Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Π. Ηλιόπουλος: Θα βγούμε απόλυτοι νικητές μέσα από αυτό το βρώμικο πόλεμο!

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλία» Παναγιώτης Ηλιόπουλος έστειλε από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου παραμένει πολιτικός όμηρος του σάπιου καθεστώτος, το κάτωθι μήνυμα στους Θεσσαλούς Συναγωνιστές κατά την παρουσίαση του συνδυασμού, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Π. Ηλιόπουλος: Θα βγούμε απόλυτοι νικητές μέσα από αυτό το βρώμικο πόλεμο!"Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές, αυτή τη στιγμή που παρουσιάζεται η υποψηφιότητα του Συνδυασμού "Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία", βρίσκομαι παράνομα φυλακισμένος στα κελιά της Τιμής, από τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου. Μια χούντα η οποία πέταξε κάθε προσωπείο ψευτοδημοκρατίας και ανοιχτά, πλέον, φυλακίζει τους πολιτικούς της αντιπάλους.
Η Χρυσή Αυγή έχει τρομοκρατήσει το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που λυμαίνεται την Πατρίδα μας τα τελευταία 40 χρόνια. Είμαστε η μοναδική ελεύθερη φωνή και αυτό δεν θα μας το συγχωρήσουν ποτέ. Να είναι όμως σίγουροι ότι ούτε και εμείς θα τους συγχωρήσουμε κανένα από τα χιλιάδες εγκλήματά τους, εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων. Ειδικά αυτό της εσχάτης προδοσίας.
Νομίζουν ότι με αυτή την άθλια στημένη υπόθεση, των μαζικών διώξεων κάθε Χρυσαυγίτη, θα μπορέσουν να σταματήσουν το ποτάμι των εκατομμυρίων Ελλήνων που έχουν αναγνωρίσει στη Χρυσή Αυγή τη δική τους ψυχή, τη δική τους φωνή. Τη φωνή της Αλήθειας και της Αξιοπρέπειας. Δεν λυγίσαμε και δεν θα λυγίσουμε παρά το βρώμικο, σκληρό και ανήθικο πόλεμό τους. Δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να κάνουμε ούτε μισό βήμα πίσω.

Η Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία είναι μια ξεκάθαρα πολιτική επιλογή. Είναι ένας Συνδυασμός χωρίς χρηματοδότες και επικοινωνιολόγους που στηρίζεται μόνο στη δύναμη και τις προσπάθειες των Συναγωνιστών και των φίλων της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλία. Δεν χρειαζόμαστε κανέναν σύμβουλο για να πούμε την αλήθεια. Έχουμε σχηματίσει ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από νέους αξιόλογους συμπολίτες μας με όρεξη για δουλειά και γνώσεις ώστε να κάνουν το όραμά μας πραγματικότητα. Ένα όραμα που συνοψίζεται σε μια φράση.
Θέλουμε μια ισχυρή Θεσσαλία σε μια Ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ. Τονίζουμε την Ελεύθερη Ελλάδα γιατί δεν είμαστε τοπικιστές. Είμαστε Εθνικιστές. Θεωρούμε την Πατρίδα μας σαν ενιαίο σύνολο όπου κάθε κομμάτι της πρέπει να ευημερεί για το καλό όλων των Ελλήνων. Αυτή τη στιγμή, η Πατρίδα μας είναι υπό την κατοχή διεθνών τοκογλύφων με μια μικρή εγκληματική συμμορία γύρω από το Σαμαρά ότι δήθεν κυβερνάει.
Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρο στρατηγικό στόχο τον οποίο δεν κρύβει: θέλουμε να διοικήσουμε με την Ελληνική Αυγή την τοπική αυτοδιοίκηση και με τη Χρυσή Αυγή να αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας. Αυτή η μεγάλη στιγμή, ό,τι και να κάνουν, δεν θα αργήσει να έρθει. Όλα αυτά, όμως, για να γίνουν χρειάζεται πολιτική βούληση, πολλή δουλειά και συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η Χρυσή Αυγή τα διαθέτει και τα τρία. Σε λίγες μέρες μάλιστα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της "Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία" και το βασικό πρόγραμμα του Συνδυασμού μας.
-Με άμεση στήριξη της δημιουργικότητας και της εξωστρέφειας των αγροτών και των επιχειρηματιών της Περιφέρειάς μας, με νέες ιδέες που ήδη έχουν σχεδιαστεί.
-Με την εκμετάλλευση μέχρι και του τελευταίου ευρώ από τους διαθέσιμους πόρους, για έργα ουσίας και όχι βιτρίνας.
-Με δομές αλληλεγγύης για όλους τους Έλληνες. Κανένας Έλληνας δεν θα μείνει μόνος του απέναντι στην κρίση που μας έχουν επιβάλλει.
-Έχουμε μάθει στη σωστή διαχείριση και το έχουμε αποδείξει. Αυτές τις τεχνικές θα εφαρμόσουμε στη διοίκηση της Νέας Θεσσαλίας.
-Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για μια ισχυρή Θεσσαλία. Με ασφάλεια και ίσες ευκαιρίες για όλους τους Έλληνες σε όλους τους τομείς.
Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν μη κομματικές επιλογές, όπως εντέχνως θέλει να περάσει ο νυν Περιφερειάρχης. Αν ήθελε να είναι ακομμάτιστος να μην λάμβανε το χρίσμα από τη χούντα Σαμαρά. Η γαλάζια πιάτσα της Συγγρού θα καρπωθεί τα ποσοστά του, όποια κι αν είναι αυτά, οπότε ας αφήσει τα μικροπολιτικά του παιχνίδια.
Μέσα από τους 4 τοίχους του κελιού μου, θέλω να σας ζητήσω μόνο μια χάρη! Μην εγκαταλείψετε τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει! Μην υποστείλετε τις σημαίες! Έχουμε δυο πολύ δεσμευτικές μάχεσαι στο άμεσο μέλλον. Στους δυο μήνες που μας απομένουν, δώστε τον καλύτερο σας εαυτό για τις Περιφερειακές αλλά και τις Ευρωεκλογές. Είναι 2 μάχες για την αξιοπρέπεια όλων των Ελλήνων, αλλά, κυρίως, για τη Σωτηρία της Πατρίδος μας.
Διαθέστε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να βοηθήσετε αυτή τη γιγάντια προσπάθεια. Το αποτέλεσμα της 18ης αλλά και της 25ης Μαΐου θα σας δικαιώσει.
Ό,τι και να γίνει, εμείς θα βγούμε οι απόλυτοι νικητές μέσα από αυτό το βρώμικο πόλεμο. Να γνωρίζετε ότι εμείς οι φυλακισμένοι είμαστε πιο ελεύθεροι και πιο δυνατοί από ποτέ! Εμείς δεν σας προδώσαμε και το ίδιο ζητάμε από εσάς. Τώρα το χρωστάμε και στους δύο αθάνατους Συναγωνιστές μας! Να είστε δυνατοί, να δώσετε και αυτή τη μάχη με αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια και να μην προδώσετε τα όνειρα όλων των Ελλήνων για τη Νέα Ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ του μέλλοντος!
Ζήτω η Νίκη!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Ζήτω ο Αρχηγός!