Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Γίνανε και «πατριώτες» για τα ψηφαλάκια οι συριζαίοι…


Γίνανε και «πατριώτες» για τα ψηφαλάκια οι συριζαίοι…Του Υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Νήσων με την «Ελληνική Αυγή για την Περιφέρεια Αττικής», Μιχάλη Παπαδημητρίου
Εθεάθησαν στην Σαλαμίνα η υπ. περιφερειάρχης του σύριζα Δούρου Ρένα και ο βουλευτής του ίδιου κόμματος Λαφαζάνης Παναγιώτης. Η επίσκεψη τους καθόλου εθιμοτυπική δεν ήταν , καθώς επισκέφτηκαν - συν τοις άλλοις - τον τύμβο των Σαλαμινομάχων.
Ξαφνικά οι βουλευτές του σύριζα άρχισαν να κόπτονται για τα ιερά και τα όσια του Έθνους μας. Ξαφνικά οι υπερασπιστές της ονομασίας των Σκοπίων ως "Μακεδονία" άρχισαν να ενδιαφέρονται για τα ένδοξα μνημεία του αρχαίου πολιτισμού μας. Ξαφνικά οι αρνητές του μεγαλείου των πολεμιστών της πανάρχαιας ιστορίας μας, άρχισαν να ενδιαφέρονται για τους ήρωες του έθνους.

Ενημερώνουμε τον λαό της Σαλαμίνος ότι :
1) η επίσκεψη αυτή έγινε αποκλειστικά και μόνο για τα ψηφαλάκια τόσο για την περιφέρεια, όσο και για τον δήμο, όπου το προδοτικό κόμμα του σύριζα υποστηρίζει συγκεκριμένη παράταξη.
2) η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επισκέπτεται τον ιερό χώρο των ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ από το 1996.Τελευταια δε, επισκέφτηκε το χώρο το 2012 ο συναγωνιστής μας και βουλευτής Β’ Πειραιώς ο Γιάννης Λαγός, στα ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ, όπου κατέθεσε και στεφάνι προς τιμήν των Ηρώων του Έθνους μας. Εμείς οι εθνικιστές της Χρυσής Αυγής τιμούσαμε ανέκαθεν τους νεκρούς ήρωες μας και θα τους τιμούμε πάντα.