Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Τα ψεύδη σας…

Τα ψεύδη σας, δημιούργησαν και
τώρα αποτελειώνουν τον χαμό σας.
Παύσετε να ψεύδεστε τόσο ελεεινά δια εαυτούς.
(Π. Γιαννόπουλος, «Νέων Πνεύμα»)

Τα ψεύδη σας…Απευθυνόμενος ο αείμνηστος ελληνολάτρης πνευματικός καθοδηγητής του εθνικισμού Περικλής Γιαννόπουλος στους ραγιάδες, εγωιστές και καιροσκόπους της εποχής του προσπάθησε με το ακλόνητο ρηξικέλευθο τρόπο γραφής του να αφυπνίσει το ελληνικό πνεύμα το οποίο είχε εκφυλιστεί σε όλους τους τομείς από τα φιλοευρωπαϊκά ψευτοπροοδευτικά πρότυπα των εγχώριων “καλλιτεχνών”. Επικρίθηκε από τους τότε λόγιους της φιλοευρωπαϊκής και μισελληνικής νομενκλατούρας. Το εύλογο ερώτημα το οποίο όμως τίθενται είναι: Ποιος έμεινε στην μνήμη του ελληνικού λαού, ο Γιαννόπουλος οι συκοφάντες του;

Πιο επίκαιρες λοιπόν από ποτέ οι φράσεις του Π. Γιαννόπουλου στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, στην υπόθεση όπου τα ψεύδη των σύγχρονων ραγιάδων πολεμούν αγνούς αγωνιστές πολεμούν αυτούς που οραματίζονται μια νέα Ελλάδα. Όταν ξεκίνησε αυτός ο ύπουλος πόλεμος εις βάρος του κινήματος μας, είμαι σίγουρος ότι το κεντρικό  σύνθημα ήταν: ολοκληρωτικός αφανισμός. Δεν υπολόγισαν όμως σωστά το ήθος και το αγωνιστικό μας πνεύμα το οποίο έχει γαλουχηθεί από τους μεγάλους ήρωες αγωνιστές του ελληνισμού. Και τα λόγια του Γιαννόπουλου έγιναν μια ορμώμενη πύρινη πραγματικότητα στις ψυχές αυτών που επιβουλεύτηκαν τα δόλια σχέδια εις βάρος μας: Τα ψεύδη σας, δημιούργησαν και  τώρα αποτελειώνουν τον χαμό σας. Παύσετε να ψεύδεστε τόσο ελεεινά δια εαυτούς.
Εμείς όμως οι Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής λέμε στους συκοφάντες μας ένα μεγάλο ΟΧΙ! - Όχι, μη σταματάτε να ψεύδεστε τόσο ελεεινά δια εμάς! Μη σταματάτε ούτε στιγμή. Δεν μας τρομάζουν οι συκοφαντίες σας διότι, ΝΑΙ! Πιστεύουμε σε μια ανώτατη αρχέγονη δύναμη. Πιστεύουμε στην αλήθεια, πιστεύουμε στην θεία δική, η οποία σύντομα ως αφετηρία θα έχει την Χρυσή Αυγή. Και τότε από την αφετηρία αυτή θα ξεκινήσει η δημιουργία της νέας Ελλάδας, του νέου ελληνισμού όπου οι ηλιαχτίδες του θα ανθήσουν το νέο Πνεύμα του Πολιτισμού μας. Ορθό το λάβαρο συναγωνιστές η νίκη  είναι κοντά!