Τρίτη 20 Μαΐου 2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Μετά τις αυτοδιοικητικές  εκλογές και τα αποτελέσματα της πολιτικής βούλησης των πολιτών της Δυτικής Ελλάδος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλες και όλους τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν.
Η ψήφος προς την Χρυσή Αυγή δεν είναι μία απλή ψήφος προς έναν οποιοδήποτε κομματικό σχηματισμό.
   Είναι το κόμμα που κυνηγήθηκε, λοιδορήθηκε και κατασυκοφαντήθηκε όσο κανένα άλλο στην μεταπολιτευτική Ελλάδα. Η εμπιστοσύνη του λαού στο κίνημά μας αγνοώντας όλες αυτές τις φωνές της μισαλλοδοξίας, μας κάνει αισιόδοξους για την συνέχιση του αγώνα μας. Στόχος μας να προσεγγίσουμε και να πείσουμε τους αναποφάσιστους συμπολίτες μας, ότι η μόνη λύση για την αναγέννηση της πατρίδας μας και την ευημερία του λαού μας, είναι η στήριξη του «Λαϊκού Συνδέσμου της Χρυσής Αυγής».
   Στις επερχόμενες εκλογές της 25ης  Μαΐου για την ανάδειξη των ευρωβουλευτών, η ψήφος του λαού αποκτά ιδιαίτερη σημασία .
   Ας δώσουμε το μήνυμα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ότι η φλόγα του εθνικισμού θα συμπαρατάξει όλα τα εθνικά κράτη της Ευρώπης, σε κοινό μέτωπο κατά του ολοκληρωτισμού των μονοπωλίων, των εθνομηδενιστών και των οπαδών της παγκοσμιοποίησης.
   Είμαστε και θα παραμείνουμε Έλληνες, σε μια ευρωπαϊκή κοινωνία εθνών και πρωτοπόροι στον αγώνα για την διατήρηση της ιστορικής μας ταυτότητας, της θρησκείας, του πολιτισμού και των παραδόσεών μας.

 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ  
ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  
ΔΥΤ.ΕΛΛΑΔΟΣ  

ΧΡΗΣΤΟΣ Α ΡΗΓΑΣ