Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ομιλία στην Τ.Ο. Πατρων του συναγωνιστή "Ανδρέα Νικολακόπουλου"



Με μια εμπεριστατωμένη ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο.Πάτρας ο συναγωνιστής Ανδρέας Νικολακόπουλος ανέλυσε τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπως και του ευρωκοινοβουλίου.
Εν πρώτοις, συνεχάρη όλους τους συναγωνιστές για τον κοπιώδη αγώνα που έκαναν προς ενίσχυση του εκλογικού ποσοστού στην Αχαΐα, όπως και στους όμορους Νομούς Αιτ/νίας και Ηλείας. Τα αποτελέσματα δικαίωσαν αυτή την προσπάθεια.
Παρά την συστηματική προπαγάνδα και τον πακτωλό χρημάτων που διοχετεύτηκαν για ενίσχυση των κομματικών υποψηφίων, το κόμμα μας αύξησε για τρίτη φορά τα ποσοστά του.
Επεσήμανε πως η ψήφος προς την Χρυσή Αυγή απεδείχθη οτι είναι ψήφος συνειδητή, εθνικά και πολιτικά υπεύθυνη. Κερδίσαμε τηνεμπιστοσύνη του λαού και κατακτήσαμε τις ψυχές των νέων.
Υπενθύμισε τον ανηλεή πόλεμο από ολα τα ΜΜΕ όπου το κόμμα μας με την σύμπραξη όλων των κομμάτων, κατασυκοφαντήθηκε, λοιδορήθηκε και εδιώχθη όσο κανένα άλλο, από την εποχή της εθνικής μας απελευθέρωσης. Οι ηγέτες μας φυλακίστηκαν και ο εμπαθής λόγος της πλειοψηφίας των κομματικών μας αντιπάλων, ενεθάρυνε σκοτεινούς δολοφόνους, να εκτελέσουν δύο ανυποψίαστους αθώους ανθρώπους.
Όσον αφορά το Νομό μας, ο συναγωνιστής  Ανδρέας Νικολακόπουλος ανεφέρθει στην αξιοπρεπή στάση που τηρήσαμε, όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Β’ γύρου. Δεν αναμειχθήκαμε σε καμία αντιπαράθεση μεταξύ των υποψηφίων, ούτε πήραμε θέση υπέρ ή κατά κανενός. Δείξαμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των οπαδών μας, οι οποίοι είναι απόλυτα γνώστες της πολιτικής κατάστασης και έπραξαν το συνειδησιακό τους καθήκον. Τόνισε ότι οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής έδειξαν καθ’ όλη την διάρκεια των εκλογών, μετριοπάθεια, ευπρέπεια και πολιτική ωριμότητα.
Αναφέρθηκε στην ανησυχητική εκλογική αναρίχηση των ποσοστών των Ελλήνων μουσουλμάνων της Δυτικής Θράκης,  που δυστυχώς το κωφό και ανήμπορο κομματικό κράτος των Αθηνών, αδυνατεί να αντιληφθεί το μέγεθος της εθνικής καταστροφής που ήδη διαφαίνεται.
Αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και στην τρίτη θέση που μας κατέταξε η ψήφος του λαού, υπογράμμισε ότι θα συμπαραταχθούμε, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που δικαιώνει τα εθνικά μας συμφέροντα και κατοχυρώνει την εθνική μας κυριαρχία. Ζήτησε πίστη στον Αρχηγό μας, εμπιστοσύνη στην κομματική γραμμή που χαράζει από την φυλακή, αισιοδοξώντας ότι πολύ σύντομα θα είναι και πάλι κοντά μας.
Επακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους συναγωνιστές και με την λήξη, εψάλη ο εθνικός μας ύμνος.


Τ.Ο Πάτρας
Χρυσής Αυγής