Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Είναι η οικονομική κρίση αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο;

Το ερώτημα το οποίο τίθεται παραπάνω είναι σαφέστατο. Σαφέστατη όμως είναι και η απάντηση που θα δοθεί, όχι από τα πληρωμένα  υποκινούμενα δημοσιογραφικά πιόνια τα οποία έχουν διδαχθεί από τους κονδυλοφόρους νταβαντζήδες των παράνομων καναλιών, να μας αναλύουν καθημερινά σε φυλλάδες και τηλεοπτικά πάνελ δυσνόητες οικονομικές αναλύσεις που ούτε αυτοί κατανοούν.
Η οικονομική κρίση δεν είναι αποκλειστικά ένα ελληνικό φαινόμενο, είναι ένα φαινόμενο το οποίο έχει παγκόσμιο χαρακτήρα και δυστυχώς η αρχή του τέλους των εθνικών κρατών ξεκινάει από την χώρα μας. Αμέσως το επόμενο ερώτημα το οποίο τίθεται πριν αναλύσουμε όσο μπορούμε  το φαινόμενο, είναι γιατί η αρχή γίνεται από την Ελλάδα;


Μια γρήγορη αναδρομή στην νεότερη ιστορία της χώρας μας, δίνει μια πικρή αληθινή απάντηση. Η Ελλάδα ουδέποτε υπήρξε ένα ανεξάρτητο κυρίαρχο κράτος, ακόμη και όταν κάποιοι ελάχιστοι εθνικά σκεπτόμενοι ηγέτες της, προσπάθησαν να κτίσουν ένα τέτοιο κράτος, οι προσπάθειες τους αμέσως κατατροπώθηκαν από τους ξένους και εγχώριους δυνάστες μας. Βλέπετε οι Άριστοι του Έθνους μας δεν έπρεπε να αγωνίζονται για Έθνος, Φυλή και Πίστη. Οι αρεστοί στους λίγους είχαν τον πρώτο λόγο ώστε να βροντοφωνάζουν στους συμπατριώτες μας, την ανθελληνική φράση «της μικρής και εντίμους Ελλάδος» ώστε να γίνονται τα καλά παιδιά και να δέχονται τα συγχαρητήρια  των «καλών συμμάχων» τους... Είναι γεγονός πως εδώ και πολλά χρόνια ο σκοπός τους είναι ένας και μοναδικός, ο συνολικός αποπροσανατολισμός των Ελλήνων, για να επιτευχθούν με απόλυτη επιτυχία τα κατακτητικά σχέδια των ξένων δυνάμεων, που επί χρόνια έχουν ρημάξει τον εθνικό μας πλούτο. «Σαφώς με την συνεργασία των εγχώριων συνεργατών τους…»

Η ιδέα της παγκοσμιοποίησης και του καταναλωτισμού έχουν πρωταρχικό στόχο τον αφανισμό των εθνικών κρατών, ώστε να εδραιωθεί μια παγκόσμια δύναμη η οποία θα εξουσιάζει όλη την ανθρωπότητα με ένα κοινό νόμισμα.

Η Ελλάδα δεν ξύπνησε ένα πρωί και βρέθηκε χρεοκοπημένη. Κάποιοι μεθόδευαν επί χρόνια ώστε να υλοποιηθεί το ανθελληνικό σχέδιο, εις βάρος του Έθνους μας. Διαβάζοντας ένα άρθρο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νικόλαου Μιχαλολιάκου αμέσως κατανοούμε με απλές προτάσεις το πως δημιουργήθηκε, το πώς στήθηκε το οικονομικό πρόβλημα στην χώρα μας. Συγκεκριμένα γράφει ο Αρχηγός του κόμματος: …Η Πατρίδα μας αντιμετώπισε αίφνης και αντιμετωπίζει τον σκληρό νόμο της προσφοράς και της ζήτησης. Αυτοί οι οποίοι μας «προσέφεραν» το χρήμα, χωρίς φειδώ, και είχαν αυξήσει επομένως την ζήτηση με την καλλιέργεια ενός άκρατου καταναλωτισμού, αποφάσισαν να ακριβύνουν το χρήμα, φτάνοντας τα επιτόκια δανεισμού, σε σημείο εξοντωτικό. Αυτό έγινε. Δεν πάθαμε τίποτα το πρωτοφανές, το μοιραίο, το απροσδόκητο. Προηγουμένως όμως οι ίδιοι οι «ευεργέτες» μας, οι δανειστές μας, είχαν φροντίσει να καταστρέψουν την εθνική οικονομία της χώρας μας, όπου εθνική οικονομία είναι η βιομηχανία, η βιοτεχνία, η αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, η αλιεία και βεβαίως μας εμπόδισαν συστηματικά στην εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου…

Δεν θυμάμαι ουδέποτε κανέναν πολιτικάντη κανέναν «έγκριτο» δημοσιογράφο καμία καθημερινή φυλλάδα να αναλύει με απλά λόγια το οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας. Βλέπετε τα συμφέροντα είναι πανάκριβα… Αυτό που μας αναλύουν καθημερινά εκτός από τις δυσνόητες αναλύσεις τους, είναι το πώς πήγε ο σαμαράς στης Βρυξέλες να διαπραγματευτεί, το πώς πήγε ο Βενιζέλος- Τούρκογλου στην Αμερική δήθεν για να πάρει αποφάσεις, πότε θα έρθει η τρόικα και τι μέτρα πρέπει να πάρουμε ώστε δήθεν να λυθεί το οικονομικό πρόβλημα.

Αηδιάζω όταν ακούω τα δημοκρατικά παπαγαλάκια  να λένε ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει πολιτικές θέσεις. Το μοναδικό πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα το οποίο έχει Εθνικές(!) πολιτικές θέσεις είναι η Χρυσή Αυγή. Το ότι δεν έχουμε κοινούς στόχους και κοινούς ανθελληνικούς σκοπούς με αυτούς, αυτοί αμέσως  το μεταφράζουν  στο ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει πολιτικές θέσεις. Όποιος θέλει να μάθει τους στόχους μας, δεν έχει τίποτε άλλο να κάνει παρά να προμηθευτεί δωρεάν το βιβλιαράκι με της πολιτικές θέσεις του κινήματος.

Για μια εθνικά ανεξάρτητη Ελλάς αγωνίσου μέσα από τις τάξεις των ασυμβίβαστων, των εθνικά σκεπτόμενων Ελλήνων εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.

Άρθρο για την "Αντεπίθεση"

Γ. Τ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ
Λαϊκού Συνδέσμου
Χρυσή Αυγή
Μερτής Βασίλης