Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Η Χούντα Σαμαρά τρομοκρατεί τους Έλληνες!


Η Χούντα Σαμαρά τρομοκρατεί τους Έλληνες!Εκτεθειμένοι Ψαρράς και εφημερίδα των συντακτών από τα ευρήματα στην κατοχή του συλληφθέντα
Εν μέσω κάθετης δημοσκοπικής πτώσης, η οποία απεικονίζει και την καθολική κατάρρευση των ερεισμάτων της στην ελληνική κοινωνία, η αδίστακτη Χούντα Σαμαρά έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο «τρομολαγνεία», με σαφή στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.
Την ώρα λοιπόν κατά την οποία ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, ανακοίνωνε πως η διάσωση των ελληνικών τραπεζών προϋποθέτει την παραμονή της Ελλάδος στο Μνημόνιο, η συμμορία που εξουσιάζει τυραννικά την Πατρίδα και το Λαό μας προχωρούσε στην εξαπόλυση μιας αποπροσανατολιστικής επιχείρησης η οποία εξελίσσεται λόγω της προχειρότητάς της σε πρωτοφανές φιάσκο.

Διότι μόνον ως φιάσκο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φαρσοκωμωδία που βρίσκεται σε εξέλιξη από χθες, με την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Στο θέατρο του παραλόγου, δεν θα μπορούσε παρά να κατέχει περίοπτη θέση ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Β. Κικίλιας, ο οποίος με εμφανή ικανοποίηση ανακοίνωσε με ύφος Ηρακλή Πουαρώ, πως αποτράπηκε ευρείας κλίμακας τρομοκρατική επίθεση η οποία στόχευε εφοπλιστές και κυρίως τα κεντρικά της καταρρέουσας ΝΔ στη Συγγρού!
Το γεγονός και μόνο ότι σύμφωνα με όσα διέρρευσε η Χούντα προς τα δημοσιογραφικά της παπαγαλάκια, συνελήφθη ένας 30χρονος Έλληνας αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος μιλά στους αστυνομικούς ιταλικά και αρνείται (!) να δώσει αποτυπώματα, είναι αρκετό για να προκαλέσει γέλιο μέχρι δακρύων και να λειτουργήσει αποτρεπτικά στο να αναπαραχθούν οι υπόλοιπες φαιδρότητες ενός σεναρίου, το οποίο μπάζει από παντού.
Εντούτοις, οι καλοπληρωμένοι πραίτορες του Καθεστώτος και νταβατζήδες της ενημέρωσης βομβαρδίζουν ανηλεώς τον Ελληνικό Λαό με αθλιότητες περί επικείμενου χτυπήματος στα γραφεία της ΝΔ στη Συγγρού! Το μόνο που δεν μας είπαν ακόμη οι φαιδροί πραίτορες της Χούντας, είναι πως πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο είχε προγραμματιστεί να γίνει στα γενέθλια για τα 40 χρόνια ΝΔ, βρίσκεται η Άνγκελα Μέρκελ και οι διεθνείς δανειστές, προκειμένου να απαλλαγούν από τον σκληρό διαπραγματευτικό αντίπαλο που ακούει στο όνομα Αντώνης Σαμαράς!
Ας ενημερώσει κάποιος τον Σαμαρά και την Χούντα του, πως μόλις προ ολίγων ημερών, το Καθεστώς έριξε στα μαλακά τους ληστοτρομοκράτες του Βελβεντού, αρνούμενο να τους καταδικάσει ως μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης, παρά το γεγονός πως οι ίδιοι δήλωσαν και δηλώνουν «αντάρτες πόλης» και σύντροφοι των τρομοκρατών Μαζιώτη και Ρούπα. Κατά τ' άλλα, σήμερα η Χούντα πέτυχε ένα «χτύπημα» κατά της τρομοκρατίας, αν και αδυνατεί να πάρει αποτυπώματα από ένα συλληφθέντα, ο οποίος είχε χρονομετρήσει την απόσταση Συγγρού-Βύρωνας, όπως «προέβλεπε» το σχέδιο διαφυγής του.
Η «τρομοκρατία» είναι χαρτί το οποίο η ΝΔ παίζει κάθε φορά που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μόνο που στην παρούσα φάση, ούτε πείθει κανέναν, ούτε και δύναται να αντιστρέψει την πορεία κατάρρευσης, η οποία έχει πια λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Φυσιολογικά οι εμπνευστές του ανωτέρω σεναρίου έχουν προβεί σε σωρεία λαθών και παραλείψεων, τα οποία δικαιολογούνται από την ψυχολογική κατάστασή τους: η απόγνωση και ο πανικός είναι κακοί σύμβουλοι.
Μέσα στο γελοίο της συγκεκριμένης υπόθεσης, αναδύονται και οι βρώμικες μεθοδεύσεις που μεταχειρίστηκε η Χούντα Σαμαρά στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής και πάνω στις οποίες έστησαν ολόκληρη σπέκουλα οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της αριστεράς. Εκείνοι οι οποίοι πανηγύριζαν με τις παράνομες προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής, επειδή βρέθηκαν στην κατοχή τους βιβλία με ιστορικό περιεχόμενο ή με τον διασυρμό πολιτών από τα «έγκυρα» μέσα εξαπάτησης και τις διώξεις τους επειδή είχαν στην κατοχή τους την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», το οποίο αποδείκνυε -κατά τους συκοφάντες- την «εγκληματική φυσιογνωμία του ναζιστικού μορφώματος». Εάν λοιπόν το Κράτος λειτουργούσε το ίδιο για όλους τους πολίτες, θα έπρεπε σήμερα να απολογούνται για τη σχέση τους με αριστερίστικες τρομοκρατικές ομάδες, οι υπεύθυνοι της «εφημερίδας των συντακτών», διότι απόκομμα της φυλλάδας τους βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα.
Έχει να πει κάτι ο συγγραφέας χρηματοδοτούμενων από τη Μέρκελ βιβλίων κατά της Χρυσής Αυγής, δημοσιογράφος της «εφημερίδας των συντακτών» Ψαρράς;
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, συνήγορος του συλληφθέντα ανέλαβε η γνωστή για τις υστερικές κραυγές κατά της Χρυσής Αυγής και υπερασπίστρια των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη, Ιωάννα Κούρτοβικ. Συνεπώς, ο κύριος Ψαρράς καλείται να ανατρέψει το διαμορφωθέν εκ της ιστορικής εμπειρίας των ελληνικών πραγμάτων αξίωμα: Δεν είναι όλοι οι αριστεροί τρομοκράτες, αλλά όλοι οι τρομοκράτες είναι αριστεροί!