Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Το μήνυμα του Αρχηγού προς τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής για το δυναμικό τους παρόν μέσα και έξω από την βουλή

Το μήνυμα του Αρχηγού προς τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες της Χρυσής Αυγής για το δυναμικό τους παρόν μέσα και έξω από την βουλή

Αγαπημένοι μου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Τιμώ ξεχωριστά κάθε έναν και κάθε μία από εσάς για το δυναμικό σας παρόν στις χθεσινές εκδηλώσεις συμπαράστασης μέσα και έξω από την βουλή. Σας τιμώ γιατί περιφρονήσατε την τρομοκρατία ενός διεφθαρμένου και παράνομου καθεστώτος.
Γιατί μας δώσατε δύναμη να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας για την Αλήθεια και την Ελλάδα. Γιατί μας δώσατε θάρρος τις δύσκολες στιγμές και χαλυβδώσατε το φρόνημά μας απέναντι στους φοβισμένους εχθρούς μας.
Η υποδοχή που συναντήσαμε μέσα στο άντρο της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος ήταν συγκινητική. Τα συνθήματα, οι υψωμένες γροθιές, τα φλεγόμενα βλέμματα και οι θερμές αγκαλιές σας ήταν η απάντηση της Χρυσής Αυγής στο ανθελληνικό καθεστώς.
Είμαστε πιο δυνατοί από ποτέ, γιατί έχουμε στο πλευρό μας γενναίους Έλληνες και Ελληνίδες, που δεν έκαναν βήμα πίσω παρά τον πολύμηνο ολοκληρωτικό πόλεμο. Το μόνο που κατάφεραν οι εχθροί μας και εχθροί της Ελλάδος, ήταν να μας ενισχύσουν, να μας συσπειρώσουν, να χαλυβδώσουν την ενότητα του Κινήματός μας και να αυξήσουν την επιρροή μας στην ελληνική κοινωνία που υποφέρει.
Το κίνημά μας είναι το αύριο της αγαπημένης μας Πατρίδας, γιατί στηρίζεται σε εσάς Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες.
Ν.Γ.Μιχαλολιάκος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Κορυδαλλού
Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014