Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Παραλήρημα απειλών από βουλευτή του ΚΚΕ στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας - Άμεση απάντηση από τον Συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα

Παραλήρημα απειλών από βουλευτή του ΚΚΕ στο περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας - Άμεση απάντηση από τον Συναγωνιστή Χρήστο ΡήγαΤα συμμορίτικα ένστικτα του αποκάλυψε στην διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας ο βουλευτής του Κ.Κ.Ε Καραθανασόπουλος. Απευθυνόμενος στο σώμα δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην διαδικασία της ψηφοφορίας διότι ενοχλείται από την παρουσία της Χρυσής Αυγής, την οποία χαρακτήρισε "εγκληματική οργάνωση".
Η αντίδραση του επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Δυτική Ελλάδα» Χρήστου Ρήγα ήταν ακαριαία και αποστομωτική."Προσβάλετε το 10% του ελληνικού λάου και τον δημοκρατικό τρόπο της προτίμησης που έδειξε στις πρόσφατες εκλογές στην Χρυσή Αυγή. Άλλα δεν περιμέναμε δημοκρατική ευαισθησία από ένα κόμμα που έχει ξεχάσει τι έκανε στο Μελιγαλά

Ομολογουμένως το θράσος που επέδειξε στην συνεχεία ο Καραθανασοπουλος προκάλεσε ανατριχίλα στους παριστάμενους λέγοντας με απίστευτη κυνικότητα: "Λίγους σφάξαμε! Έρχεται ο επόμενος γύρος και θα σας φάμε λάχανο ".
Ο συναγωνιστής Χ. Ρήγας απάντησε εκ νέου στις απειλές του θρασύτατου κομμουνιστή: «Ώστε έτσι Καραθανοασόπουλε ; Για εσάς οι εθνικιστές και οι πατριώτες είναι ζαρζαβατικά και τα τρώτε αμάσητα; Προσέξτε μην πνιγείτε. Όμως δεν μας εκπλήσσει η πολιτική σας αναίδεια. Ο ελληνικός λαός έχει κατατάξει το Κ.Κ.Ε επί δεκαετίες στη θέση του ουραγού και της απομόνωσης. Ως επαγγελματίες δωσίλογοι που είστε έχετε απορριφθεί από την συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.
Η Χρυσή Αυγή και η Ελληνική Αυγή τρέφονται και δυναμώνουν καθημερινά, όσο εσείς αναδεικνύεται τα κόμπλεξ και την μισαλλοδοξία σας. Αν μη τι άλλο σας ευχαριστούμε, άλλα και σας λυπόμαστε!»