Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Μιχάλης Αρβανίτης: Αναγκαία η στροφή προς την Ρωσία - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Συναγωνιστής Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας σχετικά με την γεωπολιτική κατάσταση της Ελλάδος. Κατ’ αρχάς, εξέφρασε την λύπη και τα συλλυπητήρια του για το τραγικό περιστατικό του θανάτου των τριών ανδρών του στρατού μας. Για την Χρυσή Αυγή κάθε στρατιώτης, αξιωματικός ή υπαξιωματικός που φεύγει από την ζωή εν ενεργεία μετέχοντας σε άσκηση ή σε οποιαδήποτε αποστολή, αποτελεί απώλεια ενός μέλους της οικογενείας μας.


Ο Συναγωνιστής έθιξε το θέμα της φλέγουσας κατάστασης στον ελάσσονα γεωπολιτικό μας χώρο. Τόνισε πως οι μεταβολές είναι ταχύτατες και υπάρχουν προδότες που διοικούν τον κόσμο ερήμην των Εθνών, δίνοντας κατευθύνσεις ώστε τα Έθνη να αποκηρύξουν την εδαφική τους ακεραιότητα, την υπερηφάνεια τους και την οικονομική τους ευμάρεια.
Η αστική συνδρομή χαρακτηρίζεται από μονομέρεια, η οποία ποτέ δεν έχει ωφελήσει την Πατρίδα μας, αντιθέτως την έχει βλάψει. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν παίζει κανένα ρόλο όσον αφορά την Εθνική Άμυνα της Ελλάδος. Αυτοί που απαρτίζουν την Ε.Ε. είναι οι πραγματικοί δυνάστες, με το προσωπείο των εταίρων, που ανήκουν στην κατηγορία αυτών που μονίμως εξαπατούν και προδίδουν την Χώρα μας.
Ο κ. Μιχάλης Αρβανίτης μίλησε για την αναγκαία για την χώρα μας διεύρυνση συμμαχίας προς την Ρωσία, που σαν γεγονός θα αποτελέσει ένα φόβητρο σε αυτούς που προσπαθούν να προκαλέσουν προβλήματα στην εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος.