Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - Σύνταγμα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, 08:30 π.μ.



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - Σύνταγμα, Τετάρτη 4 Ιουνίου, 08:30 π.μ.Την Τετάρτη 4 Ιουνίου θα έρθουν στην Βουλή ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χρήστος Παππάς και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά Γιάννης Λαγός για να τοποθετηθούν στην Ολομέλεια για τις άρσεις ασυλίας τους.
Οι Συναγωνιστές που παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι εδώ και 8 μήνες, χωρίς στοιχεία και με ανύπαρκτες κατηγορίες, καλούνται τώρα να "απολογηθούν" για αδικήματα που δεν υφίστανται και έχουν ήδη παραγραφεί, καθώς η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου έτρεμε να ακουστεί προεκλογικά η φωνή της Αλήθειας.
Ο Αρχηγός της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, βουλευτές, στελέχη και απλοί υποστηρικτές του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος παραμένουν πολιτικοί όμηροι ενός σαθρού καθεστώτος.
Την Τετάρτη 4 Ιουνίου στο Σύνταγμα στις 08:30 π.μ. διατρανώνουμε την παλλαϊκή απαίτηση για ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ των Συναγωνιστών που κρατούνται παράνομα με ανύπαρκτα στοιχεία και ψεύτικες κατηγορίες.
ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
Τετάρτη 4 Ιουνίου, Πλατεία Συντάγματος, 08:30 π.μ