Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Banking News: “Είναι ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά”

Banking News: “Είναι ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά”Σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία του Σαμαρά η ομολογία Μπαλτάκου – Είναι ξεκάθαρο ότι η Χρυσή Αυγή διώκεται πολιτικά
Όσο και αν αποδομήσουν τον Μπαλτάκο οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές – Προκλητική η κατάχρηση εξουσίας
Η ομολογία Μπαλτάκου έρχεται να επιβεβαιώσει ότι ο Σαμαρά και η κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησαν αδίστακτες μεθόδους για να χτυπήσουν την ανερχόμενη Χρυσή Αυγή. Κατασκεύασαν τα περί εγκληματικής οργάνωσης, προφυλακίζοντας χωρίς στοιχεία την ηγεσία του κόμματος και βουλευτές.  Ήταν προφανές από την πρώτη στιγμή ότι η επιχείρηση της κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής είναι μόνο πολιτικά κίνητρα.  Αυτό ήταν ξεκάθαρο.

Ο Μπαλτάκος γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και άνθρωπος του Σαμαρά του έλληνα πρωθυπουργού. Ήξερε, γνώριζε τα πάντα, τα σχέδια, τις στρατηγικές και τακτικές.  Ο Μπαλτάκος, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο και όσοι προσπαθήσουν να τον αποδομήσουν λησμονούν ότι ήταν επιλογή του Σαμαρά σε ένα καίριο πόστο.  Ο Μπαλτάκος εθεωρείτο από πολλούς ικανότατο στέλεχος και δεν μπορεί ξαφνικά να χαρακτηριστεί φαντασιόπληκτος. Η δήλωση Σαμαρά ότι δεν μπορεί να ανήκει στην κυβέρνηση ο Μπαλτάκος είναι απόλυτη ένδειξη αδυναμίας και αμηχανίας εμπρός στις σημαντικές αποκαλύψεις. Ο Μπαλτάκος καρφώνει τους υπουργούς Δένδια και Αθανασίου, ότι ενορχήστρωσαν το σχέδιο πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής..
Επίσης αποκαλύπτεται ότι ο Σαμαράς ο έλληνας πρωθυπουργός έπαιρνε εντολές από σιωνιστικές οργανώσεις ώστε να «εξολοθρεύσει» την Χρυσή Αυγή. Η ομολογία Μπαλτάκου, ξεκάθαρα αποδομεί την κυβέρνηση και τον Σαμαρά αλλά και τους υπουργούς Δένδια και Αθανασίου, αποδεικνύει ότι στήθηκε ένα επαίσχυντο σχέδιο κατά της Χρυσής Αυγής η οποία λόγω της πολιτικής της ισχυροποίησης έπαιρνε ψήφους από την ΝΔ και έπρεπε να εκδιωχθεί από το πολιτικό σύστημα. Πρόκειται για μια σάπια, πολιτικά άθλια και συνταγματικά παράνομη πράξη της κυβέρνησης κατά της Χρυσής Αυγής. 
Στήθηκε χωρίς στοιχεία η κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Μπαλτάκος ομολογεί ότι δεν υπάρχουν στοιχεία. Ο Γενικός Γραμματέας μέχρι πρότινος της κυβέρνησης δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής. Επίσης αποκαλύπτει την διασύνδεση Σαμαρά με δικαστικούς λειτουργούς….επικαλούμενος την εντοπιότητα τους με τον πρωθυπουργό. 
Όσο και αν αποδομήσουν τον Μπαλτάκο, όσο και αν τον απαξιώσουν – τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης – η ομολογία είναι σοκαριστική. 
Η Χρυσή Αυγή κέρδισε από αυτή την διαδικασία καθώς κατέδειξε την πλεκτάνη που στήθηκε από την κυβέρνηση για να την ενοχοποιήσει και πλέον επιβεβαιώνεται η επιχειρηματολογία της Χρυσής Αυγής ότι διώκεται με πολιτικά κριτήρια… Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μπαλτάκος αποκάλυψε ότι Δένδιας, Αθανασίου με εντολή ή με γνώση Σαμαρά έστησαν το επαίσχυντο σχέδιο, την πολιτική ντροπή,  καταδίωξης της Χρυσής Αυγής.
Πρόκειται για πολιτική αθλιότητα χειρίστου είδους ενάντια σε 440 χιλιάδες ψηφοφόρους που επέλεξαν την Χρυσή Αυγή. Η δημοκρατία και το σύνταγμα κινδυνεύουν από τέτοιες πρακτικές και δείχνουν ότι ορισμένα κυβερνητικά στελέχη είναι αδίστακτα.