Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα ανθελληνική πρόκληση από τους “συμμάχους” μας

Νέα ανθελληνική πρόκληση από τους “συμμάχους” μαςΔε μας κάνει καθόλου εντύπωση η 
προκλητική προσφώνηση που έκανε ο βρετανός τελετάρχης της συνόδου του NATO στην Ουαλία ο οποίος με περίσσιο θράσος ανήγγειλε τον υπουργό εξωτερικών των Σκοπίων Νικολά Ποπόσκι ως υπουργό της Μακεδονίας αγνοώντας τους διεθνείς κανονισμούς. Φυσικά κανένας από το υπουργείο εξωτερικών ή αλλιώς το υπουργείο υποταγής δεν έσπευσε να δώσει μια απάντηση γι’ αυτό το μείζον θέμα παρά μίλησαν για «ατυχές» γεγονός και αυτό μη τυχόν ενοχληθούν οι «σύμμαχοι» μας οι οποίοι αγωνίζονται για τα συμφέροντα τους, στο αποικιακό κρατίδιο του Ελλάδισταν.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η “σύμμαχος” μας Βρετανία έχει αναγνωρίσει τα Σκόπια ως “Μακεδονία”. Αυτοί είναι οι σύμμαχοι της μειοψηφίας του Σαμαρά και Βενιζέλου.
Είναι φανερό ότι εδώ και χρόνια γίνεται μια μεθοδική ανθελληνική προπαγάνδα από τους αριστερούς μισέλληνες και εθνοπροδότες φιλελεύθερους πατριωτάκους εις βάρος του μεγάλου μας ελληνισμού.Σκοπός τους είναι η διαγραφή της ένδοξης ελληνικής ιστορίας και η καλλιέργεια του εθνικού διχασμού. Ταυτιζόμενοι απόλυτα με το ρητό των εντολέων τους περί μικρής και εντίμου Ελλάδας μας διδάσκουν την υποταγή και την αποδοχή όλων των δυσβάστακτων μέτρων που μας επιβάλουν οι “σωτήρες” μας.
Δεν έχουν υπολογίσει όμως  την τρίτη πολιτική δύναμη στην χώρα, την εθνική αντιπολίτευση η οποία μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας και αγωνίζεται για μια κυρίαρχη, για μια περήφανη, για μια στοργική μάνα, την Μεγάλη Ελλάδα, όπου θα προστατεύει και δεν θα αφανίζει το γένος της.  Όσο και αν περιφρονούν και αν αγνοούν τα τσοντοκάναλα και οι κίτρινες φυλλάδες της διαπλοκής τη σπίθα που έγινε λαίλαπα στις ψυχές των Ελλήνων άλλο τόσο τους αγνοεί και ο ίδιος ο ελληνικός λαός, ο οποίος είναι πλέον ορκισμένος στις τάξεις Χρυσής Αυγής και μεταλαμπαδεύει τα ιδανικά που πρεσβεύουμε μέρα με την ημέρα. Η ώρα της δικαίωσης των Ελλήνων εθνικιστών πλησιάζει, η ώρα όπου οι κρυστάλλινες μελωδίες των σαλπίγγων  του ελληνισμού θα δώσουν την εντολή για αγώνα εθνικό δεν αργεί.