Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ο BIGBOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ «ΨΗΝΕΙ» ΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ


Γράφει ο Αντίοχος.

Τα σχετικά χαμηλά ποσοστά των δύο δήθεν μονομάχων –της νουδούλας και του ΣΥΡΙΖΑ- αλλά και των «γαμπρών» της εξουσίας (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, ΡΗΜΑΔ), που προκύπτουν από την πρόσφατη δημοσκόπηση της εταίρας ΜRΒ, επικαλείται ο BigBossΜπόμπολας στο κύριο άρθρο της κυριακάτικης φυλλάδας του, για να κινδυνολογήσει με μια ενδεχόμενη ακυβερνησία που μπορεί να προκύψει από τις πρόωρες εκλογές που θα γίνουν ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ το προσεχές φθινόπωρο: 

«Η διελκυστίνδα του νέου δικομματισμού και ο κίνδυνος της ακυβερνησίας

…Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι από τα σενάρια και τις πιθανές εξελίξεις λείπει ένα που, δυστυχώς, δεν είναι και το πλέον απίθανο. Το σενάριο της ενδεχόμενης ακυβερνησίας. Η πρόσφατη δημοσκόπηση της MRB κατέγραψε χαμηλές επιδόσεις και για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τη ΝΔ. Και χαμηλότερες εκείνων του Ιουνίου του 2012 για τους θεωρούμενους ως βέβαιους ή πιθανούς κυβερνητικούς συνεργάτες του ενός ή του άλλου. Προοπτικές που μόνο δεινά προδιαγράφουν».

Και βέβαια, ο ΕΠΟΝίτης που έγινε βαρόνος γνωρίζει πολύ καλά, ότι το σάπιο σύστημα –του οποίου και ο ίδιος είναι βασικός κρίκος- δε μπορεί ν’ αντέξει –ειδικά αυτή την εποχή- την ακυβερνησία. Γι’ αυτό, ακυβερνησία αποκλείεται να υπάρξει, ασχέτως των εκλογικών αποτελεσμάτων. Γιατί, λοιπόν, παριστάνει τον… ανησυχούντα; Για να «ψήσει» τη μελλοντική «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που θα σχηματιστεί ακριβώς με το πρόσχημα των κινδύνων της ακυβερνησίας! ethnikismos.net