Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Το αναστάσιμο μήνυμα της υποψήφιας αντιπεριφερειάρχου με την "Ελληνική Αυγή για τη Δυτ. Ελλάδα" Γεωργίας-Αρετής (Γιούλης) Κοκκότη

Μέσα στην απέραντη χαρά του Ουρανού και της γης, μέσα στο φώς της Αναστάσιμης εμπειρίας, για μια ακόμη φορά, πανηγυρίζουμε την νίκη της ζωής εναντίον του θανάτου, τη νίκη της αιωνιότητας εναντίον της φθοράς. 

 
Σε μία χώρα που στενάζει κάτω από τον ζυγό μιας στυγνής δικτατορίας, μιας κλίκας δειλών, διεφθαρμένων και υποταγμένων ανθελλήνων, υπάρχουμε εμείς. Υπάρχουμε εμείς, ενάντια σε όλους αυτούς που υπακούουν πιστά στα κελεύσματα των διεθνών τοκογλύφων του κεφαλαίου και οι οποίοι ως νέοι Καγιάφες και Πιλάτοι σταυρώνουν την Ελλάδα.

 
Γιατί η Ανάσταση του Θεανθρώπου, συμβολίζει την ελπίδα σε τούτη τη δύσκολη εποχή. Εκεί που νομίζουμε ότι ο σταυρός μας λυγίζει, έρχεται η μαρτυρία του Θεανθρώπου, για να ενδυναμώσει τις δυνατότητές μας για νέους αγώνες κόντρα στους καιρούς.
 

Εύχομαι το αναστάσιμο μήνυμα της ελπίδας να φωτίσει τις ψυχές όλων μας και να ζωντανέψει την ελπίδα για έναν κόσμο ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και δικαιοσύνης.
 

Χριστός Ανέστη! Η Ελλάς Ανέστη! Καλή και ευλογημένη λαμπρή των Ελλήνων!!!


ΓΕΩΡΓΙΑ-ΑΡΕΤΗ (ΓΙΟΥΛΗ) ΚΟΚΚΟΤΗ
Υποψήφια αντιπεριφερειάρχης για το νομό Αχαΐας