Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Άλλος βρίσκει τον Θεό και άλλος τον Μέγα Αλέξανδρο…

Άλλος βρίσκει τον Θεό και άλλος τον Μέγα Αλέξανδρο…Κι έτσι ξαφνικά, εν μέσω καλοκαιριού, οι δυνάμεις του σύμπαντος συνωμοτούν για να γίνουν δυο ‘’μεγάλες’’ ανακαλύψεις. Η πρώτη ανήκει στον σύντροφο Αλέξη που μόλις πριν μερικές μέρες βρήκε την ‘’πίστη’’ του στο Θεό! Μάλιστα, απ’ την πολύ συγκίνηση ένιωσε μια αβάστακτη ανάγκη να επισκεφτεί εσπευσμένα το Άγιον Όρος! (Άραγε πήρε κανένα σοφό ‘’χρησμό’’;). Η δεύτερη, πραγματικά σημαντική ανακάλυψη, γίνετε λίγες μέρες μετά την επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιον Όρος και αφορά την ανασκαφή ενός τεράστιου και μεγαλειώδους ταφικού συγκροτήματος, στη πόλη της Αμφίπολης, που όπως εικάζουν πολλοί ανήκει στον Μέγα Αλέξανδρο ή πρόκειται για τον τάφο της Ρωξάνης και του γιού του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπως έχει δηλώσει η αρμόδια αρχαιολόγος, προϊσταμένη της ΚΗ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, Αικατερίνη Περιστέρη.

Βεβαίως, αυτά τα δυο γεγονότα δεν έγινα καθόλου τυχαία στα μέσα του Αυγούστου και εν καιρώ μεγάλης δυσφορίας του κόσμου από τα νέα μέτρα φορολογίας που ψηφίστηκαν όπως ο πολύκροτος ΕΝΦΙΑ. Είναι προφανές ότι η Μνημονιακή Κυβέρνηση που αποτελείται από το δεύτερο και το τέταρτο κόμμα της χώρας έχει περιορισμένο χρόνο ζωής και ψάχνει τρόπους να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα εναντίον της.

 

ScriptaManent

 

Ας εξετάσουμε όμως λίγο αυτές τις ετεροχρονισμένες ‘’ανακαλύψεις’’ από τους εν λόγω πολιτικάντηδες. Ένα χρόνο πριν, τον Αύγουστο του 2013, έγινε για πρώτη φορά γνωστή η σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη του ταφικού συγκροτήματος στην Αμφίπολη του νομού Σερρών. Κατά δήλωση της τότε, η αρμόδια προϊσταμένη αρχαιολόγος Κατερίνα Περιστέρη, είχε δηλώσει ότι, «δεν έχει βρεθεί πουθενά ανάλογος περίβολος, ούτε στη Βεργίνα, ούτε στις Αιγές. Περικλείει σίγουρα σημαντικά ταφικά μνημεία, στα οποία σκοπεύουμε να φτάσουμε. Χρονολογείται στην περίοδο της δολοφονίας της Ρωξάνης το 311 π.Χ. Πρόκειται για κάτι εξαιρετικά σημαντικό». Τι είχε δηλώσει όμως τότε το Υπουργείο Πολιτισμού ; «Οποιαδήποτε ερμηνεία και πολύ περισσότερο οποιαδήποτε ταύτιση με ιστορικά πρόσωπα στερείται επιστημονικής τεκμηρίωσης και είναι παρακινδυνευμένη». Η ανακοίνωση αυτή ουσιαστικά αμφισβητούσε την επιστημονική άποψη της επικεφαλής των αρχαιολογικών ερευνών και έδειχνε την διάθεση της κυβέρνησης να υποβαθμίσει το βαρυσήμαντο αυτό γεγονός που θα μπορούσε, εκτός των άλλων, να δώσει και οριστικό τέλος στο ζήτημα της ονομασία των Σκοπίων.

 

Όσον αφορά τον έτερο πολιτικάντη Αλέξη Τσίπρα, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αρκεί να δει κάποιος ένα από το πολλά βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο, με τον ίδιο σε διάφορες συνεντεύξεις του πριν μερικά χρόνια, άσημος τότε, να δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι θρησκευόμενος. Μάλιστα σε ένα από αυτά τα βίντεο ο δημοσιογράφος τον καλεί να μπει σε ένα εκκλησάκι και εκείνος αρνείται λέγοντας ότι μιας και δεν πιστεύει δεν θέλει να κοροϊδεύει τον κόσμο!   Τα χρόνια όμως πέρασαν, τα ποσοστά ανέβηκαν και τότε ήρθαν οι προσκλήσεις από τα διάφορα ξένα κέντρα εξουσίας, κρυφά και φανερά, τα οποία όπως είναι λογικό άνοιξαν τα μάτια στον Mr.Tsipraκαι τον έκαναν να ‘’βρει’’ την χαμένη του πίστη στα θεία ώστε να βελτιωθεί το προφίλ του, να ανέβουν τα ποσοστά του που έπεσαν στις πρόσφατες εκλογές και να ολοκληρωθεί επιτυχώς το έσχατο σχέδιο τους, της συγκυβέρνησης του με τον Mr.Samara.

 

Έρχονται εκλογές

 

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, αυτές οι ‘’αναπάντεχες’’ και συμπίπτουσες, όλως τυχαίως, ανακαλύψεις είναι πρόδρομος εκλογών. Δεν θα ξαφνιαστούμε καθόλου αν στο επερχόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός χρησιμοποιήσει το γεγονός της εύρεσης του τάφου ώστε να προσπαθήσει να εμπαίξει για άλλη μια φορά τον μακεδονικό λαό υπόσχοντας την λύση στο πρόβλημα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων, μετά τις εκλογές φυσικά.

 

Ότι κ’ αν κάνουν, ότι κ’ αν υποσχεθούν, η απόφαση θα βρεθεί και πάλι στα χέρια του ελληνικού Λαού, ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες της κολοβής δημοκρατίας τους που προβάλει προεκλογικά μόνο τους ‘’δημοκράτες’’… Η Χρυσή Αυγή θα δώσει βροντερό παρόν και σε αυτή την εκλογική διαδικασία, για την οποία προετοιμαζόμαστε άλλωστε ήδη εδώ και καιρό. Ξέρουμε εκ των προτέρων ότι δε θα μας δοθεί βήμα πουθενά, ίσως μόνο ένα ημίωρο σε κάποιο μικρό περιφερειακό σταθμό, ξέρουμε ότι δεν θα ανακοινώσουν την υποψηφιότητα μας πουθενά, ότι θα δείξουν γκάλοπ ακόμα και χωρίς εμάς. Τα ξέρουμε, τα έχουμε ξαναζήσει.

 

Το Εθνικιστικό Κίνημα όμως, γεννήθηκε, ανδρώθηκε και θριάμβευσε στο δρόμο και εκεί θα συνεχίσει να θριαμβεύει. Ακόμα και αν συνεχίσουν οι παράνομες προσαγωγές των μελών μας στις επερχόμενες πολιτικές/ενημερωτικές μας δράσεις, εμείς θα συνεχίσουμε μέχρις ότου υπάρχει έστω και ένας Χρυσαυγίτης που θα ορθώνει το ανάστημα του ενάντια στη χούντα της δημοκρατίας τους, που θα διαμηνύει το λόγο και τις θέσεις του Κινήματος πόρτα-πόρτα. Από κει και πέρα η λύτρωση μας, η λύτρωση της Ελλάδος ολόκληρης επαφίεται στην βούληση του ελληνικού Λαού.

 

Μέχρι την Τελική Νίκη!

πηγή:Αντπίθεση