Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τον θόρυβο που συνεχίζεται σχετικά με την προσωρινή μετεστέγαση των γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην οδό Καραϊσκάκη 140 έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Για όλα τα κόμματα  κάθε συνοικία και κάθε οδός της πόλης είναι εν δυνάμει χώροι δημιουργίας γραφείων και πραγματοποίησης δημοσίων εκδηλώσεων.Το κόμμα μας δεν ζητάει την έγκριση από κανένα πολιτικό φορέα ή  “αυτοδιαχειριζόμενο χώρο”, να μας καθορίσει σε ποιο σημείο της πόλης θα στεγάσουμε τα νέα γραφεία μας .
Εμείς αποφασίζουμε που θα λειτουργήσει η τοπική μας οργάνωση με  αποκλειστικό στόχο την στήριξη του πολιτικού μας αγώνα, την προβολή των πολιτικών μας θέσεων και την συνέχιση της κοινωνικής μας δράσης.
Οι επιθέσεις με μπογιές και αυγά κατά των άψυχων ντουβαριών που στεγάζουν τα γραφεία μας, δεν πρόκειται να φοβίσουν ή να συγκινήσουν κανέναν.
Εάν ήθελαν να πιάσουν τόπο οι διαμαρτυρίες τους και μάλιστα με τον τρόπο που επέλεξαν, ήξεραν πολύ καλά προς τα που έπρεπε να στοχεύσουν οι μπογιές και τα αυγά τους...
Τα όρια όμως των δραστηριοτήτων αυτών των ατόμων, που δημιουργήθηκαν και συντηρούνται από το πολιτικό σύστημα, φθάνουν έως το σημείο εκείνο που τους επιτρέπει να φθάσουν, το σχοινί της εξάρτησης που είναι δεμένοι, με την εκάστοτε κρατική εξουσία.
Πάτρα 04/07/2014,
                                                                              Τ.Ο. ΠΑΤΡΑΣ
ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ