάνεια" (ειδάλλως θα ετοιμάζουν βαλίτσες για τις φυλακές). Το ποτάμι της κάθαρσης δεν γυρίζει πίσω, πόσο μάλλον με τα γελοία δημοσιεύματα του μπομπολιστάν...»